• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada selvi ağacı dikmek

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Es selamu aleykum verahmeturullahi

Abla ben dün gece istihareye yattım. eşimden ayrılmam hayırlımı diye. Rüyamda cübbeli ahmet hoca bana; Şu ağaçları görüyomusun dedi. Evet ama ne ağaçları olduğunu sordum? O da selvi ağacıdır dedi. Yeşil dallarından bir kaç tane kopar onları dik dedi. Hocam bunlar solar dedim. Yok oğlum sen dik onlar büyürler dedi.
şeref.30.evli bir çocuk. Allah (c.c.) sizlerden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum Selam verahmeturullahi ve berekatuh..
"istihareye yattım. eşimden ayrılmam hayırlımı diye.."

"Allah'ın Helâl Kıldığı Şeyler Arasında, Boşanma Hiç Sevmediği Helâldir." (Hadis-i Şerif).
Allah'ın Hiç Sevmediği bir olayda hayır mı olur..?

Hayirdir insallah..
Rüyada selvi ağacı görmek;
İşinde ilerlemek, başarılı olmak ,cogalmak,Hayirli Evlat sahibi olmak,hayırlı olan eşinize,
yahut amelsiz ilim sahibi birisine, bazan da yolculuga işaretidir.

cübbeli ahmet hoca Size evliliğinizi bir şekilde yeşert!! büyüt ve bereketli kılman icin onlari topraga dik diyor.."Kadınlar sizin tarlanızdır" tohumunu,,sülbünü oraya at!!ek..
.

HAYATA DAHA GENİŞ VE HIKMET PENCERESIN'DEN BAKIN...
Unutmayin "her ev penceresi kadar ışık alır"
bazi insanlarin penceresi dar diye bazi seyleri fark edemiyorlarsa onlara KIZMAYIN!!her sey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lutfettigi kadardir.. selametle..

"Sizin en hayırlı olanınız eşinize hayırlı olanınızdır. Bende eşime karşı sizin en hayırlı olanınızım."
Hz Muhammed sav
.

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Abla haklısın. Bir aile birbirinden ayrılınca gökler sarsılır derler. Eşimin çok büyük yanlışları var... yıllardır sabrediyorum. Aile büyükleri ile konuştuk. 1 hafta düşünün karar verin dediler.. Bende Allah (c.c.) u sığınıp yardım diledim.. levh-i Mahfuz da yazılı olanları, ancak yazan Allah (c.c.) bilir. Bizler onun kuluyuz- Kulluk yapamsakda O nun kullarıyız. Kaza onun, Kaderimizi değiştirmekte Hikmet Sahibi olan da O dur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Mezarlıklarda en çok selvi ağaçların olmasi dikkatinizi çekti mi..?
selvi ağacı ,dünya ve ahiretti Görünüşü birliği ve Beraberliği Gücü temsil eder ve yüzlerce yıl ayakta kalır. Kul ölür,Beden göçer, ruh ise yoluna devam eder.

Her nimet bir imtihan ve zorluk ile gelir...
Bu hayattin bir de ötesi var!!altından kalkılmaz hesaplarla kul HAKKI ile ötelere gitmeyin..
Hayat dedigin nedir ki ?göz açıp kapiyana kadar geçer ve geçiyor ya Sonrasi.. ne olacak...?

Siz kendinize kadin bulabilirsiniz ama Oğlunuza ANNE bulamaz bir ANNENIN yerini telafi edecek bir baska KADIN bulamazsiniz!!!
Kendinize gelin...
"eşimin çok büyük yanlışları var "Sizi aldatti mi ? Sizi satti mi, arkanizdan ihanet mi etti..?
ibadet etmenizi mi engeliyor..Allah a şirk mi koşuyor..

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
es selamu aleykum verahmeturullahi

Abla benim sizinle birşey paylaşmam lazım. Aslında paylaşmıştım. Cenab-ı Allah beni uyardığnı düşünüyorum. ben bir rüya görmüştüm. başka bir nıcle paylaştım fakat aradım.. bulamadım

sealıfe

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz

gönül sızı abla. hatırlarsanız ayrılacağımı yazmıştım,
ama Allah (c.c.) bir çocuk nasip etti. yolda 2. geliyor. o nedenle evliliğimize devam dedik. ''her şeyde bir hayır vardır'' derler. bizde dedik. kız olursa ismini; Hira Nur, erkek olursa; samet düşünüyoruz.
şimdi Allah şükür mutluyum..
______:

gönül sızım abla, isimleri nasıl buldunuz.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz

Abla benim sizinle birşey paylaşmam lazım. Aslında paylaşmıştım. Cenab-ı Allah beni uyardığnı düşünüyorum. ben bir rüya görmüştüm. başka bir nıcle paylaştım fakat aradım.. bulamadım
O başka nickin neydi söylede buluverelim ;)

Üst Alt