• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kızı görmek.

orc911

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
islami rüyada sevdiğin kızı görmek, rüyada sevdiğini görmek,rüyada sevdiğin kızı görmek, islami rüya tabirleri rüyada sevdiğin kızı görmek nedir

Merhaba ben bu sabah rüyamda sevdiğim kızı gördüm, kavgalıydık yanımda durdu ağlamaya başladı. Sonra bana sarıldı, ben sarılacakken uyandım ... Rüyanın ne anlama geldiğini yazarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ve Hosgeldiniz Kardesim HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri, şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu, ürkütücü, utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar, karabasanlar..gibi..insana vesvese..

SIKINTI verirler sanki...

İkincisi, boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm,” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...

mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir, kurgular. Bazen, yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir, sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de, ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ, öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler, yılanlar, kovalamacalar görürsün...

veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan, rüyana dereler, çaylar, pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...

yani hic dusunmeden,akla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
Simdi Siz sevdiginiz insan ile zaten kavgaliymissiniz!
belkide bunu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...
fakat Size Bir buyugunuz olarak nasihattim Sevdiklerinizi incitmeyiniz..korkarim ki bir gun etrafinizda incitecek sevdikleriniz olmiyabilir..
butun kavga ve tartismalar aslinda iletisim bozuklugundandir..
birbirimizi anliyamiyoruz..yada kendimizi anlasilamaz duruma getiriyoruz...oysa aciksozluluk, samimiyet ve durustluk en guzel iletisim aracidir...
Gercekten onu seviyorsaniz kim suclu kim Hakli ..haksiz olarak olaya bakmayiniz..
cunku hak ve haklilik kisilere ve konum ve olaya acis bakisi ile degisir...
yureginizdeki Kizginligin gecmesi icin bir sure bekleyin ve sonrada sevdiginiz ve siz hazir oldugunuzda kavganizi soguk kanlilik ve akil mantikli olarak oturup konusun der bu Muhacir..
cekip gitmek hic bir sorunu hal etmez sadece yarayi hep acik ve kanayan sekilde birakip gitmek tir...

A

Aciz Bir KULL

Kayıtsız
Misafir
Esselamualeykum ve RahmetUllah
ben bekarım ve 16 yasındayım...
rüyamda sevdiğim kızı görüyorum ...
sevdiğim ile çıkmıyorum...
Ben 7 yasında bu kızı sevdim Allah 'u Teala dışında kimselerde bilmiyor....
bu kızı nerdeyse her gece görüyorum rüyamda ya benimle konuşuyor yada ses çıkarmıyor ....
Anlatamıyorum kusuruma bakmayın Lütfen ...
rüyamı cevaplandırırsanız sevinirim Hadi Hak Tealaya emanet olunuzzz........

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykumu selam ve rahmetullahi ve berekatuh..benim tertemiz, gencecik Sevgi ile yuregi gizli, gizli yanan kucuk kardesim..Hosgeldiniz..
Ben de Sizin yasinizda iken..ayni sizin gibi 7 yasindan beri komsumuzun oglunu severdim..
ama soyliyemezdim..ve her oyun oynadigimizda veya bisiklet yarisi yaptigimizda onun kazanmasi icin mahsustan yenilirdim..utngc..
ve her gece ruyamda onun ile oldugumu ama hic konusmadigimi hatirliyorum..
demek ki bizler bazen o kadar cook o sevdigimiz insan ile olmayi arzuluyoruz ki sanki ruyamizda hayal ettigimizi yasiyoruz...
Ruyanizi okurken Sevginize mesh oldum.. cunku bu yasadiginiz zaman!ayni gullun gonca hallidir!kiymettini bilin..
cunku ona acildiginizda o gonca acip gul olacak ve Allah bilir ikinizin de yasi kucuk oldugundan belki dokulup solacak belki de hep ayni kalabilir..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim.
Rüyada görülen sevgili, cok farkli sekilde yorumlanabilir..
O kişiden güzel bir haber alacağınız seklinde de yorumlanabilir Allahu alem..
niyetti hayr olanin akibettide hayr olur guzel kardesim.. ama unutmayin bu yaslarda pek cok sey gecici ve degiskendir.. ama belki de siz 21. yillin edep misali
Yusufu olursaniz Rabbim de karsiniza ins. zuleyhayi cikarabilir!
Insanlara kendimizi zorla sevdirip kabul ettiremeyiz...
Eğer insanlara olmaları gerektiği gibi davranırsak onlara yapabileceklerini görmeleri için yardimci oluruz..
Sizin kalbinizdeki murad istek oldugu gibi Rabbimin de sizin icin en guzeli olan bir plani kaderi Takdiri var..
Hakkinizda Hayirlisi olani icin dua edin..kardesim..
RABBİM HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI NASİP ETSİN
….
Selamet ile Hayra kalin.. Sabir ve anlayis dunyanin en guzel nimettidir unutmayin...

