• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şeftali görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında sarı bir şeftali görmesi; o kişinin bir hastalığa yakalanacağına delalet eder.

Bir kimsenin rüyasında, vaktinde şeftali yediğini görmesi; o kimsenin bir tüccardan istifade edeceğine yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında bir ağaçtan şeftali kopardığını görmesi; o kimsenin bir yerlerden menfaat göreceğine, bir kişinin rüyasında bir şeftali ağacı görmesi; o kimsenin herhangi bir kişi ile tartışmayı sevmediğine, kendi halinde herkesle iyi geçinmeyi arzu ettiğine ve her şeyden de çabuk usandığına işaret eder.

Rüyada şeftali görmek elde edilecek mal ve mülk ile tabir olunur. Rüyada pembemsi renkli olgun şeftali aldığını gören para ve mal sahibi olur.

Bekar bir erkek için bu rüya, zengin ve varlıklı bir kadınla evliliktir.Rüyada şeftali yemek isteğine kavuşmaya, rüyada ekşi şeftali yemek korkuya; Şeftali ağacı zengin ve cömert insana, bu ağacın dibinden şeftali toplamak hasta bir kimseden mala nail olmaya işarettir.

Rüyada olgun şeftali aldığını görmek para kazanmak ve gayrimenkul almak demektir. Bekar bir erkek için bu rüya, zengin ve iyi huylu biriyle evlenmek demektir.

Şeftalileri ağaçta görmek ise ünlü ve varlıklı bir aileden birisiyle evlenmek anlamındadır.

Evliler için rüyada şeftali,ev içinde güzel geçim, huzur ve mutluluk işaretidir.

Bekar kimseler için varlıklı biriyle evliliktir.

Güzel ve tatlı şeftali çok hayırlı mal ve paradır.

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada şeftali ağacı

SELAMÜN ALEYKÜM

Rüyamda yaprak açmış yeşil şeftali ağaçları varmı ve ufak nohut kadar olgunlaşmamış meyveleri varmı ve tanıdığım bir abiye şeftali budamaya gidiyordum bu arada bizimde şeftali ağaçlarımız var dip not bu rüyayı yorumlarsanız sevinirim..

cevabınız için teşekkür ederim çok sağolun
fakat bu genel bir cevap değilmi herkezin gördüğü aynı rüya aynı kapıyamı çıkıyor cevaplarsanız sevinirim
hayırlı günler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam
evet yukaridaki bilgi geneleme yazilmis Ruya yorumunda ;Esas, Genel ve teferuat ve kisinin Kendine ozel ve ozneligi vardir..
herkezin gördüğü aynı rüya aynı kapıya çıkmıyor..çıkamıyor!!
cunku kisinin o an ki ruh, medeni,maddi, manevi hali ve mevki ve makami farkli oldugu icin genelemeden baslayip teferuatlarda ruyanin yorumu da degisiyor..

yukaridaki bilgiyi dikkatlice okursaniz sizin ruyaniz yukarida yoktur..

Hayirdir insallah
Şeftali ağacı görmek zengin ve cömert insana isarettir..

"Rüyamda yaprak açmış yeşil şeftali ağaçları varmıs"
Bu bir yenilik, gelişme ilk bahar, filizlenme yesermeyi sembolize ediyor...
Gördüğünüz rüya, verdiğiniz emeklerin, çabaların, yatırımlarınız karşılığını yakın bir zamanda alacağınızı, yaşamınızda güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

"ufak nohut kadar olgunlaşmamış meyveleri varmı "
bazi konularda isleriniz gitmiyorsa demek ki daha zamani gelmemis ya siz yada Sizi bekliyen nasip ve kismettin Ham oldugunu Sabir ile Allah-in Ol emri ile olgunlasmasi vakti, zamani gelinceye kadar isyan etmeden bunda da bir Hayir, hikmet vardir diye nefsinizi budamaniz onu terbiye ve Disiplin etmeniz gerektigine delaletir...

NE KÖTÜ HUYLAR EDİNMİŞİM KÖTÜLERİ BUDAMAK NEDE ZOR KÖTÜLERİN YERİNE İYİLERİ KOYMAK DAHA DA ZOR Kİ ZOR ...ZOR..
kolaylastir Allahim!!

"Bir gün bir akrep bir ırmağın kenarında dolaşıyordu. Birdenbire bir kaplumbağa akrebin yanına gelip ona;
-Burada ne yapıyorsun? dedi. Akrep;
-Ben ırmağın öte yanına geçmek için bir çâre arıyorum. Çünkü benim bütün yavrularım ırmağın öte yanındadır diye söyledi.
Kaplumbağa da şefkati ve yabancıya iyi davranması sebebiyle onu en yakın bir akrabâsıymış gibi sırtına alıp su üzerinde yüzmeye başladı.
Irmağın ortasına gelince akrebin sokmak arzusu uyandı. Kaplumbağanın sırtında iğnesini dokundurdu. Kaplumbağa;
-Ne yapıyorsun? diye sordu. Akrep;
-Hünerimi gösteriyorum. Sen bana iyilik edip yarama merhem koydun. Ben de sana iğnemi sokuyorum. Benim göstereceğim şefkat de ancak budur dedi. Bunun üzerine kaplumbağa hemen suya daldı. Akrep de boğulup gitti...

"ÇÜNKÜ O AKREPTİR!.."
Câhil, yakınlık gösterse de sonunda câhilliğinden ötürü seni incitir. Ahmağın sevgisi, ayının sevgisine benzer.
Onun kini sevgi, sevgisi kindir. Bunun için sizler de içinizdeki kötü nefsi öldürün.
Bu hususta ihmâl göstermeyin. Onu diri bırakmayın. Çünkü o akreptir..."
Netice olarak, iyi huylu olmak ve iyi ahlâkını muhâfaza edebilmek için, sâlih kimselerle, iyi huylularla arkadaşlık etmelidir.
İnsanın ahlâkı, arkadaşının huyu gibi olur. Ahlâk, hastalık gibi sâridir, bulaşıcıdır. Kötü huylu ile arkadaşlık etmemelidir. Hadîs-i şerîfte;
(İnsanın dîni, arkadaşının dîni gibi olur) buyuruldu.

aved1604

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Sağolasın rabbim herşeyi gönlüne göre versin

karnator

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm. Rüyada orta büyüklükte bir şeftali ağacı görüyordum. Ağaç şeftali doluydu. Içlerinden büyük bir tanesine göz dikiyordum. Onu koparmak istiyordum.vesselam...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyanız hayr olsun.
Rüyada şeftali görmek ;
evlilik ya da evliler için aile yaşamında mutluluk, yenilikler işaret eder.
Bu bir yenilik, gelişme ilk bahar, filizlenme yeşermeyi sembolize ediyor...
"Içlerinden büyük bir tanesine göz dikiyordum. Onu koparmak istiyordum."

Şeftalileri ağaçta görmek;
Gördüğünüz rüya, verdiğiniz emeklerin, çabaların, yatırımlarınız karşılığını yakın bir zamanda alacağınızı, yaşamınızda güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.
Selametle..

Üst Alt