• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiğim ama karşılık alamadığım kişiyi görmek

ismail1989

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, ben hiç onu düşünmediğim bir zamanda sevdiğim ama karşılık alamadıgım kişiyi gördüm. Ona sevdiğimi söylediğim zaman çekip gitmiş ve bir daha yüzüme bile bakmamıştı. Rüya da da bir masada oturmuş, bu olayı konuşuyorduk. Bir birimizin yüzüne bakmıyorduk. Ben masada ki tozlarla çeşitli şekiller çiziyordum ve bir yandan da neden böyle oldu falan diye dert yanıyordum. Oda gayet sakin, ılımlı bir şekilde artık bunları mı konuşucaz diyordu. tam yüzüne bakacaktım ki uyandım. Acaba bu rüya nasıl yorumlanır. Şimdiden teşekkürler... Bolu'dan İsmail, öğrenci, yaş 24

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Kardesim Hosgeldiniz Uyeliginiz Hayirli ve Daim olur ins..
evet Rüya da sevdiğini görmek diye yorumlarsak hemen ahh sevdiginden guzel bir haber diyenler yorum yapanlar olacaktir..
ama Ruyalar kocaaa bir puzzle gibidir..
yani sadece tek parcasi ile olay cozulmez.. ruyada gorduklerinizi bir butun olarak elle alirsaniz anca Ruya dillini cozebilirsiniz...
Hayirdir insallah..

"masada oturmuş bu olayı konuşuyorduk. Bir birimizin yüzüne bakmıyorduk" demek ki ortada baska konular var...
O Sevdigini sandiginiz KIZ bu sevda masalinindan baska yer ve farkli fikirlerde..
"tozlarla çeşitli şekiller çiziyordum "
demek ki O konu simdilik Tozlu raflara kaldirilmis...
Kardesim daha gencsiniz ve ogrencisiniz.. yani Su an biri olsa bile evlenme durumunuz yok...
once okullunuzu bitirin, mesleginizi elinize alin.. Sizin degerinizi bilen, sizi Seven Sizin Kismettiniz olan zaten ayaginiza gelecektir...
Su anda sadece egitiminiz ve geleceginize konsantre olursaniz.. ins. cok da basarilli ve guclu bir insani her KIZ ister...
ama O zaman siz de kendi denginiz birini anca secersiniz..
Hayirli, huzurlu arayislar...vvcc..
Sizden ayrilmis cunku Sizin nikahiniz ona dusmemis...:
:.
sırıtık.:,

Betul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada sevdiğini görmek ne demektir?

Rabbimin guzellikleri ustunuze olsun...
Gecen hafta sonu sevdigim adam beni birakip giti. Arkasindan gozlerim yasli kalakaldim. Sevmek sessiz kalmaktir bazen. Beklemek sabretmek sessiz kalmak ne zordur beni birakma demek isterken. Onu sevdigimi de biliyor. Ya da ben oyle saniyordum. agla..:, Netice de GITTI.... Bu gece ruyamda gordum. O kocaman adam nasil da ufalmis kucucuk kalmis. Neredeyse bir bebek ebatlarinda. Ben tren garinda bankda oturuyorum tren bekliyorum. Birden karsima cikiyor. Oyle ufacik oyle cirkinlesmis hayret ediyorum. Gozleri dolu dolu kaciriyor gozlerini benden. Yatiyor dizime. Ben o kadar cirkin olmasina ragmen oksuyorum yuzumu saclarini. Noldu sana diyorum. Oylece sessizce yatiyor dizimde.Ustundeki elbiseler cok kotu yirtik pirtik. Merak ettigim insanlar ikinci sansi hakedermi. Sadece biraz cesareti olmaliydi bu ogretilirmi birine. Yoksa birakalim kendi kendine uzulmeye devammi etsin. Malum once kendine yardim etmeli insan olarak harika biri ama hayatta hic zorluk yasamamis. utngc..sasi..
Hepimizin herkesin hakkinda hayirlisi insallah. Rab bim herkesi iyilerle karsilastirsin...:tamam:.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Tüm Güzellikler Ve Mutluluklar Sizlerle Olsun.
Rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin..
Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu Size nasip etsin...
Hayirdir insallah..
Rüyada sevdiğini ufalmış, küçülmüş ,çirkinlemiş Olduğunu görmek;
bu insanin maddi, manevi, ruhsal, duygusal olarak ;gam, keder,sıkıntı İçinde Olduğuna işarettir..