"Yıldızlar gece çıkıyor. Yıldızları görmek isteyen geceye razı olmalı...
Hayatın yıldızlarına ulaşmak istiyorsan içindeki geceye razı olmalısın."

sefayılmaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kızı görmek

Selamın Aleyküm , hocam uzun zamandır bir kızı seviyorum. Onun bana olan duygularını bilmiyorum ama dün rüyamda parkta tek başıma yürürken kız beni çevirip seni seviyorum dedi bu neye işarettir? Cevabınız için Allah (c.c) razı olsun hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALEYKUM SELAM ve Hosgeldiniz Kardesim
HAYIRDIR ins.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

rüya da sevdiğin kızın Sizi sevdiğini soylemesini görmek;
Ona duygularinizi acmak gerekliligini ve muhabbette isaret eder...

Seni bekleyişimin adı yok Sadece yüreğime lal olmuş
her seyin HAYIRLISI dedigim DUAM sin...
her seyin HAYIRLISI...

sefayılmaz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Tekrar Selamın Aleyküm hocam Allah (c.c) razı olsun hocam kusura bakmayın geç okudum mesaj yollama kurallarını erkeğim yaşım 20 bekarım isim Ahmet öğrenciyim Kayseri'de yaşıyorum

Allah (c.c) razı olsun hocam hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Tekrar Selamın Aleyküm hocam Allah (c.c) razı olsun hocam kusura bakmayın geç okudum mesaj yollama kurallarını erkeğim yaşım 20 bekarım isim Ahmet öğrenciyim Kayseri'de yaşıyorum

Aleykum Selam cumlemizden kardesim..est. insaniz iste..
Dedigim gibi Sevdiginiz kiza karsi ,durust açık ve samimi olun.
Karşındakine kız olarak değil salt insan gözüyle bakın.
Onun da sizin gibi olduğunu, değişen tek şeyin suretler olduğunu unutmayın.
Farkli izlenim vermekten kaçının. Yapmanız gereken neyse onu yapın..
gerisi Allah a kalmis!!Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler

Kararsızlık yaşamayın ve yol ayrımında beklemeyin, zaman kaybetmeyin. Bu sizden çok şey alıp götürür.
Buna izin vermeyin. Ne yapmanız gerekiyorsa acele yapın ve beklemeden yolunuza devam edin...
Gönül makâmı kalptir ve kalpler Allah'ın elindedir..Hakkinizda HAYIRLISI icin Dua edin..

acilangul1

bymuslim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek

Sevdiğim kızla sıkıntılarımız var dün gece sürekli onla barısmak için konustuk hep onu düşündüm cok üzüldüm uykuya daldığımda ise rüyamda onu gördüm rüyamı şöyle anlatayım ; Üstünde 4 tane yeşil tişört olan adam vardı takım muhabbeti yapıyorduk sevdiğim kız olan merve ise arkada 4 tane kızla oturuyordu bizi dinliyorlardı onun boynunda bi atkı vardı üstünde kartal simgesi olan o yeşil tişörtlü 4 tane adam o atkıya bakmak istediklerini söylediler bende sevdiğim kız olan merveden atkıyı istiyip onlara verdim o kartal simgesi üzerinde bayağı konusup bana birşeyler söylediler sonra bana o atkıyı hediye etmelerini söyleyip onun yerine baska bir atkı hediye ediceklerini söylediler sonra rüya karısık bi hal alıp sevdiğim kız olan merveye döndü bizim arkamızda 4 tane kızla oturuyordu dedim ya onların arasında küçük gözlüklü tatlı bir kız vardı o kızı sürekli kucağıma alıp sevip oksuyordum ona benim için merveyi öpüp benim onu sevdiğimi söylemesini söylüyordum ve sürekli ikimiz o küçük gözlüklü kızla merve ile uğraşıp duruyorduk yüzümüz gülüyoru rüyam biraz ilginç olabilir ama ben bi anlam içerdiğini bana bi mesaj verildiğini düşünüyorum rüyamı lütfen yorumlarmısınız ? hhım

