• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada serçe görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada serçe görmek, oyun ve hikaye ile insanları güldüren birine işarettir.

Serçe kuşu, erkek çocuğa da işarettir.

Bundan dolayı bir kimse serçe kuşunu kestiğini görse, o kimsenin zayıf bir çocuğu dünyaya gelir ve onun öleceğinden korkulur. Bazı durumlarda aynı rüya galip gelmek şeklinde yorumlanır.

Bazı tabirciler zengin, otoriter, işleri hususunda hilekar, kin tutmayı ve münakaşa yapmayı seven bir kimsedir, dediler.

Serçe kuşu güzel olan kadına da işarettir.

Serçelerin güzel sesleri ise, güzel söz ve ilim okumaya işarettir.

Rüyada çok sayıda serçe topladığını görmek, gören kimse için meşakkatsiz elde edilen mallardır.

Serçeler çocukla da tabir edilir.

Elinde bir serçe olduğunı gören kimsenin rüyası maddi genişliğe yorulur.

Serçe kıymeti büyük bir kimsedir.

Serçe kuşu avlamanın tabiri de böyledir.

Serçeyi kestiğini gören kimse, galip gelmeye arzu ettiği güçlü bir kimseye zafer bulur.

Serçenin tüyünü yolduğunu veya etinden yediğini gören kimse, güçlü birinin malından yararlanır, servet sahibi olur.

Eğer serçe dişi olursa bir kadına işarettir.

Bir serçeye sahip oldugunu gören kimsenin, bir çocuğu olur ve geleceğinin parlak olacağına yorumlanır.

Bir kimse, elinde veya kafesinde bir serçe olduğunu, fakat sonra uçtugunu ve tekrar geldiğini görse, o kimsenin hasta bir çocuğu varsa, vefat edeceğine yorumlanır.

Rüyada serçelerin gözlerini oyduğunu ve onları kör ettigini gören kimse, hile yapan, aldatmaya çalışan kişi olarak tabirlenir..

Serçelerin yavrulanna rastladığını gören kimsenin, eğer küçük bir çocuğu varsa sıkıntıya işaret olarak tabir edilir .

Rüyada serçelere sahip oldugunu gören kimse zenginleşir, yönetici veya lider olabilir.

Serçeler aile ve akrabalarıyla sevinçli günlerde toplanmaya ve birbirlerine ülfet ve muhabbet etmeye işarettir.

Bazen de serçe kuşlan günah ve masiyette toplanmaya, tefrika (ayrılık) ve hezimete ugramaya işarettir.

şafak

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada serçe görmek

rüyada serçe görmek
Selamünaleyküm..
Dün yeni evlenen arkadaşımın evine ilk defa ziyarete gitmiştim biraz sohbet muhabbet derken akşama evime geri döndüm.
ve o gece rüyamda yine aynı arkadaşımın evindeydim bana gerçekte olduğu gibi evini gezdirdi en son balkonuna çıktık, normalde yaşadığımız yerde deniz yok ama rüyamda evi denize sıfırdı. Uçsuz bucaksız denize bakarken gözlerim kamaştı daha sonra balkonunda bir serçe yuvası gördüm ama bir sürü serçe var, kimisi yuvaya giriyor kimisi çıkıyor çok sevimli görünüyolardı vvcc.. arkadaşıma dönüp kuşlara vermek için ekmek getirmesini istedim. Mutfaktan biraz ekmek getirdi ve ikimiz birden serçelere elimizden ekmek yedirmeye başladık.

Rüyam bukadar inşallah hayırlara vesile olur. Yorumunuzu merakla bekliyorum iyi günler dilerim.. baybyyvvcc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada serçe görmek

Aleyküm Selam Rüya yorumlarında unutulmaması gerekli en önemli unsur rüyada gördüğünüz diğer obje ve olayların izahına bakmak ve
onların tamamını bir arada değerlendirerek asıl mesajı çözmektir..yoksa sadece Serçe görmek yorumuna bakarsaniz yanilabilirsiniz...
ayrica bir rüyanın açıklamasında içinde bulunduğunuz ruh haliniz, yaşınız, medeni haliniz bu günlerdeki;
korku, hasret,özlem, beklentileriniz, endişelerinizi de katarak Rüya yorumu yapilir...

Hayırdır İnşallah
"yeni evlenen arkadaşımın evindeydim " nasip, kismet ve hasrete yorumlanir...

" Uçsuz bucaksız denize bakarken " sevgi ve mutluluk ifadesi olup, huzurlu bir yaşamin güzel günlerin müjdesini verir.
ayrica Bakış açınızı ve ufkunuzu genişletin!! bir olaya pek çok değişik açıdan bakmayı öğrenin... Hakikati yanlizca gördüklerinde ararsan YANILIRSIN..
Güzel bakan güzel görür, güzel gören hayatından lezzet alır ...

rüyada serçe görmek ;Sadakat,Doğruluk ve dürüstlük üzerine kurulmuş samimi ve sağlam dostluk, ve dosta yorumlanir..
Serçeler çok narin ve kırılgan canlılardır, tıpkı kadınlar gibi...Hassasiyet ve kırılganlığı incinsen de incitme felsefesinin semboludur!!
Ne kıralim ne de kırılalım..
Serçe yuvası görmek; hayır, mutluluk ve esenliğe..Birçok serçe kuşu zahmetsizce elde edilecek rızka..

