• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiği kişiyi görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Sevdiklerinizi ve kendi canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti ,zamani vardır !!Herkes bekler,bir şey bekler; ama mesele kimi beklediğiniz kadar nasıl beklediğinizde de saklıdır..!
Bazilari beklerken;Başkaları ile gönül eğlendirerek bekler...bu beklemek değil beklediğini kaybetmektir..

Rüyada üzüm görmek;
çok hayırlı ,güzel rüyalar arasındadır..yakın bir zamanda bol para kazanacağına,sağlığa, mala yada faydalı işler yapacağınıza işarettir

"rüyada da ayet yazılı kağıtlarının yanında olduğunu gördüm "

Ya Nasip ,Ya kısmet ileride basibiniz mi olur bunu da ancak Allah cc.bilir..
"Kadere iman yükümüzü hafifletir..."
Muhyiddin-i Arabî (k.s)

oblucsarya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğim kişiyi görmek

Selamün aleyküm arkadaşlar, abiler, ablalar kardeşlerim;
çok sevdiğim birinden ayrıldım ve çok üzgündüm, bir işaret, bir rüya diledim. ilkten umutsuzluğa kapılmıştım ama bu gece bir rüya gördüm ve aynen şöyle ;
Sevdiğim kişinin evini gördüm ve orada bir cenaze vardı ama kimse yoktu. Sonra sevdiğimi aramaya başladım seri bir şeikilde. Birden bir tren istasyonunda buldum kendimi ve sevdiğimi gördüm ama hiç üzgün değildi, aramızdaki küslük de gitmiş bana gülüyordu. Sarıldık birbirimize, hiç konuşmadık elele tutuşup yürüdük. Bir anda kendimi iş yerimde buldum, masamın başında tek başına oturuyodum, bir süredir görmediğim bir arkadaşım geldi gülerek, bu kadar... normal sıradan bir rüyamıdır bir açıklaması olurmu bilmiyorum, yorum bekliyorum saygılarımla.

zümra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yazdığınız yorumlar için çok teşekkür ederim gönül sızım, umarım bizi ilerde bu güzel yorumlardan mahrum bırakmazsınız. Allah'ın rahmeti bereketi üzerin olsun. Allah ne muradın varsa versin, birde bir sorum olacak benim rüyalarım bir kaçı çıktı, hemde aynen ve bir gün sonra. Rüyamda görüyordum 4 kız arkadaşım bizim servise biniyorlar bende şaşırıyorum, aynen ertesi gün servise bindiğimde onları görünce yine şaşkınlık aynı hali yaşadım. Aklıma rüyam geldi şaşırdım, gerçekten rüyam çıktı kime anlatıyordum inanmıyorlardı müneccim misin sen diyorlar sanki rüyaların mahiyetini öğrene bilirmiyim gerçekten çok merak ediyorum. Allah tarafından uyarılmak için mi görüyoruz bu rüyaları. birde ben o rüyadan sonra bütün rüyalarım gerçekte böyle olacağına inanırım, çok kardeşimde rüyalarla amel edilmez diyor bana anlatırsanız bilginizin sadakasını bana da verirseniz sevinirim Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Allah'ın rahmeti bereketi ,Hidayetti, selametti Sizin üzerinize de olsun;rüyam çıktı herkese anlatmayın...
"Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
hikmetti, kerameti Güç ve kuvveti kendinden bilirsen..nimetti de kendini de arkadaşlarıni da kaybedersin..
her yerde ulu orta gerçekten rüyam çıktı diye anlatarak; kendi kendinizi ,kendiniz ile korkutmayin..etrafinizda Cin gibi insanlarin oyununa gelmeyin..
müneccim ,Deli, uçmuş gibi isimleri kendinize dedirtmeyin!!

seçilmiş ve sırra mazhar olmak; Bunun sebebi hikmettini ancak Allah cc. bilir biz bilemeyiz..
Sır,sırrına sahip olabilene verilir...

İnsan fakirdir maddi manevi hiç birşeyi kendi kazanmaz ne eviniz barkınız ne doldurduğunuz alışveriş sepeti ne gönlünü kazandım sandığınız arkadaş sizin kazanımınızdır.
Her biri sanki siz kazanmışsınız gibi gözüken Allah’ın lütuflarıdır.

Ya Nasip ,Ya kısmet ..
"Kadere iman yükümüzü hafifletir..."
Muhyiddin-i Arabî (k.s)

https://www.islamiforumlar.net/gonul-sizim/22565-insanda-saika-denen-bir-his-vardir.html

https://www.islamiforumlar.net/gonu...ar-gerceklesmeden-once-bana-malum-oluyor.html

tuqba

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba;
Ben sevdiğimle ayrıldım. Fakat sevgim pek bitecek gibi görünmüyor...
Bir iki gün önce istihareye yatmıştım ama onu görmemiştim, gelinlikle kendimi gördüm O'nu görmedim, farklıydı ve onun yorumunu öğrendim. Dün tekrar istihare namazı kıldım. Bu sefer O'nu gördüm. Barışmıştık ve yine eski günlerdeki gibi çok mutluyduk. Herzamanki gibi bir yerde oturmuş yalnızca birbirimizle eğlenceli vakit geçiriyorduk. Yine bütün vaktim onunla geçmişti, tıpkı her an geçirdiğimiz vakitler gibi...
Yorumunuz için şimdiden çok teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardeşim bu sadece sizin Hatıralardan oluşan Bilinç Altı Rüyasıdir..
biter, biter bu da biter ne sevdalar, hasretler acılar bitmedi ki bu bitmesin..
Kimseyi yargılamak istemem ama gercekten de bazen kaybettiklerimiz kurtulduklarımızdır belki...

Unutmayin;Her imtihan bir fırsat ve bir lütfe, nimette gebedir..
Rabbim Bu imtihanların sonucundaki davranışımızı ve tepkimizi ölçer...isyan etmeyin sadece Dua ile hakkınızda hayırlı olanı dileyin..

Amaç her durumda bizim ne gayret göstereceğimiz ve önemli olan olaylar karşısında ne davranış sergileyeceğimizdir...
Dua mi Beddua mi Sabır mı, isyan mı edeceksin ..?

Bizim ne düşünerek harekete geçtiğimiz ve ne kadar teslim olup tevekkül edebildiğimizdir. Biz gayret gösterip çabalarsak, Rabbim de mutlaka hemen destek verip yardım edecektir.Selametle...

acilangul1

zümra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah rası olsun gönül sızım, zaten bende biliyorum Allahtan da tam olarak mahiyeti nedir bilmek istedim. Allah verir kulu sınar, çok şükür rabbim herkesi nimetleriyle donattır inşallah. bilginiz için sağolun allah razı olsun.

Ayşegül11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin erkeği görmek

Selamün Aleyküm.Sevdiğim erkek 11-ci sınfı bitirdi.Yani gitti.Artık belki de onu bir daha göremeyeceğim.Galiba o da beni seviyordu.Halamın kızı hep diyordu, fakat ben aldırmıyordum.Ama onun dediğine artık inanıyorum.Yani bir gün görebilirim belki diye kendimi avutuyorum.Neyse.Dün gece gördüm ki, okulun önündeyiz arkadaşlarla.Bir anda o geliyor.Ben de doğal olarak şok oluyorum.Heyecanlanıyorum.Bana bakıyor.Fakat bir şey söylemiyor.Rüyam burda bitti derken başka bir rüya daha görüyorum.1 gece içerisinde 2 farklı rüya!Gelelim 2. rüyaya.Sınıf arkadaşlarımla ve okul müdürümüzle beraber sinemaya gittiğimizi görüyorum.Fakat bir anda müdür "herkes dışarı, çabuk! çabuk!"diye bağırdı.Sanki kötü bir şey geliyormuş, bize bir şey olucakmış gibi.Merdivenlerden indik hızla.Ben ve bir kız arkadaşım hızlı salıncağa bindik.Kurtulmak için herkes bir yere dağıldı.Kemerimizi bağlamadık.Çünkü vaktimiz yoktu.Ve bindiğimiz şey hızlanınca arkadaşım yere düştü.Ben de güldüm ona.Sonra durdu salıncak.Dedim ki, hadi gel öbür salıncağa binelim.Hani küçük çocuklar biner ya.Ben önce bindim.Birden sevdiyim göründü gözüme.İnanamadım.Heryerden o çıkıyor.Sonra uyandım.Bu neye işaret ediyor?Çıkıcak mı karşıma?Gelicek mi yoksa?İnşAllah hayra yozulur.Amin!
duaa..

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Ayşegül11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm.Çok güzel rüya gördüm.İnşAllah yorumu da çok güzel olur.Amin!Gördüm ki...
Okulun bahçesindeyiz en yakın kız arkadaşımla.Sonra yanımıza hiç tanımadığımız beyaz,gemi kaptanlarının elbisesine benzer giysi giymiş 2 çocuk geldi.Küçük çocuklar.Selamlaştık şaşırarak, yani tanımıyoruz ya o yüzden.Sonra dedik ki, hadi içeri girelim artık-okula.İyi ki de girmişiz.Bir de baktım.Benim hoşlandığım çocuk gelmiş!!!Size söylemiştim ya hani 11-ci sınfı bitirdi.Sonra yanımıztaki 2 çocuk ona doğru gitti.Sevdiğimin yanında bu 2 çocuğun arkadaşı vardı.Ferit(sevdiğim) onlara benzer(2 çocuk) bir çocukla konuşuyordu.Biz de o çocukların yanındaydık, onlar gitti, ee biz de gittik tabi.Feritle o kadar yakındık ki.Ayağımı atsam onun ayağına deyecek.Sanki öpüşecek gibi 1 nefes yakınımda.Öyle bir durum olmadı tabii Sadece anlatmak için dedim.sırıtık.:,Ama o konuştuğu çocuğa yönelik durmuştu.Bizim yanımzdakı çocuklar benim Feritten hoşlandığımı bilmiyorlardı.Fakat 1-i Feritten gözünü ayırmayarak dedi ki,aaa kızardı, titriyor, baksanıza!Bakdım Feritin kolları titriyordu.Sonra devam etti konuşmaya-haeyecanlanıyo bakın, bakın!Kız arkadaşım onun beni sevmeyeceğini düşünüyordu.Ne de olsa 4 yaş küçüğüm Feritten.Herkes arkadaşımdan farklı olarak sevdiğinden şüpheleniyordu.Fakat rüyada kız arkadaşım beni kolumdan tuttu, merdivenleri çıktık yukarı,ve bana dedi"kızım, o seni seviyor!"Onun yüzünde bir şaşkınlık vardı anlatamam.Lakin bu rüyadan hemen önce bir rüya daha görmüştüm.Annemle lunapark gibi bir yere gitmişiz.Fakat kapalı bir yer.Her taraf kaydırak.Kaydıraktan başka bir şey yok.Kayıyorum hepsinden.Sonra kaydırakların yanında mağaza gibi bir yer görüyorum.İçinde kalem, kağıt filan öyle şeyler satıyorlar.Annem dedi ki, ne istiyorsun alalım.Ben iyi resim yapmam ama severim yapmayı.Öyle zor şeyler çizmem.Aklımdan ne geçerse işte çizgiler falan filan.Boyam da bitmişti gerşek hayatta.Dedim ki, anne boya alalım.Çok güzel bir boya seti gördüm.Hatta içinde tükenmez kalem de vardı.Böyle pahalı bir şeydi işte.Hani vardır ya, bir şey alırsın.Kazandığın bonusa uygun hediye verirler.Ordan bir çubukta n telefonlar asılmıştı.Benim de iphone 5 gibi bir hayalim vardı.Alabilir miyiz artık diye sorduğumda hayır kızım, yetemdi diye bir cevap aldım.Garip olan ne biliyor musunuz?Ben o lunapark gibi yer, her neyse onu 1 kezde rüyamda görmüştüm 2-3 ay önce.Lütfen yorumlayın.Hayra çıkar inşAllahduaa..duaa..duaa..

Yönetim/Edit;
https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

Ayşegül11

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ya gönül sızım neden yorumlamıyorsunuz rüyamı üstelik bir yanlışlık da yok.