YÖNETİM/EDİT: https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

jimroot

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevdiğim Kız seni seviyorum dedi

Selamın aleyküm. Aklımda hiç yokken dün gece rüyamda sevdiğim kızı gördüm. Kız şu an İstanbul'da (Öyle biliyorum.) Ben Malatya'da olmama rağmen kızı çarşıda görüyorum, (Tatile gelmiş.) kaldığı eve kadar bırakıyorum, kapının önünde "Bu kapıları çok seviyorum yaa!", diyorum. "Ben de çok seviyorum, bir de seni seviyorum!", deyince sadece kekeleyerek "Beni mi!?", diyebildim. Şimdiden emeğinize sağlık. Rabbim cümlemizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam.. Hayirli ramazanlar..
Ruyadan once isterseniz ilk once biraz muhabbet edelim olur mu?
Cocukluk genclik her seyi derinden ve masumca sevmenin zamani..
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
Sizin benim ruyamiz oldugu gibi...bazen halen boyle hayâl gücü türlü tasvirler ile ruyalar gorurum.. cunku belki de kendimi cook yanliz hissetigim icin..

Herseyin bir zamani var!!..herseyin bir sebebi veya bekledigi biri vardir..Bir gun Siz de hazir oldugunuzda ve zamani geldiginde Gonlunuzu kadir kiymet bilen
birine kaptiracaksiniz ins..

Bu yaslarda her sey nisan yagmuru gibidir.. birden saganak seklinde gelir ve ardindan biter.. baska mevsimlere acilmak ister..

her seyin HAYIRLISI...

Hayirdir insallah..
Bir kimse rüyada "seni seviyorum" diyen birini görse o insanin rüyayı görene bir sey icin kızması ile karisik sevgi duygusu besledigi şeklinde tabir olunur..Allahu alem..

"Beni mi!?"
Kafanızin karışikliğıni,ikilemler yaşayacaginiza delalettir..
Hayirli Geceler....

acilangul1

fikrimin_zikri

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, rüyada sevdiğim kızı bir yatakta gördüm, sonra yataktan kalktı ben onun yattıgı yatağa uzandım. Sonra baktım benim bir tşörtüm sevdiğim kızın yatagındaydı ... Ama rüyada kötü birşey görmedim bunu yorumlarsanız çok sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
vedud.jpg

Aleykum selam kardesim..Hayirli ramazanlar..
Dervişin fikri neyse zikri odur..Fikrinin zikrini de rüyasinda canlandirir!!hesabı...
Fikrim.. Zikrim!! Bunlar kimdir kimlerdendir ?zikir mi fikri yoksa fikir mi zikri belirler,ben orda takıldım
aralarından genelde su sızmayan, nadiren de birbirleriyle çekişen ve uzlaşmaya çalışan içimdeki birer garip muhacir kuş..idi...
dervişin fikri neyse zikri de odur derler ..evet derviş degilim ama insanim..acaba gercekten de Özüm ile ise sözüm bir mi ? bir an korktum...
ama herkes gönlündekini bir gün açığa vurur elbet.

Hayirdir insallah
"rüyada sevdiğim kızı bir yatakta gördüm sonra yataktan kalktı ben onun yattıgı yatağa uzandım."

Rüyada yatak görmek ;evlilik kismet nasip ..
Hakkınızda hayırlısı.. hayırlı işlerde acele ediniz..“Helal dairesi keyfe kafidir”seklinde kendi ruyanizi bu daire icinde kendiniz kalbiniz ile en iyisi yorumliyabilirsiniz...utngc..

