• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada sevdiğinin öpmesi

• Konuyu başlatan melikeee
  • Başlangıç tarihi
M

melikeee

Kayıtsız
Misafir
selamun aleyküm merhabalar nasılsınız? ben geçen gün gördüğüm ruyayı sizinle paylaşmak istiyorum. Ben 14 yaşımdayım birini seviyorum. bir gün Kadir Gecesi'nde Allah'a dua ettim Allah'ım ne olur rüyamda ilerde olucak mı olmayacak mı göster Allah'ım diye dua ettim. Olmıyacaksa gönlümü al ondan sadece arkadaş olalım dedim çünkü biz aynı okuldaydık o benden bir yaş büyüktü. biz bir ara okulda konuşulmuştuk o beni ben onu seviyomuşum diye (başta öyle bir hissim yoktu) biz bir kere bile konuşmadık. kendisi nasıl biri iyi kalpli sevimli yakışıklı bir çocuk. Biliyordum ki o beni hiç sevmiyordu. bir yakın kız arkadaşımla dost olmuşlar ilk önce kıza yakın davrandım bir şeyler öğrenebilir miyim diye sevdiği biri yokmuş ben onunla konuşurken tabii ondan bahsettim o da seviyor musun dedi bende hayır dedim çok zorladı ama gerçekten sevmiyorum dedim o kadar sonra tamam dedi. Neyse biraz uzattım özür dilerim olaylar böyle Duamdan sonra rüyamda; okuldaydık o mezun olmuştu bir tören vardı okulumuzda o da arkadaşları da geliyordu törene. tören dışarıdayken biz içerde biraz karanlık bir koridorda arkadaşımla tartıştık ve bana gidip onu sevdiğini söyliyeceğim dedi hiç umursamadım bile onun öyle deyişini ardından gidip demiş ben bahçede yürürken bir anda arkamdan sarılıp yanağımı öpüyodu beni sevdiğini öğrendim diyordu . ben şaşırdım ama belli etmedim galiba rüyanın orasını hatırlamıyorum ama sanırım bende seni diyordu birşey dediği kesindi ama ben susuyordum sevdiğimi hissediyordum. Sence bu nedir arkadaşım lütfen cevaplar mısınız... gerçekten çok uğraştım cvp bekliyorum cevaplayandan Allah razı olsun.
Melike Dindar 14 yaşımdayım orta son yani 8. sınıf öğrencisiyim çalışmıyorum bekarım

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
zaman.jpg

Aleykum Selam Gencecik guzel, masum kardesim..
Ruyadan once isterseniz ilk once biraz muhabbet edelim olur mu?
Ruyanizi okudugumda 14 yasindaki cocuklugumdan cikip ergenlik donemine girdigim o bunalimli gunlerime döndüm bir an...
Ben de 14 yasinda iken mahallemizde bir cocuga uzaktan uzaga kendimce aşıktim...aslinda cok da guzel bir insan idim.. Hulya avsara benzetirlerdi..
ama yine de O beni sevmiyordu cunku O mahallemizdeki emine yi seviyordu..anladim ki sevmek Gönül isi idi Göz isi degil!!
Emine kara kuru cirkin bir sey di ama Gönül ferman dinlemiyordu..
Beni sevmedigi halde yine her gece ruyalarimda onun ile Kar da kaydigimizi, motosiklet surer iken arkasindan SIKICA sarildigimi hatirlarim..
Cocukluk, genclik iste her seyi derinden ve masumca sevmenin zamani..geldi gecti...sadece bir hatira olarak aklimda kaldi..
ahh Çocukluk Aşkım...agla..:,

iste oyle kardesim..Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
Sizin ,benim ruyamiz oldugu gibi...bazen halen boyle hayâl gücü türlü tasvirler ile ruyalar gorurum.. cunku belki de kendimi cook yanliz hissetigim icin..

Herseyin bir zamani var!!..herseyin bir sebebi veya bekledigi biri vardir..Bir gun Siz de hazir oldugunuzda ve zamani geldiginde Gonlunuzu kadir kiymet bilen
birine kaptiracaksiniz ins..
Bu yaslarda her sey nisan yagmuru gibidir.. birden saganak seklinde gelir ve ardindan biter.. baska mevsimlere acilmak ister insan ...
Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...

İçinde bulunduğunuz ruh hali belli ki size çok acı veriyor.
Sıkıntı ve gerginlik yaşıyorsunuz. Hayattan zevk alamadığınız için paranda olsa mutlu olamıyorsunuz bu doğru bir tesbit.
Zaten mutluluk içseldir. Dış faktörler iç aynanıza göre şekillenebilir...
Bazen kendimizi çaresiz, mutsuz, umutsuz hisseder kendimizi kendi ic dunyamiza kapatiriz..
İnanın ki bu düşünce ve duygu o ana, o atmasfere bağlıdır.
Oysa ki hayat devam ediyordur.Sizinde içinizde yaşam ,genclik ateşi vardır..Gencliginizin, sagliginizin ,guzel ailenizin KIYMETINI bilin..
Her yazı hayatta boşa geçmemişkayda alınmış bir anın düşünceninhissin tutanağıdır.BU TUTANAĞI AVUÇLARINDA HİSSEDEN İNSAN DEĞERİNİN FARKINDA OLUR...
Hayirli gunler kardesim..

her rüyalara dalışlarımda ayrı bir cümbüşe kapatır gözlerimi bazen ya kaza uyur uyanığımda...içerden çalıyor kapı....
bu alemde görmediklerimi gösterir...duymadıklarımı duyurur da gün boyunca cezbesinde serhoş gezerim..
GÖZ İÇTEYMİŞ ..KULAKTA ÖYLE...
DÜNYA DUYULARI MEĞER ONUN SANATINI
SEYRETMEMİZ İÇİNMİŞ...

acilangul1

M

melikeee

Kayıtsız
Misafir
üzlüdüm :((

yhaaa! of neler düşünmüştüm ben aslında 5 senedir var bu içimdeki hiss

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
yhaaa! of neler düşünmüştüm ben aslında 5 senedir var bu içimdeki hiss

Kusura bakma kardesim.. Ben Sadece gercekleri yazmaya calistim..
Sen yine de üzülme!! KIYAMAM Sana..5 sene bekliyen daha 4 sene bekler ..
sabr eden dervis melikee Muradina ermis..utngc..
Siz su an Hamliktan yanmaya dogru yukseliyorsunuz..
Herseyin bir zamani var!!..herseyin bir sebebi veya bekledigi biri vardir..Bir gun Siz de hazir oldugunuzda ve zamani geldiginde Gonlunuzu kadir kiymet bilen birine kaptiracaksiniz ins..
Bu yaslarda her sey nisan yagmuru gibidir.. birden saganak seklinde gelir ve ardindan biter.. baska mevsimlere acilmak ister insan ...
Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...
bir gun Beni ve bu gunleri Hatirliyacaksiniz..

İbn-i Sîrîn: Birini öpmek; onu sevmek ve ona gönül vermek demektir...diye yorumlar..

acilangul1

Gunesim

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada tanidigin birini opmek

Selamun aleykum,

Ruyada cok yakindan tanidigin birini degilde ama tanidigin birini opmek ne anlama gelir.

Selametle,
Dua ile

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada birini öptüğünü görmek yakınlık olarak yorumlanır.
Kişinin öptüğü kişiden haber alacağına veya karşılaşacağına işarettir. İyi arkadaş kazanmaya da işaret eder.

İbn-i Sîrîn: Birini öpmek; onu sevmek ve ona gönül vermek demektir...diye yorumlar..
Hayirli gunler..

sıdıka1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamünaleyküm.Rüyamda sevdiğim kişiden yani sözlümden ayrıldığımı gördüm.Bu ne anlama geliyor açıklarmısınız?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada sevdiğin kişiden sözlünden ayrıldığını görmek;
hayatınızda bir takım zorluklarla ve sevdiğin kişi ile aranizda,iletişim ve bazi anlaşmazlıklar ile karşılaşacağınıza işarettir...hakkınızda hayırlısı Selametle..

acilangul1

sıdıka1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Üzücü ama olsun Onlarıda Aşarız inşallah. Hayırlısı olsun ne diyelim.

Üst Alt