• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sarılmak görmek

tango34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada birinin sarıldığını görmek, rüyada sarılmak görmek.
Hayırlı günler sevgili kardesim.Nasılsınız? insallah iyisinizdir Rabbim hep güzellikler versin insalllah.Dün gece yin etkilendiğim bir rüya gördüm paylaşmak ve yorumunuzu almak istiyorum.

Rüyamda benim bir erkek arkadaşım varmış.Ve onu mutfağa çağırıyorum bembeyaz tertemiz bir tişört giymiş mutfakta ona kendimi affettirmek istiyorum ve çağırıyorum gel lütfen konuşalım diyorum geliyor ve sarılıyor bana sımsıkı ben de ona sarılıyorum ama uzun süre ayrılmıyoruz ben öpüyorum hatta onu sarılmışken çok uzun sarılıyoruz (ama hala sanki yeni sarılmışım da ayrılmışım gibi hissediyorum şu anda bile çok etkiledi beni) ve beni daha sıkı sarmaya başlıyor ben de etkilenip daha sıkı sarılıyorum.ve ayrılmadan uykumdan uyanıyorum .Benim gerçekte erkek arkadaşım yok.Olsaydı belki bilinçaltı diyebilirdim ama daha önce de buna benzer rüyamı paylaşmıştım sizinle ama onunla ayrılıyorduk rüyamda ve gerçekten ayrıldık şimdi buna benzer bir rüya görünce yorumunuzu almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim kardeşim hayırlı günler tekrardan.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Size de Hayırlı günler Hamd olsun iyiyim..Tessekurler.
Hayirdir insallah
Rüyada birine sarıldığını görmek ;sarıldığınız kişinin niteliğine göre hasret giderme veya yardımlaşmaya işaret eder.

Rüyada yakınınız birine sarılmak onlarla işbirliği ve güç birliği ile bazı sıkıntıları aşıp birlikte ilerleme sağlayacağınızı simgeler.

Rüyada karşı cinsten hic tanimadiginiz birine sarıldığını görmek ;
Yanlizliktan bunaldiginizi kalbinizee mukabil bir kalp olmasi icin yurekten duaniza,kalbinizi heyacanlandıracak bir karşılaşmaya, tanışmaya işaret eder..
Hakkinizda Hayirlisi...Hayirli gunler..

derpas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
sarılmak

Selamün aleyküm adım derya 19 yaşına gireceğim inşallah 2 haziran da üniversiteye hazırlanan kız öğrenciyim. çok sevdiğim bir çocuk var ismi ahmet selçuk yaklaşık 1 yıl önce ilişkimiz başlamıştı.ilişkimiz başladı ve bitti artık hiç görüşmüyoruz. dün gece onu rüyamda gördüm onunla birlikteydik konuşuyorduk, konuştuktan bir süre sonra kafamı onun göğsüne yasladım ve o da sarıldı bana. kafam şuan o kadar karışık ki hatırlamaya çalışıyorum rüyamı ama aklıma gelenler bu kadar Allah rızası için bana yardım ederseniz çok mutlu olacağım. şimdiden teşekkür ederim Allah razı olsun...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam adiniz da cok guzelmis Masallah..
Aman Bre Deryalar Kanlıca Deryalar
Biz Nişanlıyız İkimizde Bir Boydayız Biz Delikanlıyız..

Hayirdir insallah
"kafamı onun göğsüne yasladım "
Rüyanız bir An olsa da eski günlere hatıralara döneceğinize işaret etmektedir.ayrilmis Erkek arkadaşınızı görmeniz geç kalmış bir haberin size ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sarıldığını görmek ;sarıldığınız kişinin niteliğine göre hasret giderme veya yardımlaşmaya veya gecmise özlemi işaret eder.
Rüyada yakınınız birine sarılmak onlarla işbirliği ve güç birliği ile bazı sıkıntıları aşıp birlikte ilerleme sağlayacağınızı simgeler.

Rüyada karşı cinsten hic tanimadiginiz birine sarıldığını görmek ;
Yanlizliktan bunaldiginizi kalbinizee mukabil bir kalp olmasi icin yurekten duaniza,kalbinizi heyacanlandıracak bir karşılaşmaya, tanışmaya işaret eder..

Rüyada sarılmak, insanın öz benliğini ve diğer insanları nasıl kabul ettiğini gösterir.
Rüyada birine sarılmak, sarıldığını görmek daha fazla sevgi, daha çok ilgi istediğinizi ifade eder.
Rüyada birinin size sarıldığını görmek güven ihtiyacınızı simgeler.

Bir gün Musa aleyhisselama bir derviş der ki:
- Ya Musa, Allahü teâlâya arz et, benden razı mı değil mi?
Musa aleyhisselam arz eder, (Ya Rabbi, sana malum, dervişin sualine ne cevap vereyim?)
Cenab-ı Hak, (Ne yaparsa yapsın, bu hâliyle onun gideceği yer Cehennemdir) buyurur. Dönüşte o kişi yolunu keser, fakat Musa aleyhisselam bir şey söyleyemez.
Bu işin içinden nasıl çıkacağım diye düşünürken, zaman kazanmak için, (İnşallah bu sefer soracağım) der. Elbette duruma çok üzülür.
Başka bir gün Tur Dağına giderken, derviş, (Aman ya Musa Nebi, unutma sualimi!) diye rica eder.
Musa aleyhisselam, çaresizlik içinde tekrar arz eder:
- Ya Rabbi dervişe bir türlü söyleyemedim. Ne şekilde söylesem uygun olur?
- Dervişe müjde ver, cennetlik oldu.
- Nasıl oldu ya Rabbi?
- Torunu ona bir sual sordu, ona öyle bir cevap verdi ki, o cevaptan dolayı ondan razı oldum ve onu affettim.
O ki bana böyle hüsnüzan etti, ben de onu rahmet deryama gark ederim.
Musa aleyhisselam gelip dervişe der ki: Sana müjdeler olsun. Ama torununa dua et! O sana ne sordu, sen ne cevap verdin?
Onların evleri deniz kenarındaymış. Derviş der ki:
- Torunum (Dede bak ne kadar büyük deryalar var. Bundan daha büyük derya var mı?) dedi.
(Tabiî var) dedim. (Cenab-ı Hakkın rahmeti var. Bu deryalar Cenab-ı Hakk’ın rahmet deryası yanında hiç kalır) dedim.

davyth

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada arkadaşın sarılması

Hocam ben ruyamda bir arkadasimin bana sarildigini gordum. Ben istemememe ragmen uzunca sure bana sarildi. Gercekte ben kendisini platonik olarak seviyorum fakat tamamen tek tarafli diye dusunuyorum, hatta gecende hafiften kirdi beni. Neyse kendisi suan baska bir sehirde ve onu hatirlamama hicbir neden yokken dun gece bana sarilmasi ve uzunca bir sure oyle kalmamiz hatta ben kurtulmaya bile calisiyorum orali olmuyorum. Yani anlamadigim bir ruya, beni aydinlatirsaniz sevinirim tesekkurler simdiden.

Üst Alt