Allah basiretimizi açsın...imanımızı artırsın.
Allah helal dairesiyle keyfedebilen tefekkür ve teşekkür ehlinden eylesin...amin..
Eğer
fikrinde bir durgunluk varsa, iyi düşünemiyorsan, Allah'ı zikrederek fikrini uyandır..Çünkü zikir düşünceyi,Fikri harekete geçirir..
hayirli gunler..

erdem3412

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevdiğin Kızı Görmek

Konuya Girmeden Önce Herkesin Ramazan-ı Şerifleri Hayrolsun...
Kaç Gündür Aklıma Takılıyordu Gördüğüm Rüya Birde sizinle paylaşayım dedim ..
Rüyamda Bir belediye otobüsünün içindeyim otobüs dolu sonradan sevdiğim kızda otobüse bindi . Yol boyu ben sürekli ona bakarken oda arasıra dönüp bana bakıyordu o otobüsün en ön sıralarında bende en arkalarındayım ben oturuyorum o ise ayakta.Otobüse sonradan benim Ev Sahibinin Oğluda geldi ki gerçekte kendisi baya baya yakın arkadaşım sevdiğim kızın iki koltuk arkasında durdu ama ağzından bir tek kelime yada kıza bir hareket olmadı. Belli süre yol aldıktan sonra Son Durağa Geldik ben inmeye hazırlanırken sevdiğim kız inmedi arkadaşımda teyzenin biride hadi siz oturun konuşursunuz dedi arkadaşımla sevdiğim kıza (bişeyde dikkatimi çekti sevdiğim kız kırmızı bir ayakkabı giyiyordu.) arkadaşımda sevdiğim kızın yanına gitti ama ağzından bir kelime çıkmadı. İnmeyenlerden Biride Acil Eve gitmesi gerektiğini söyledi tam hatırlamıyorum sağlık sorunu vardı Şöförde Abla Sen merak Etme %90 oradayız dedi ve otobüs böyle yeşillik ağaçlı bir arazide durdu bir ev var evin hemen dibinde Halısaha var İlk ben Aşşağıya İndim Sevdiğim Kızda bana camdan bakıyor.yakın arkadaşımda indi yanıma geldi yine bişey konuşmadık ama onun babası belirdi bende ona takıldım beraber güldük elimi omzuna atmıştım sevdiğim kızda inmiş oda arkadaşımın babasının omzuna elini attı beraber güldük. En önemlisi onlardan sonra ayakkabılarıma bakıyordum ayakkabılarım üzerinde az biraz çamur gibi leke vardı fazla değil biraz kirlenmiş Sağ tekinin bağcıkları baya gevşemiş iyice açılmış şekilde sol tekinde ise böyle dağılmış bağcıklar yok ayakkabı deyim yerindeyse şaftı kaymış şekilde sonra döndüm arkama baktım şöför önde yürüyor arkasındada başı kapalı bir kız otobüse doğru yürürken şöför kıza boynunun ağrıdığını söylüyor masaj yapmasını istiyor. İşte dostlarım Bu kadarını hatırlayabildim Anca Allah Sonumuzu Hayırlı Eylesin Bakalım..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Sizin de Ramazan-ı Şerifleriniz Hayrolsun..
Hayirdir insallah..
Gördüğünüz rüya, gerçek hayatınızda içinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yaşamınızda değişiklik yapmak, rahatlamak ve sadece sevdiginiz ile birlikte
Hayat yolunda olmak isteğinizi simgelerken bunları yapmadan önce halletmeniz gereken bazı şeyler olduğunu düşündüğünüzü ifade etmektedir.

kırmızı ayakkabı giymek; birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı..

"ayakkabılarım üzerinde az biraz çamur gibi leke vardı fazla değil biraz kirlenmiş"
Rüyada çamur görmek bir karışıklık veya peşinizi bırakmaya, yapışkan biri veya durum olduğunu ve etrafinizda sizin karizmanizi düşürmek istiyenlerin oldugunu gösterir...
o yuzden disari cikarken karizmanizi ve kendi SIRLARINIZI evinizde birakin ..sırıtık.:,

HERSEYI ZAMANA BIRAKIN...
Okullunuzu bitirin.. o kismettiniz ise zaten gelip Sizi bulacaktir degil ise Hayatinizin insanini kader bir sekilde vesileler olusturup Sizi birbiriniz ile tanistiracaktir..

