• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sevdiği kişinin evinde olmak

belma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum gönül sızım, nasılsınız? İnternette gezinirken sizin yorumlarınıza denk geldim, Allah denk getirdi demek çok daha uygun olur. Yorumlarınızı çok beğendim. Rüya yorumlarken, kullandığınız merhametli ve aynı zamanda yol gösterici üslubunuzu çok takdir ettim. Size karşı gayri ihtiyari bir sevgi hissettim. Allah tarafından sanırım müslümanların arasında olan bir bağ gibi, daha doğrusu sebebini de bilmiyorum, sizi çok sevdim. Bu çok seven gönlüm başıma bela oldu zaten. 4 yıl kadar oldu birine aşık oldum, o da bana boş değildi ama daha sonra aramızda bazı problemler oldu. Başka bir kadın yüzünden beni bıraktı. Bense onu çok seviyorum hala çok seviyorum. Bazen mesaj atıyorum. Ulaşmaya çalışıyorum ama hiç cevap vermiyor. Bu durum beni çok üzüyor. Yine face den bir mesaj göndermiştim. Yine cevap vermedi. Üstelik beni de engellemiş. Bu sabah rüyamda onu gördüm, rica etsem yorumlar mısınız?
Rüyamda onun evinde oluyorum. onun evinin bir odasındayım. Masasında ona bir şeyler yazmaya çalışıyorum ellerimde beyaz sayfalar bilgisayarda bir şeyler yazmışım. Sonra onun kütüphanesindeki rafında bazı ona ait notlar kağıtlar görüyorum. Bakıyorum eski kartpostallar, bazılarını okuyorum annesine yazılmış veya ondan bahsediyor, sanki okumaya veya böyle bir eğitime gitmiş de tanıdıklarına kartpostal atmış gibi. Sonra evinin başka odalarına birileri gelmeye başlıyor ben de beni kimse görmesin diye uğraşıyorum. Uyanmışım. Bu şekilde gördüm. Rica etsem yorumlar mısınız? Sizi takip ettiğim kadarıyla gerek evde, gerek iş yerinde, gerek koruyucu anne olarak ilgilendiğiniz yavrunuzla olan işlerinizde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah razı olsun Hamd olsun iyiyim,her kes gibi kaderimi yaşıyorum.. Kainatta Tesadüfe Tesadüf Edilmez her şeyin bir sebebi hikmeti var..

Mademki Size cevap yazmıyor bir de engellemiş bence onun ile vakit kaybetmeyin...
SEV SENİ SEVENİ KAPINDA KÖLEDE OLSA SEVME SENİ SEVMEYENİ MISIRA SULTANDA OLSA.

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur..Mevlana

rüyanız hayr olsun
...
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan doğan rüya ise, bir şeyle fazla meşgul olma sonucunda etkilenerek gördüğü rüyadır...
İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.
Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi ,ruhsal durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Allahım! Değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için bana cesaret,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır,Her ikisini birbirinden ayırt etmek için akıl ver boşuna vakit kaybetmiyeyim.

rüyanızda herhangi bir hikmet ,mesaj yok, fikir ayrılığı, anlaşmazlık ve bazı sorunlar yaşanabileceğine, işaret ediyor..

Rüyada sevdiği kişinin evinde gizli olmak ;
Varlığınızdan ,sevginizden habersiz olmasina yorumlanir..

"ben de beni kimse görmesin diye uğraşıyorum "
Yokluğunuzu hissetmeyeni, Varlığınızla rahatsız etmeyin...

Aşka kurulmuş saatim, bazen aşka çeyrek var.
Bazen çeyrek geçiyor, bazen aşk yarımda.
Bazen tam aşktayım derken, Hayy Allah yine geç kaldım.Aşk trenini kaçırdım...
Bunda da vardir bir Hikmet Ya Hu...
Allah'a emanet olun selametle..

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/gonu...im/34015-sevdigin-birinin-seni-sevmemesi.html

belma

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
çok teşekkür ederim Allah razı olsun, selametle

Kusatan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada sevdiğin kızın evine gitmek

Merhaba ben ruyamda annem ve babam ve 2 ablamla sevdigim kizin evine gittik ve sevdigim kizin annesi ve babasi disarda oturuyoruz. Ablamlar uzaklasti ben de yanlarina vardim. Geri dondugumde sevdigimin annesi ve babasi evlerine gidiyordu ve annem ayakta gulumsuyordu.

Üst Alt