• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şeytan görmek

byz5

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şeytanla uğraştığını, rüyada şeytan görmek, şeytandan kaçmak
Selâmünaleyküm, rüyamda kuran kursundayım bir hocanın nerede olduğunu soruyorum birine. Sonra duvara asansörün içindeki kameranın görüntüsü yansıyor o görüntüde bir kadınla bir erkek oynaşıyorlar, asansörden mescidin icine iniyorlar. Birden o kadın benmisim, en ön safa o erkekle birlikte yürüyorum ama neden o da burda diye düşünüyorum içimden. Sonra onun, kıyafetleri simsiyah şeytan olduğunu anlıyorum, şeytan da benim yazmam elinde onu yapıyor. Sonra kaçıyorum, şeytandan uzaklaşıyorum kızların yanina gidiyorum çok korkuyorum. Ayetel kursi, felak, nas okuyorum. Euzubesmele çekiyorum ama şeytanı hala görüyorum bana gülüyor, çok korkuyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah' a sığınırım.
Rahman ve Rahim Olan Allah' ın Adı ile...

Ne zaman şeytandan bir kötü düşünce seni dürterse (hemen) Allah’a sığın. Çünkü O işitendir, bilendir.” (7/A’raf, 200)
İnsan, ne zaman şeytanî bir tahrikle karşılaşırsa, hemen Allah’a sığınmalıdır.
Allah’ın nimetinin büyüklüğünü, azabının şiddetini düşünerek hayatında kötülüğe yer vermemelidir.
Allah’a sığınış budur. Allah, gönülden kendine bağlananları bilir. Kendisine sığınmak için söylenen her sözü işitir. İnsanın görüş ufkunun genişlemesi, Allah’a teslimiyetle olur.

rüyada şeytan görmek;
Rüyada görülen şeytan, hilekar, haris, lakaid, din ve dünyaca düşmanidir.

-Rüyada Şeytan Görmek;
Yalan ve şehvete, sahte mutluluklara delaletir..
Cevrenizdeki şeytan gibi insanlardan ve nefsinizin şerrinden Allah'a sığının..

-Bazen de Rüyada şeytan görmek;
amaçlarınıza ulaşabilmek için doğru olmayan, haksız, kötü yolları veya metotları denemenin size faydadan çok zarar getireceğini bilmeniz gerektiğini ifade eder.
Bu rüya aynı zamanda sizi doğru yoldan çıkarmaya çalışan kişiler olabileceğini ve ister onun dediklerini yapmak isterse yaptıklarını yapıp onun
yolundan gitmekten sakınmanız gerektiğini temsil eder.

Rüyada Ayetel kursi,Nas ve felak süresini rüyasinda okumak;
okuyan veya dinleyen kimseyi Hak Teala (C.C.), hasetlerin ve kötülerin şerrinden emin kilar, O halkin, halk da onun şerrinden emin olur.
Işleri yolunda gidip, düşmanina üstün gelir.
Bir başka rivayete görede: Rüyada Nas süresini veya ondan bir parçayi okudugunu veya Üzerine okundugunu görmek,
rüya sahibinin arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, şeytanin kötülüklerinden emin olmaya işarettir. Allah'a Emanet Ol

Zynpppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleyküm. Rüyada şeytan görmek neye işarettir? Gönül sızım rüyamda bi yerdeyim küçük bi oda ama kasvetli bi yer. Sonra baktım ki orada kırmızı yağmurluk gibi birşey giymiş bi kadın var ama o kadar çirkin o çirkin ki. Beni görünce yüzünü ekşitip yüzünü diğer tarafa çeviriyor ama bana çok kötü bakıyor. Sonra ben yanına gidince hemen secdeye kapanıp bana dua etmeye başlıyor ama bana zarar verecek birşeyler yapıyor güya. Birşeyler okuyor.. Bende gülüyorum salavat getiriyorum başında. Sonra orda bulunan arkadaşım bana diyor ki sakın dua etme. Dua edersen sana zarar verir gibi birşey söyler diyor. Bende gülüyorum diyorum ki ama ben dua edince hep geçiyor diyorum. Sonra ablası bana diyor ki maşallah hiç korkmuyorsun. Bende diyorum ki yok ben korkmuyorum dua ediyorum. Zaten ben onları arada görüyorum diyorum ve uyanıyorum. Cevabınızı yorumunuzu bekliyorum inş. Allah razı olsun.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Aleykümselam. Rüyada şeytan görmek:
Allah hayretsin. Bu sıralar etrafına dikkat et. Kendini iyi gösterip şeytanlık yapmaya meyilli insanlara dikkat.

Rüya aslında güzel sayılır. Çünkü şeytan senin yaptığın işlerden rahatsız. Sağlam imanın var ki korkmuyorsun.

Şeytan seni alt edemeyince sana zarar verebilecek bir insan takmaya çalışabilir. ( etrafındaki insanlara şeytan gözüyle bakmak günahtır. Sakın kimseye öyle bakmayın).

Bu sıralar kur’an-ı Kerim okumayı artır. Gıybetten uzak durmak lazım. Tv internet tarzı yayınları da şeyran iyi kullanıyor ona da dikkat etmek lazım. Etrafında sana iltifat eden ve seni pohpohlayan insanlar olursa aldırış etmeyin.

Size faydalı birşeyler anlatılıyorsa ilgilenin diğer muhabbetlerden kaçının. Çünkü şeytan bazen bir iltifatta gizlidir.

Zynpppp

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Allah razı olsun.

Üst Alt