"ama bisürü serçe var kimisi yuvaya giriyo kimisi çıkıyo "
Hayattiniz da yapılacak yeniliklerle ve çıkarılacak kimseler, meziyetler,olumsuz düşünceleri hayattinizdan Atın!!!

Rüyada kuşlara yem,ekmek verdiğinizi görmeniz ;hayır işleriyle uğraşarak birçok fakir kimselerin geçimine yardımcı olduğunuzu ve bu yüzden büyük sevap kazandığınızı gösterir.

Rüyada kuşlara yem ,ekmek verdiğinizi görmeniz; kuşların cinsine göre tabir olunur:.
Rüyada serçe kuşuna yem,ekmek verdiğinizi görmeniz; Güzel kadına,ya da erkeğe muhabbet vermek, evli iseniz erkek çocuğa,
bir çok serçe kuşu ekmek vermek zahmetsizce elde edilecek rızka yorumlanir...

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz....
Bütün mesele hazır olmakta...
selametle Hayra kalin..

tuba25

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm. İsmim tuba 26 yaşında bekarım. Rüyamda pencerede dururken parmağıma serçe konuyor ve birazcık sulu pisliğini yapıyor ama çok az. Sonra uçup gidiyor. Yanımda küçük bir çocuk bu serçe kuşu seni götürcek diyor bana. Bende saçma sapan konuşma o bilinmeyen bir kuş olursa manası odur diyorum, yorumluyorum rüyamda. Sonra anneme bana böyle böyle birşey dedi doğru değildir degil mi diyorum. Korkuyorum vesvese ettim kendime. Eğer yorumlarsanız çok makbule geçer çok teşekkürler şimdiden.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleyküm Selam Hayırdır İnşallah
rüyada serçe görmek ;
Sadakat,Doğruluk ve dürüstlük üzerine kurulmuş samimi ve sağlam dostluk, ve dosta yorumlanir..
Serçeler çok narin ve kırılgan canlılardır, tıpkı kadınlar gibi...Hassasiyet ve kırılganlığı incinsen de incitme felsefesinin semboludur!! Ne kıralim ne de kırılalım..

Modern psikolojinin her birine ayrı teşhis ve tanımlar bulduğu fobi, takıntı, şizofreni, paranoya vb. gibi kavramların tümü dini literatürde “vesvese” ve “evham” ile izah edilir ,vesvese ve evhamdan uzak duralim..
Vesvese ve evhamdan kurtulmak isteyen, şeytana uzak Allah'a yakın Olsun....

Serçenin ölmesinde bile bir bildiği vardır kaderin...
Şimdi olacaksa bir şey yarına kalmaz, yarına kalacaksa bugün olmaz....
Bütün mesele hazır olmakta...

Hani bir söz vardır ya kötü söz sahibine aittir diye işte bu da ona benzer bir şey insan kendine yakışanı yapar. Davranışları, sözleri kişinin içi dünyasının ,hissiyatinin aynasıdır..
HER ŞEYİN HAYIRLISI selametle

tuba25

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yani rüyada serçe görmek ruyamin tabiri benim korktugum sekilde mi? Tam olarak anlamadim ilginiz icin tesekkurler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Yani rüyada serçe görmek ruyamin tabiri benim korktugum sekilde mi? Tam olarak anlamadim ilginiz icin tesekkurler.

rüyada serçe görmek ;
Sadakat,Doğruluk ve dürüstlük üzerine kurulmuş samimi ve sağlam dostluk, ve dosta yorumlanir..

Serçeler çok narin ve kırılgan canlılardır, tıpkı kadınlar gibi...Hassasiyet ve kırılganlığı incinsen de incitme felsefesinin semboludur!! Ne kıralim ne de kırılalım..

Modern psikolojinin her birine ayrı teşhis ve tanımlar bulduğu fobi, takıntı, şizofreni, paranoya vb. gibi kavramların tümü dini literatürde “vesvese” ve “evham” ile izah edilir ,vesvese ve evhamdan uzak durun!!! diye bir uyari sizin korktuğunuz gibi değil....

ruyayorumcusu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleykum Selam, Hayatınızda yaşanacak önemli değişikliklere, yeni ve güzel bir döneme girmeye, müjdeli bir habere, Allah'ın razı olacağı hayırlı işler yapmaya ve Allah katında yükselmeye, duaların kabulüne, arzu ve isteklere kavuşmaya delalet eder.

Arrslan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Rüyamda bir serçe var onu alıyorum benim kuşum diyorum. Annem evde hayvan beslemeye karşıdır. O kızar diyorum ama yinede alıyorum eve. Annem de birşey demiyor. Yatak yapıyorum koyuyorum. Bayağı seviyorum serçeyi. Uçuyor gidiyor bir yerlere, geri geleceğini biliyorum yinede korkuyorum geri nasıl tanıyacağım onu diye ama serçe beni buluyor geliyor elime konuyor. Her şekilde yanımda oluyor. Gitmesinde bir sebep var biliyorum. Sanırım yemek bulmak gibi kendine. Ama hep geri geliyor.

Üst Alt