• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdigim kızın erkek kardeşini görmek

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyamda 5 aydır ayrı oldugum,fakat çok sevdigim ve evlenmek istedigim kızın erkek kardeşini gördüm ve aramızda olanları bildigini söyledi.Kızgın degildi hatta tebessüm ediyordu ne anlama geliyor tabirini yaparsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam Rüyanız Hayrolsun
günlük yaşamınızda facebookta bu kızı takip ,kontrol ediyormusunuz..?
Neden ayrı olduğunuzu mantikli olarak idrak edebilirseniz;genel olarak neşeli ama maddi problemlerden dolayı ;
bazen sıkıntılı zamanlar yaşıyan insanlar...Rüyanizin Yorumu da burda dir...
Hayırlı Nurlu akşamlar.

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm,sevdigim kızı facebook tan kontrol etmiyorum.Ben rüyalara çok kafam takılıyor, bu rüyam hakkında daha detaylı bir yorum yapabiliseniz sevinirim teşekkür ederim.

Sizi rahatsız ediyorum hakkınızı helal edin, isterseniz ayrılıgımızın detaylarını anlatabilirim hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam facebook tan kontrol ediyormusunuz diye sordum..
cunku Onu seviyor ve istiyorsaniz facebookundan kontrol etme yerine yanina gider aranızda olup biteni konusur ve barışırsıniz..
ya da bu duruma nokta koyar hayattiniza yeniden başlarsiniz..

bir dargın bir barışık yürüyen ilişkilerin uzun ömürlü olduklarını düşünmüyorum ..hakkınızda hayırlısı .

İki alem vardır: İlki varlık alemi, ikincisi manâ alemi.
Varlık alemi gündüz gibidir, olanı biteni açıkça görürsün, kendini kolayca ele verir. Manâ alemi ise gece gibidir, onu bulmak için mutlaka gönül ışığını yakman gerekir.
Biz verdiğimiz sözü tutmanın gayretindeyiz,söz verdiğimizin kıymetimizi bilip bilmemesinde değil...
hayırlı akşamlar

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, ben sevdigim kızı ne facebook tan yada farklı hiç bir yerden takip etmiyorum. Ben size şöyle birşey anlatim, biz bir kaç defa ayrıldık aynı iş yerinde çalışıyorduk, ben o işten ayrıldım bizim ayrılma nedenimiz benim alam yüzünden bizi ayırmaya çalıştı ve her seferinde ben kızın gönlünü bir şekilde almayı başardım ama son hamlesi biraz sert oldu galiba, artık görüşemiyoruz artık sadece dua ederek RABBİMDEN diliyorum ve onu allah rızası için seviyorum. Benim rüyalara çok kafam takılıyor, rüyama yaptıgınız yorum için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun benim için dua ederseniz sevinirim.

Üst Alt