Sevdiğin Kişiyi rüyada görmek :
belki de Ondan bir haber almaya yorumlanir..
Her şeyin bir sonu olduğu gibi bu Hazan mevsimide bir gun sona erecektir..
her seyin HAYIRLISI...

erdem3412

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sizin de Ramazan-ı Şerifleriniz Hayrolsun..
Hayirdir insallah..
Gördüğünüz rüya, gerçek hayatınızda içinde bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, yaşamınızda değişiklik yapmak, rahatlamak ve sadece sevdiginiz ile birlikte
Hayat yolunda olmak isteğinizi simgelerken bunları yapmadan önce halletmeniz gereken bazı şeyler olduğunu düşündüğünüzü ifade etmektedir.

kırmızı ayakkabı giymek; birden bire bir sıkıntıyla karşılamayı..

"ayakkabılarım üzerinde az biraz çamur gibi leke vardı fazla değil biraz kirlenmiş"
Rüyada çamur görmek bir karışıklık veya peşinizi bırakmaya, yapışkan biri veya durum olduğunu ve etrafinizda sizin karizmanizi düşürmek istiyenlerin oldugunu gösterir...
o yuzden disari cikarken karizmanizi ve kendi SIRLARINIZI evinizde birakin ..sırıtık.:,

Okullunuzu bitirin.. o kismettiniz ise zaten gelip Sizi bulacaktir degil ise Hayatinizin insanini kader bir sekilde vesileler olusturup Sizi birbiriniz ile tanistiracaktir..

belki de Ondan bir haber almaya yorumlanir..
her seyin HAYIRLISI...

sağolun hocam Allah Sonumuzu Hayırlı Eylesin...

sagokral06

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kız görmek

Öncelikle selamun aleykum hocam. Ben rüyamda sevdiğim kızı gördüm, yanında bir arkadaşı ile geziyorken bana öğretmen nerde dedi. Bende öğretmenler odasında dedim. Sonra kız 2-3 kere geldi sınıfa beni sordu. Bende kızdan saklanıyodum beni bulamayınca gitti 2-3 kere bu oldu. acaba iyi birşeyemi dalalet ediyor?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirli Bayramlar ve Hayirdir insallah..

mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...

yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...

rüya da sevdiğin kızın Sizi sevdiğini soylemesini görmek;
Ona duygularinizi acmak gerekliligini ve muhabbette isaret eder...
Duygularinizda Samimi ve Hayirli bir semalde ise neden ondan kendinizi ve duygularinizi sakliyorsunuz..?

bazen sana susmak düşer... çünkü hayat konuşur
Bazen ne kadar fazla düşünürseniz o kadar büyür meseleler… o yuzden en iyisi Siz,konuşun saklanmayin artik!!
Hayirli Bayramlar..

ahmet_452

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiği kızı görmek

Selamün aleyküm arkadaşlar rüyamda aynı yerde çalıştığım ve sevdiğim bir kızı gördüm beni reddetmişti ama ben onu seviyorum rüyama gelince ben annem bide o kız bir yere giderken sevdiğim kız kestirmeden gitmek istedi kestirmeden gidiyor ama kayboluyo arıyoz ama bulamıyoz derken gece oluyo sonra sabah kızın bulunma haberi geldi dışarı çıktımda ona nerdeydin diye sordum oda bana dikenlerin filan üstüne düştüğünü söledi ama sanki kaybolduğu sürede değişmişti ve yaşlanmıştı biraz saçları beyazlamıştı bana olayı anlattı sanki anlattıkça dahada yaşlanıyodu sonra bana yaralarını göstermek istedi yanımızdaki kadın ayıp dedi ama o gösterdi sırtında falan diken yaraları falan vardı ben içimden dedimki zaten ben seni güzelliğin için değil huyun ve içinin güzelliği için sevmiştim ama oda beni seviyodu rüyamda ...Kadir gecesinde gördüm bu rüyayı....LÜTFEN YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ Uzgunnn

YÖNETİM/EDİT
: https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/31383-ruya-yorumlari-hk-onemli-duyuru.html

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ALEYKUM SELAM ve Hosgeldiniz Kardesim
HAYIRDIR ins.

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...

Belki de son gunlerde bazi olaylar size sevdiginizi hatirlatmis ve akliniz sevdiginize gitmis olabilir mi?
belkide bunu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...

"kaybolduğu sürede değişmişti ve yaşlanmıştı "
Allah cc. onu ağır imtihanlardan geçirdiğine,geçtiiğine alamettir...

belki de Ondan bir haber almak ve Sila-i Rahim ile yorumlanir..
her seyin HAYIRLISI...

Üst Alt