• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevgi_99

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada telefonla mesajlaşmak, Rüyada sevdiğin kişiyle mesajlaşmak tabiri.
Selamün aleyküm değerli kardeşim, ben 7 gün boyunca istihareye yattım allah razı olsun ki sizden hepsini yanıtladınız anlamlarını. Olumlu şeyler gördüm dün gece yatarken, allaha ağlayarak dua ettim, salavatlar getirdim, ihlas sureleri okudum, içinde bulunduğum durum belirsizliklerle dolu ne yapıcağımı bilmiyorum dayanamıyorum. Bu duruma bu nedenle allaha ağlayarak dua ettim, allahım ne olur ne olacak böyle ne yapmam gerek her şey bitti mi bana göster diye ve rüyamda güzel şeyler gördüm, birçok şey gördüm ama en önemlisi sevdiğim kişiyle mesajlaşıyorduk ben yanlışlıkla mesaj atıyordum ama o bana çok güzel şeyler söylüyordu, konuşuyorduk. Sizce bu rüya bilinçaltı rüyası mıdır yoksa allahın bir işareti olabilir mi ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam hayırlı sabahlar rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada mesajlaşmak görmek;
Bir kişi doğru yerde, doğru kişiler ile ,doğru konuşamıyorsa,mesajlaşmiyorsa demek ki; yanlış yerde, yanlış kişilere ,yanlış konuşuyor ve mesajlaşiyor demektir.

günlük yaşamda güven sorunu, kendine güven sıkıntısı içinde olduğunuzu gösterir. Bu kendine güven sorununu aşmak için bir şeyler yapmanız yada zamanini beklemeniz gerektiğine yorumlanır...bu rüya bilinçaltı rüyası da olabilir..
siz beni dinlemiyorsunuz halen kendi bildiğinizi okuyorsunuz......

---zamanı gelince..bunun zamanını,ancak zamanın Sahibi bilir ...
zamanı gelince kendin anlayacaksın..sen anlamak ,anlatmak istemezsen de olaylar kendiliğinden gelişir,yaşanır..ve o zaman sorularinin cevabini alacaksin..
Zamansız Zaman da yapilan istihareler, karın ağrıtır yada baş,stress...

anlatacağım diyorum ,anlatacağım sana ne olur kesin bir takvim sorma bana,Allah ne zaman nasip ,kismet ederse zamanı gelince anlatacağım Sana...
Zaman öyle bir nimettir ki ;zaman en iyi hâkim, hüküm ve hekim dir...
KADERİNİZ ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN, HAYAT ACELE ETMEYE GELMEZ..selametle

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ruyada mesajlaşmak

ıyı gunler hocam, ben ruyamda sevdıgım adamla mesajlastıgımı goruyordum ve mesajda da tam olarak şu yazıyordu; senı o kadar reddetmeme ragmen hala pes etmedin benmle konusmaya calısıyorsun ve ondan sonra ne olduysa sevgılı olduk.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Ben de 1 senedir birini seviyorum onu gordugum andan itibaren hep tevafuklar oldu. Onunla bi kac kez konustuk, bana kesinlikle hayir demiyor umit veriyor ama su an konustugu bi kiz oldugu icin olmaz diyor. Konusurken samimi konusuyor yani istemem yan cebime koy yapiyor desem cok dogru olur. 3 kez istihareye yattim olumlu gordum bi arkadasim da yatti o da olumlu gordu. 1 senedir hep dua ettim nasibim degilse kalbimden ciksin diye ama cikmadi, unutamadim nasibimse kalbi bana isinsin dedim isiniyor gibi nasibim oldunu dusunuyorum. Dun gece dua edip yattim ruyamda onunla mesajlastigimi gördüm, benimle bi kez daha konusur musun diyorum kabul ediyor hatta benimle cok istekli konusuyor istiyor gibi. Mesaji gec yaziyorum bazen numarayi engellerim yazmicaksan diyor, sakin engelleme diyorum. Sonra uyaniyorum ruyamda boyle gordum hatta hamur yoguruyodum ruyamda, giderken ona gotureyim pogaca diye boyle gordum.

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sevdiğim kişiyle mesajlaşmak

Merhaba ben 2-3 gecedir rüyamda sevdiğim kişiyle mesajlastigimi görüyorum. Rüyamda onunla konuşurken hem mutluyum hemde mutsuzum, sürekli gel gitli bi rüya. Acaba üst üste aynı şekilde rüya görmem bilinç altımda onun olması mı yoksa bir işaret mi?

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ruyada mesajlaşmak

ıyı gunler hocam, ben ruyamda sevdıgım adamla mesajlastıgımı goruyordum ve mesajda da tam olarak şu yazıyordu; senı o kadar reddetmeme ragmen hala pes etmedin benmle konusmaya calısıyorsun ve ondan sonra ne olduysa sevgılı olduk.
İyi günler. Sadaka vermeye, yardımcı olmaya işarettir.

Ben de 1 senedir birini seviyorum onu gordugum andan itibaren hep tevafuklar oldu. Onunla bi kac kez konustuk, bana kesinlikle hayir demiyor umit veriyor ama su an konustugu bi kiz oldugu icin olmaz diyor. Konusurken samimi konusuyor yani istemem yan cebime koy yapiyor desem cok dogru olur. 3 kez istihareye yattim olumlu gordum bi arkadasim da yatti o da olumlu gordu. 1 senedir hep dua ettim nasibim degilse kalbimden ciksin diye ama cikmadi, unutamadim nasibimse kalbi bana isinsin dedim isiniyor gibi nasibim oldunu dusunuyorum. Dun gece dua edip yattim ruyamda onunla mesajlastigimi gördüm, benimle bi kez daha konusur musun diyorum kabul ediyor hatta benimle cok istekli konusuyor istiyor gibi. Mesaji gec yaziyorum bazen numarayi engellerim yazmicaksan diyor, sakin engelleme diyorum. Sonra uyaniyorum ruyamda boyle gordum hatta hamur yoguruyodum ruyamda, giderken ona gotureyim pogaca diye boyle gordum.
Mesajlaşmak, sadaka vermeye ve yardımcı olmaya işarettir diye biliyorum. Hamur yoğurmak ise, bir misafire işarettir.

Rüyada sevdiğim kişiyle mesajlaşmak

Merhaba ben 2-3 gecedir rüyamda sevdiğim kişiyle mesajlastigimi görüyorum. Rüyamda onunla konuşurken hem mutluyum hemde mutsuzum, sürekli gel gitli bi rüya. Acaba üst üste aynı şekilde rüya görmem bilinç altımda onun olması mı yoksa bir işaret mi?

Merhabalar. Sadaka vermeye ve yardımcı olmaya işarettir.
Ama evet bilinç altı rüyası, nefsani bir rüya olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt