• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şeytan kovalamak

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamın aleyküm arkadaşlar rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada şehirin üzerinde binaların üstünde zıplıyordum istediğim yöne. Çok güçlüydüm önüme kimse geçemiyordu. Sonra birden eski sevdiğim kızı gördüm ve birden düştüm düştüğüm yerde şeytan vardı benle konuştu sonra kızıştık ve sonra ben besmele ve dua okumaya başladım hemen öteden bir arkadaş geldi oda okumaya başladı şeytanı kovaladık biz dua okudukça o korkup kaçıyor ve biz inadına onu kovalıyorduk. En sonunda şeytan güçsüz kaldı ve yere düştü düştüğü yer karanlık bir okulun yeriydi yerde üç serseri yatıyordu bize baktılar biz yanlarında oturduk sonra kalkıp gittik rüyam burda bitti.

yorumlarsanız şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam..Hayirdir insallah.
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah' a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah' ın Adı ile...

Ne zaman şeytandan bir kötü düşünce seni dürterse (hemen) Allah’a sığın.
Çünkü O işitendir bilendir.” (7/A’raf 200)

İnsan ne zaman şeytanî bir tahrikle karşılaşırsa hemen Allah’a sığınmalıdır.
Allah’ın nimetinin büyüklüğünü azabının şiddetini düşünerek hayatında kötülüğe yer vermemelidir.
Allah’a sığınış budur. Allah gönülden kendine bağlananları bilir. Kendisine sığınmak için söylenen her sözü işitir. İnsanın görüş ufkunun genişlemesi Allah’a teslimiyetle olur.

rüyada şeytan görmek Rüyada görülen seytan hilekar haris lakaid din ve dünyaca düsmanidir.
ayrica Rüyada Şeytan Görmek Yalan ve şehvete sahte mutluluklara delaletir..
Cevrenizdeki seytan gibi insanlardan ve nefsinizin serrinden her An Allaha siginin seklinde ruyaniz yorumlanir...Allahu Alem..

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada şeytan görmenin altı tabiri vardır:
1-Din Düşmani
2-Dinî inancın bozuk olması
3-Şehvet
4-Allah'a itaatten uzak olmak
5-İyi insanlardan uzak durmak
6-Haram yemek.

Rüyada şeytan kovalamak ;
yaptığınız günah ve hatalardan dolayı tövbe etmeniz gerektiğine işarettir. Bunu yaptığınız takdirde düşmanlarınızın şerrinden uzak olursunuz.
şeytanı kovduğunu ,kovaladigini görmek ;nefis ile Ruhunuz arasinda mucadele verdiginizi..güçlü inancınız olursa bu savasi kazanacaginiza işarettir...Allahu Alem..
Hayirli geceler..

I.Gucenmez

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şeytan kovmak

Rüyamda annem, rahmetli babam, rahmetli dayım, onun eşi ve rahmetli anneannem var. Sıkıcı, karanlık 3 katlı bir evde oturuyormuşuz. En alt katı karman çorman eşyalar dağınık ve karanlık. Garip olaylar oluyor ve yasin suresinin olduğu bir kitap ısınıyor. Meğer bunların hepsini şeytan yapıyormuş ben kelime-i şehadet getirerek ve yasin suresini okuyarak ( bu arada yanan yasin suresinin olduğu kitabı yanarken elime alıyorum) şeytanı kovuyorum. Annem gittiğine sevinşyor ve korktuğunu söylüyor. Bu arada emlakçı olan bir bey babasıyla geliyor ve biz onlara evden çıkmak istediğimizi söylüyoruz. Bu arada bu beyle aramızda bir hoşlanma olduğuna dair bişeyler hissediyorum, o da bana çok güleryüzlü ve yakın davranıyor. Sonra bir restauranta yemek almaya gidiyorum. Sonrasını net hatırlamıyorum. NOT: Bu rüyayı ibadetimi yaptıktan sonra Kadir Gecesi gördüm. Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt