• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiği kişiyi görmek

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
"rüyamda sevdiğim erkeğin sevgili olduğu kızdan ayrıldığını gördüm, "
bu insanin psikolijik ve duygusal bazi sorunlar yasadigina yorumlanir..

"bana mesaj atmıs. Bebeğin erkek olduğunu yazmıs "
Gelip,geçici sıkıntılar yaşadıktan sonra ferahlığa yorumlanir..

Kaderinize isyan etmeyin yoksa daha kötüsü ile imtihan edilebilirsiniz...RABB'im akıl, fikir, şuur ve idrak nasip etsin zamane gençlerimize !
Selametle Hayra kalin..

mstf

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada biri tarafından sevdigim rahatsız ediliyordu

Selamun aleyküm rüyamda sevdigim kız ve yanında bir bayan daha var iş yerinde oldugumuzu görüyorum ve bir kişinin onları rahatsız ettigini ve benim o kişiyi kovaladıgımı görüyorum ne anlama gelir yorumlarmısınız hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm Selam rüyaniz Hayr olsun..
gerçek hayatta bu kişilerin Onlara yaklaşmalarindan hoşlanmadığı bazı insanlarin var olduklarina yorumlanir..Bu kim olabilir ?Yoksa Siz olmiyasaniz
...sırıtık.:,

Gördüğünüz rüyalara fazla takılmayın..Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır !hayal kurarak bir şey elde edilemeyeceğini ANLAYIN!!
O hayal için çalışmak ,çabalamak, emek,Sevgi Sabir, gerekir...
Hayatınıza yeni kapılar açılabilir!Unutmayin Allah eğer hikmetiyle bir kapıyı kaparsa, rahmetiyle başka kapıyı açar...

cyda

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğim kişiyi görmek

Merhabalar, gündüz uykusuyla gördüğüm bir rüyayı yorumlamanızı istiyorum : Eski hoşlandığım çocukla sevgili oluyorduk ama hemen arkasından şu an hoşlandığım çocukla sevgili oluyordum ve üniversitede amfide herkesin içinde küçük bir tahtaya adımı yazmış ve kendi baş harfini yazmış ama ASA diye belirtmiş kendini A onun baş harfi ama ASA yı anlayamadım ve şu an hoşlandığım çocukla aynı okuldayız ama bir üst dönemim eski hoşlandığımla da aynı dönemiz. Üniversitede okuyorum rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayirdir insallah..
Rüyalarımızda yaşadıklarımızla gerçek hayatta yaşadıklarımız aynı mantıkla oluşur. Rüyalarımız nasıl zihnimizde yaşanıyor ise gerçek hayatımız da zihnimizde yaşanır.
Günlük hayattaki sıkıntı,Çelişki ikilem kararsızlık rüyalarımıza yansımaktadır.
Rüyalar günlük yaşamda yaşadıklarımızın bir yansıması şeklinde ancak çok farklı formlarda mana Aleminde oluşurlar...

rüyaniz cok Karışık ve boyle net olmayan Karışık rüyalar görmenizin çeşitli nedenleri vardir..
Bunların başında herşeyden kolay etkilenen birisi olmanız olabilir... hareketli bir yaşam stiliniz ,hayal ve yapmak istedikleriniz;
kararsızlık ,çelişki,korku,ikileme içinde olmanizdan da kaynaklanmaktadir Allahu Alem...
Cevrenizdekiler ne diyorsa desinler;Siz İçinizdeki Sese Kulak verin!!Ancak O sana en doğruyu gösterir!!
Hak; Sana güven ,huzur veren kalbini her yönden mutmain eden..
batıl;ise her an icini kurcaliyan, kemiren bir şeyin doğru yerli yerinde olmadığını,seni rahatsiz eden bir Histir...

rüya dilinde ASA Ümid veya korku bildirir. Şek ve yakin manalarına delalet eder.. yani O kişinin sizin hakkınızdaki şüphe ,çelişki ayni zamanda yakınlık hissettiğine yorumlanir.
iradeni,kendini zorliyarak yaptığın iş Seni Yorar.. yıldırır.. tüketir..bitirir..

Her zaman mutlaka kalbini dinle. Hayatta senin için neyin doğru olduğunu bir tek içindeki ses söyleyebilir.
Dolayısıyla içindeki sesle konuşmayı öğren. Her gün kendinle kalmak için zaman ayır ve kalbini dinle.
gerçekten ne hissettiğini bulabilmek için dinlemeye çalış. Bazen içindeki ses sana çok zor geleni yapmanı söyleyebilir yada duymak istemediklerini söyleyebilir…
Korkmave içindeki sesi dinlemeye devam et...
O SES SANA DUYMAK ISTEDIKLERINI DEGIL DUYMAYA IHTIYACIN OLANLARI HEP FISILDAR!!
Dünya ve kendinizle barışık olmak. Bu görkemli anda hiç bir şey canınızı sıkmaz ne insanlar ne dünya nede KENDİNİZ...
kENDIN OL yeter...
..

ibretcrew

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdigim kişiyi görmek ruyada sevdigini görmek rüyada sevdigim kişiyi gördüm

Merhaba, Sitenizi az önce internette gezinirken gördüm.Rüya bölümünü görünce bende bir şey sormak istedim.Şimdi benim 2 sorum var.Birincisi ben rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm.Rüya şöyleydi.Biz ailemle yemek yiyorduk.O ise aynı odada fakat bizim arkamızda şaşkın şaşkın bize bakıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam ona da 1 tabak yemek vermişti ya teyzem ya ben.

2. sorum ise rüyalarımın sadık rüya mı yoksa sıradan rüya mı olduğunu nereden anlarım ? Mesela bu rüya sadık rüya mı yoksa benim kendi kafamda oluşan bir şey midir ? Umarım konuyu yanlış yere açmamışımdır.Açtıysam da kusura bakmayınız ilk mesajım daha.brrvo

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüya ile amel İnsanın sorumlu olduğu saha vardır. Bu da uyanıklık halidir. Yani insan uyanıklık halinde sorumludur,
uyanıklık haricinde uyku ve baygınlık gibi yaptığı işlerden sorumlu tutulmamıştır

"Mesela bu rüya sadık rüya mı yoksa benim kendi kafamda oluşan bir şey midir "
ben Rüya Çeşitlerini yazayim yorumu kendiniz karar verin;

Yaşanılan Rüyalar :
Gün içerisinde yaşadıklarımız etkisiyle gördüğümüz rüyalardır. Bizi çok etkileyen , üzerinde çok düşündüğümüz, o konu ile gündüz haşır-neşir olduğumuz,
çok merak ettiğimiz konular hakkında gece gördüğümüz rüyalar. Bunların bir kısmı yorumlanmaya değer olsada bir kısmı sadece ehvam ve kuruntudan ibarettir.

Şeytani Rüyalar :
Net olmayan, karma karışık ve seçilmesi zor olan, bir konudan diğer konuya geçen, sadece korku yüklü olan, sarhoşken ve kendini bilmeden görülen rüyalar gibi.
Şeytan tarafından insanı korkutmak için görülen rüyadır. Şeytani rüyalar yalan rüyalardır.

Bilinçaltı Rüyalar :
Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır.

Doğru Rüyalar sadık rüya :
İnsanlara bir mesaj vermek için doğruca gösterilmiş, yorumu yapılması gereken, ibret ve ders alınması, iyi algılanması gereken rüyalar.

hayrolsun, gelecek hayra sakınacağımız şerre bizim için hayra düşmanlarımız için şerre delalet olsun bütün hamdler alemlerin rabbi için olsun..
"rüyamda sevdiğim kişiyi gördüm.Rüya şöyleydi.Biz ailemle yemek yiyorduk.O ise aynı odada fakat bizim arkamızda şaşkın şaşkın bize bakıyordu. "

Aileniz ve sevdiğin kişi arasında dengeli ,adil,Ölçülü bir beraberlik sağlanırsa mutlu olabileceğinize yorumlanir..
Selametle..

•Necla•

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın aleyküm. 13 yaşındayım. Okuyorum. Geçen gün rüyamda sevdiğim çocuğu gördüm. Onunla yakın arkadaş değiliz. Geçen sene biraz yakınlığımız vardı. Rüyamda onunla yakin arkadaştık konuşuyorduk gülüyorduk, sonra birlikte geziyorduk falan. Sonra bir anda bitti rüya. Aslında onunda beni sevdigini düşünüyorum. Bana baktığını görüyorum, yanımda utanıyor falan. Neyse ruyamı yorumlaya bilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. İnşallah hayırlı bir ruyadır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam 13 yaşında bu tür Rüyalari görmek cok normal..
Bu bir Bilinçaltı Rüyasi da olabilir...
Kişi gündüzleri kendi kafasında kurduğu olayları, yaşadığı olayları gece rüyasında görebilir, buda şahısın kendisi tarafından farkında olmadan gördüğü rüyalardır

Rüyada sevgiliyi görmek; sizin kendinizi olduğunuz gibi kabul ettiğinizi yani kendiniz ile barışık olduğunuzu, kendinizle küs olmadığınızı belirtir...
Rüyada sevgiliyi görmek;Sevince de yorumlanir...
Selametle...

Gönül,dünyada zora gelmeyen en nazik ve tuhaf hevesli bir yaradılış sırrıdır.
Ne zorla kimseye sevgi önerilebilir ne de sevene: «Sevmeyeceksin!» denebilir. "
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini...
Bana nasılsınız diye sor-ANA verecek tek cevab Nasibimizceyiz demek düşer...
hayatta her şey nasip,kısmet...

44malatya

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğin kişiyi görmek rüyada sevdiğini görmek rüya tabiri

SELAMUNALEYKÜM hayırlı günler, sizden rüyam hakkında yorum almak istiyorum.. Rüyamda sevgilimin bizim eve geldiğini gördüm şimdiden çok teşkkür ederim ..msum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

Ve Aleykümselam hayırlı günler,Rüyalarda biraz Hayal Alemi birazda Gerçekler vardir!!
Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda sevgilimin bizim eve geldiğini gördüm "

Rüyanız;Sizin Ya da sevdiğinizin bazı gerçekler ve aileniz ile yüzleşmeniz gereken bir şeyler olduğuna yorumlanir..
hayal,rüya aleminden;gerçekler alemine Hoş geldiniz..Kapıda biraz daha bekletirseniz,sevdiğiniz yorulup gidebilir..
Ya içeri alın,ya da dışarı da bekletmeyin.. selametle..

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, bugün sabaha karşı bir rüya gördüm ve yataktan fırladım anlam veremedim gördüğüm rüyaya, rüyamda hoşlandığım kişiyi ve onun çalıştığı mekandaydım onlarla tuhaf (tam olarak anlamadığım bir sessizlik vardı) bir sessizlik içindeydik ve bir taraftan hiç sevmediğim ve bana zarar vermek isteyen bir kişiyi gördüm(bu bir erkek) kız arkadaşımla sevgili gibiydiler sarmaş dolaştılar el ele tutuşmuş ve bana gülümsüyorlardı intikam alırcasına.

Bu gördüğüm rüyanın manası nedir? lütfen yardım edin içimde çok kötü bir his var. :(

Bu erkek benimle arkadaşımın arasını bozdu onunla konuştuğum söylediğim her şeyi kıza anlatmış. kızla konuşuyoruz şuan ama yinede korkuyorum bana zarar vermelerinden.:(utngc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz Hayr olsun..
"bir sessizlik vardı) bir sessizlik içindeydik " kendinizi doğru ifade edemediğiniz için içten içe kendinize kızgınlık ,korku, endişe duymaniza ve
çaresizlik, zorluklar karşisinda sadece duygular ile hareket etmenize yorumlanir...Duygular ve mantık uyum içindedir. Düşüncesizce hareket etmeyin ..

"(bu bir erkek) kız arkadaşımla sevgili gibiydiler "bilmediğimiz konularda sui zan etmeyiniz.Kesin olarak bilmediğimiz konularda hüküm vermemeliyiz..
her konuda Suizan ederseniz Panik Atak ve ruh sagliginiz olumsuz olarak etkilenebilir..

Kendinize gelin kendinize!!kime Nee söylediğinize dikkat edin, taşa çarpmayın...
Ebû Hüreyre, Hz. Peygamber'in şöyle buyurduğunu rivayet eder:
"Her kim, Allah'a ve son güne inanıyorsa, ya hayır söylesin veya sükût etsin." Allah'ın izni olmadan hiç kimse Size zarar veremez.
Allah'a sığının vesvese değil!!! Allah cc Sizi kurtuluşa Vesvese, korku ise Sizi Ruh hastaliğina ve yanlizliğa götürür...selametle...

Newroz Nazlı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hayırlı geceler
Teşekkür ederim yorumladığınız için. Özür dilerim başlık atmayı akıl edemedim o kadar korktum ki bana ve sevdiklerime zarar verecekler diye :(
Allah a çok şükür inancım tam onun gücüne kudretinden hiç şüphem yok.dediğiniz gibi o kadar panikledm ki yok yere suçlu durumuna düşmekten korktum ve tam bir haftadır hayat zehir gibi oldu bana.yazım kurallarına da dikkat edememişim kusura bakmayın

zümra

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdigim insanı görmek

:selamunaleykum; Benim sevdigim bir insan var ama duygularımı geç açtım, başkasıyla çıkyor şimdi. Rüyamda sevdigim insanı uzaktan izliyordum aglayarak, sanki bir kafede arkadaşlarıyla oturuyodu beni farkettigini anlayınca koştum, bir adam beni durdurdu neden aglıyorsun dedi, ona onu sevdigimi söyledim ama o başkasıyla çıkıyor dedi. Sabret peygamber efendimizin böyle şeyleri uygun bulmadıgını söyledi ve bana sabret diyerek güldü. Belki senin için büyük bir süpriz var sabret dedi. Bende adamın yanından aglayarak uzaklaştım, kendi kendime dua ettim, allahım madem böyle istiyorsun senin rızan için vazgeçtim sevdigim şeyden. Aglayarak yürüyordum bir baktım, 1 araba tozu dumana katıp geldi önümde durdu, içinde arkadaşlarım vardı birde sevdigim insan. Arkadaşlarımdan birinin elinde pet şişe vardı içinde toprak vardı, avucunu aç dedi, avucumu açtım elime döktü topragı, içinden 2 alyans çıktı üzerimde ismim yazı yordu sevdigim çoçukta bana gülerek bakıyordu, ikinci alyansa bakamadan uyandım acilen yorumlarsanız sevinirimm allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
;vealeykumselam:
Sevdiklerinizi ve kendi canınızı sıkmayın her şeyin bir vakti ,zamani vardır !!Herkes bekler,bir şey bekler; ama mesele kimi beklediğiniz kadar nasıl beklediğinizde de saklıdır..!
Bazilari beklerken;Başkaları ile gönül eğlendirerek bekler...bu beklemek değil beklediğini kaybetmektir..

her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir.
avucumuzu sıkmadan gevşekçe tutarsak kum taneleri kaymaz durur...avucumuzu kapatıp sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya başlar.
bir kısmını tutmayı başarsanız da çoğu akıp gider.ilişkiler de böyledir.
insana saygı duyuluyor ve bu özgürlügune ve kararlarina, saygı gösterilebiliyorsa!! bilin ki Geleceğin Sevgi temeleri atiliyordur!! Selametle..

acilangul1

deniz123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, . İsmim serkan yaş 33 bekarım samsunda yaşıyorum.Rüyamda sevdiğim bayanın çalıştığım yere geldiğini,yan odada otururken bana bakarken birden sanki heyacanlı gibi bir tavır içine girdi sonra benle konuşurken onun saçlarının beyazladığını ve saçlarının seyrelmiş olduğunu görüyordum ve bununla alakalı konuşuyorduk. Bu rüyayı açıklayabilirseniz sevinirim.Hayırlı günler.

Gönül sızım ...
Ya Nasip
"Kadere iman yükümüzü hafifletir..."
Muhyiddin-i Arabî (k.s)

deniz123

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için sağolun ama ben yaptığınız yorumu anlayamadım kusura bakmayın benim biraz eksikliğim galiba ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim hayırlı günler,

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Yorumunuz için sağolun ama ben yaptığınız yorumu anlayamadım kusura bakmayın benim biraz eksikliğim galiba ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim hayırlı günler,
Gönül sızım yorum yapmamış kardeşim, forumda paylaşımı olmayanlara yorum yapılmıyor! Sanırım siz kuralları ve uyarıları okumadınız. Lütfen alttaki linki okuyun!

https://www.islamiforumlar.net/ruya...yorumu-isteyenler-icin-cok-onemli-duyuru.html

daha sonra rüya yorum kurallarını okuyun...

https://www.islamiforumlar.net/ruya...-paylasmak-icin-uymaniz-gereken-kurallar.html

hamuş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sevdiğim kişiyi görmek

Selamünaleyküm
rüyamda sevdiğim kişiyle aynı tabaktan üzüm yiyorum ayrıca başka rüyada da ayet yazılı kağıtlarının yanında olduğunu gördüm(not sevdiğim kişinin sevdiğimden haberi bile yok acaba ilerde nasibim olabilir mi?)yorumlarsanız sevinirim:)

Üst Alt