Eğer birini seviyorsanız onu özgür bırakın.
Bir insanı özgür bıraktığınızda size geri dönüp dönmemesi, sizin, sevginiz ile de ne kadar alakalı ise kendisi ile de alakalıdir...
biz bilemeyiz her seyin gercegini insanlarin İçinde bulunduklari durumu sadece Rabbim bilir..
Kula düşen Allah'a gönülden bağlanarak ,samimiyet ile hayırlısı icin dua etmektir. ...

HERKES SANA YAPMAN GEREKENİ SÖYLER,SENİN KENDİ CEVAPLARINI BULMANI İSTEMEZLER,ONLARA İNANMANI İSTERLER.
Kendi dışından bilgi toplamayı bırak artik!!!kendi içinden bilgi toplamaya başla.
İnsanlar içlerinden korkarlar,ve ihtiyaçları olan şeyi bulabilecekleri tek yer orasıdır.
hayirli gunler...

Betul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
duaa..
Haklısınız...
Pek konuşmayı sevmem de sabaha karşı 4 de gördüğü rüyayla uyanıp ne yapıcağını kime ne sorucağını bilemez halde bir kardeşinize, arkadaşınıza yardım etmiş sayın kendinizi..
Benim korkum agresiflik olmuş sevdiğime, gençliğimde yediğim dayaklardan.. Sevdiğimin korkusu kimselere güvenememek olmuş zamanında yaşadıklarından..
Ne kendi içimdekini bilirim tam, ne onun. Ama ne güzel ki SAHİBİMİZ var bizi bizden iyi bilen.. Şimdi susuyorum ve biliyorum ki...GÖRELİM MEVLA'M NEYLER... NEYLERSE GÜZEL EYLER...
Rab bim razı olsun sizlerden dün gece ben ağlarken bana arkadaşlık ettiğiniz için.. İlk anda değil ama şimdi kendi yazdığım rüyamı okurken anladım ne anlama geldiğini.. Hanımlar şefkatle sevdayı ayırt edemiyor sanırım kimi zaman..
Her kim içinde yüreğinde gönlünde sızı taşıyorsa Rab bim yardımcısı olsun..
Teşekkür ederim.. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
istanbulmanzaras.jpg

Hayirli sabahlar...zaten merhamet Sevginin bir parcasi degil mi? aslında sevdiğimiz için Sevdiğimize acıyoruz..
Ya şefkat duygusu? Sevmediklerimize şefkat gösterebilirmiyiz?

Herkes farklı farklı sever, ama hiç kimse bir başkası gibi bakmaz sevgiye, ve Sevemez !!herkes kendince kaderince ,yanlizliginca, idrakinca korku ile umut arasinda sever...
Kiminin nefesi tutulur, kimi nefessiz kalır, kimi nefesini ve kendisini bulur..sevdiğin de...

Şevkat, Acıma ve Sevgi arasında belki de incecik ,gelincik gibi hassas bir çizgi vardır. Çizgiyi biraz aşınca kelimeler, anlamlar, duygular,
kelam ve mânâ değişse de kaynağı hep aynıdır..Sevgi....

Acizane bir nasihat Size ;
Birine bir şeyleri anlatarak öğretmek yerine ,Onu yaşamına kat ve şahid olarak davet et...
Bunda samimi ve ciddiyse senle,var olacaktır...
Unutma!Emin olan kişi,emin olduğunun avuçlarına gönlünü teslim eder..herşeyin başı,sevgi ve güvendir!!
.

Betul1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim..
Ben çok fazla giremiyorum. 2 gün önce size teşekkür yazısı yazmıştım ama giriş yapmamışım. Silindi yazdıklarım. dfgtn
Bilmenizi isterim rüyamı öyle bir yorumlayıp, sonrasında öyle güzel şeyler yazmışsınız ki.. Nasıl desem ben arkadaşıma derim ki bak rüyam da şunu şunu gördüm. Beni tanıdığı hayatımı bildiği için ona göre yorumlar. Siz sanki beni tanıyor gibisiniz. Durumu tam olarak özetlemişsiniz. Hem şunu da eklemek isterim ki rüyamı herkese anlatmam. Demek Rab bim ne güzel çıkarmış karşıma sizi. Gecenin o saati, o nefessizlikle.. :)
İnşallah herşey gönlünüze göre olsun. Bana ayırdığınız vakit için teşekkür ederim.
Ben sık hatırlıyamam rüyalarımı. Ama olur da bir gece yine nefessiz kalır, bir rüya ile uyanır ve içinde Allah korkusu olan, şefkatli aynı zamanda mantıklı ve iç güdüleri doğru bir arkadaşa anlatmak istersem yine çalıcam kapınızı, vaktinizi alıp rahatsız edicem sizi.. Hakkınızı helal edin.. :)

duaa..

Üst Alt