Merhaba ben Ayşegül1 gönül sızım lütfen rüyamı yorumlarmısınız. 3 gündür bir cevap yok bütün kurallara uydum ama.

YÖNETİM/EDİT: BU ŞEKİLDE GELİŞİGÜZEL MESAJ GÖNDERMEYİN LÜTFEN! Yukarıda gönderdiğiniz mesajların altına yönetim tarafından kocaman link eklenmiş! Neden o linki tıklayıp okumuyorsunuz?

Nur20

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kişinin sana çay getirmesi

Selamun aleykum, birkaç hafta önce bir rüya gördüm. Hayrolsun inşAllah. Sevdiğim kişiyle bir misafirlikteyiz. İkram olarak önümüzde birşeyler var ben ona çay getirdim ama biraz özensizdi kenarlarına dökülmüştü biraz.. Sonra ben oturdum o bana çay getirdi. Ama onun getirdiği çay çok düzenliydi. Nasıl desem tabakta duruşu, demi felan iyiydi. Rüyamı yorumlarmısınız? Allah razı olsun..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada sevgiliyi görmek;
daima iyiye yorumlanır. Her ne kadar sevgilinin rüyada görülmesi daha çok bilinçaltına bağlı bir durumdan kaynaklanıyor olsa da çeşitli şekillerde de yorumlanır

"ben ona çay getirdim ama biraz özensizdi "
Sizin biraz Dağınık ve sakar bazende olaylari panik yapmanıza yorumlanır...
Nur ,küçüğüm daha çok büyümeli,olgunlaşmalısın selametle.
.acilangul1

Rabbimi_gördüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğin kişiyi görmek

İyi günler hocam rüyada sevdiğim kişiyle kalabalık bir ortamda oturduğumuzu ancak onun benim arkamda oturduğunu gördüm. Daha sonra sevdiğim kişi ellerimi tutup, ellerin ne kadar soğumuş deyip ellerimi alıp hohlayarak ısıtmaya başladı. O sırada ellerimin soğukluğunu ve onun nefesini gerçekten hissettim sanki daha sonra defalarca ellerimi öptü. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam, Rüyaniz hayr Olsun.
bildiğiniz gibi üzere bir rüyanın yorumlanmasında içinde bulunduğunuz ruh hali, yaşınız, rüyayı görme zamanı, gerçek yaşamınızdaki endişeleriniz ,korkulariniz,ve sevinçleriniz ,beklentileriniz,ile rüyadaki diğer tüm faktörler ve unsurların rengi, durumu, miktarı, nitelikleri birlikte değerlendirilmeli ve mümkün olabildiği kadar konuya pozitif yaklaşarak açıklama yapılmalıdır.
bu rüya içinde bulunduğunuz ruh halinizin bir yansıması da olabilir...
Gönül bir deryadır girmesini bilmek gerek,Sevda bir ummandır sevmesini bilmek gerek.
Bugün hayat veren su, yarın sizi boğabilir...
yüreğinde tutuşan mevzunun özü sevgidir..Sevgi narindir zorlamaya gelmez kırılabilir...

Rüyada sevgiliyi görmek;
daima iyiye yorumlanır. Her ne kadar sevgilinin rüyada görülmesi daha çok bilinçaltına bağlı bir durumdan kaynaklanıyor olsa da çeşitli şekillerde de yorumlanır

Sevmek ,sevebilmek bir nimettir...
Sen birisini severken o karşılık vermese de sevmeye devam edebiliyorsan hala değerliyse o zaten gerçek bir sevgidir..

Acaba çoğu insan elde etme hırsını,red edilme,sahiplenememe, kırlmış incinmiş gururunu mu aşk diye sürükleyip gidiyor olmasin..

Sevmek O duyguyu taşimak kolay bir şey değil ki...Her an herkese karşı hissedilebilecek bir şey değil. Binbir çelişki ve soru işaretiyle savaşıp,
duyguların engellenemez şekilde yükselişini hissetmek, kalbinin ,karninin icindeki titreşim her An Ölüp ölüp dirilmek ..

sevgi mutlaka karşılık görecek diye birşey yok. Karşılık veremeyen tarafı da acının sorumlusu olarak görmeye, suçlamaya hakkımız yok...
Sevmek insanin elinde olan bir duygu değildir..Kalpler Allah'ın elindedir bizim elimizde değildir...

çoğu zaman Sevgi hesapsız kitapsız, sebepsiz ve kendiliğinden gelişir ..ayni kaza gibi hiç kimse niyet ettim kaza yapmaya diye yola cikmaz!!
"Sevdiğin kadar sevilirsin" diyen şiir ve Sözlerin aksine, gerçekte bunun garantisi yoktur; madde dünyasında herşeyin bir maddi takas karşılığı vardır;
ama duygu ,ruhsal manevi dünyasında işler böyle yürümez..

"Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da
hattâ sevda yüzünden ölmek de ayıp değil,
bütün iş Tahirle Zühre olabilmekte yani yürekte. "

herkesin bir Züleyhasi ya da yusufu vardir..Kimileri için Yusuf vardır…Kimileri için Züleyha…
Züleyhalar Yusuflar, Yusuflar Züleyhalar içindir. Züleyha gibi aşk ateşinde yanmayan Yusuf gibi iffetle olmiyanlar
ne Züleyha ya ne de yusuflara kavuşurlar...
demiyeceydim ;Şu Yüreğimi dile getirttiniz...

Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim dir..Zaman hiç konuşulmayan ve bilinmeyenlerini ortaya çıkaran bir nimettir!!

Rabbimi_gördüm

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ne güzel anlatmışsınız hocam Allah razı olsun. Evet farkındayım bu rüya onu çok özlememin bir sonucu aslında gördüğüm şey olmasını istediğim şey.. Sadece şunu sormak istiyorum o gece uyumadan önce dua ettim Allahıma kafamın çok karışık olduğunu tek başıma karar veremediğimi eğer hakkımda hayırlıysa bu durum rüyamda onu bana iyi bir şekilde göstermesini değilse kötü bir şekilde göstermesini istedim acaba rüyama şeytan karışmışmıdır yoksa ettiğim dua nın etkisi mi bu durum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
L

LaLL

Kayıtsız
Misafir
Rüyada sevdiğim kişiyi görmek

Selamün Aleyküm. Üniversitede sevdiğim bir adam vardı ama onun hayatında başka biri vardı. Yani karşılıksızdi sevgim ( her ne kadar bazen ilgisi varmış gibi hissetsemde).Üniversite bittikten üç ay sonrasında onu gördüm rüyamda.Bir günde iki rüya gördüm. Ilkinde benle konuşmaya çalışıyordu ben konusmuyordum onunla. Sonra ben giderken arkamdan seni seviyorum dedi ve yanıma gelip tekrar sevdiğini söyledi. Ben gulumsedim o da bana gülümsedi. Diğer rüyada da ben dik bir uçuruma tırmanıyordum. O da uçurumun tepesindeymis. Sonra o uçurumun kenarına geliyor ve hiçbir yerden destek almadan iki elini uzatiyordu bana. O kadar kenardaydi ki ayaklarının yarısı boşluktaydi ama buna rağmen düşmekten korkmuyor gibiydi. Ben ellerini tutuyorum ve beni çekiyordu kendine doğru. Sonra ikimiz birden düşüyorduk ki ben düşeceksin diyip bıraktım ellerini ve ben düştüm.Bana bir şey olmamıştı tekrar tirmanmaya başladım uçuruma. Tepesine çıktığımda o da oradaydı ve gülümsuyordu yine.

palanthaser

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Sevdiğin Kişiyi Görmek

Merhabalar, benim sevdiğim onun da beni sevdiğini hissettiğim bir kadın var. Gerek bakışmalar, gerekse muhabbet olarak ben ondan o da benden hoşlanıyordu, hatta seviyor ve sevildiğimi hissediyordum. Ancak reddedildim. Hal ve hareketlerinden reddettiği için pişman olduğunu görüyor ve düşünüyorum. Dün ise bu kişiyi rüyamda gördüm. Çok mutluyduk ve birbirimize sımsıkı sarılıyorduk. Sizce olumlu bir işaret midir?

Üst Alt