• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Sarı yılan görmek

• Konuyu başlatan buğlemxxx
  • Başlangıç tarihi
B

buğlemxxx

Kayıtsız
Misafir
Merhaba ben rüyamda 2 haftadır 1 küçük sarı yılan ve siyah büyük yılan görüyorum yeşilliklerin arasından sarı yılan her seferinde bir yerlerimden ısırıyor siyah yılandan kurtuluyorum.Bursadan funda kaya 31 hemşire.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Kardesim HAYIRDIR ins.
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ..
İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır.
Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...

veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
Sizinki hangisi olduguna artik vicdaniniz ile Siz karar verin...

Rüyada yılan görmek görülen yılanın renk ve büyüklük gibi fiziki şartları ve rüyada gördüğünüz durumu göz önüne alınarak yorumlanır.
Rüyada büyük yılan görmek; güç ve kuvvete...küçük yılan zayıf düşmana..
Rengi de onemli mesela kahverengi ise devlet ile ilgili SARI ise hastaliginiz ile Mavi yesil ise Sizin bir muradiniz ile ilgili seklinde Yorumlanir.
Rüyada yılan gizli korkularınızı ve endişelerinizi ifade eder.
Sarı yılan sağlık sorunlarını işaret eder.Siyah yılan, hile ve yaramazlığı cihetiyle düşmanının en şiddetlisidir
ayni zamanda sarisin ve esmer kadinlari da temsil eder...
Hayirdir insallah..
Selamet ile Hayra kalin...

selbi01

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada sarı yılan görmek

Selamün Aleyküm.Gönül sızım kardeşim.Nasılsınız iyisiniz inşallah.uzun süredir size yazamadım, yoğunluktan.Dünya telaşı hiç bitmiyor. Rüyada sarı yılan ve çok etkilendim,bende sizinle paylaşmak istedim,yorumlarsanız çok sevinirim.Rüyamda Ben yalnız dimdik ayak da duruyorum.Karşımda biraz uzakta çok kalabalık insan topluluğu var,hatırladığım kadarıyla hepsi erkek.Bir bakıyorum o kalabalığın arasından büyük sarı yılan çıkıyor, sarı yılan bana doğru geliyor.Ben yerimde duruyorum,hiç korkmuyorum. Sarı yılan bana yaklaştı mı hatırlamıyorum, öyle uyandım. Ben bu rüyayı anneme ziyarete gitmiştim,orada gördüm.yorumlarınız için şimdiden ALLAH razı olsun.Selametle kalın.
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Gönül Dostum Hamd olsun iyiyim Ya Siz Nasılsınız..Hayat ve Sinirler gel gitmeler olunca ,MazaAllah sağliğinizi olumsuz etkilemesin...

Rüyaniz Hayr olsun..rüyada sarı yılan görmek; Gördüğünüz rüya; eşiniz ,işinizle,dostunuz,Sağlığınız ile ilgili bir sorun yaşayacağınızı ancak
sabr edebilip sonrasında yepyeni bir başlangıca imza atacağınızı işaret etmektedir...Allahu Alem..

İnsanın en büyük düşmanı kendisi!Gün içerisinde kendi konuşmalarınız bir düşünün. Kendinizi ne kadar üzdüğünüzü ve kendinizi ne kadar yıprandığınızi bir bakın...
Hep söylediğim bir kelimeyi lütfen hayatınızda yer edinin! DÜŞÜNCENİ DEĞİŞTİR, HAYATIN DEĞİŞSİN!
Kendinize konuşurken cümlenizi olumsuz ve negatif enerji ile kurmayın. ..Halktan değil!!Sadece Allah'tan korkalım..
Her halimize Şükr edelim..Şükür nimeti artırır..Selametle..

Üst Alt