• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şapka görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
rüyada kovboy şapkası görmek,rüyada şapka takmak,rüyada şapka görmek neye işarettir, rüyada yeşil sarı siyah kırmızı beyaz kumaş fötr yeni altın demirden inci eski kışlık yazlık şapka görmek
Rüyada şapka giymek bolluk ve kısmettir.

Rüyada sapka üç sekilde tabir olunur. Hasırdan yapılmış geniş kenarlı şapka giymek, sıkıntıdan kurtulmaya, fötr sapka giymek, feraha ulaşmaya, kumaştan şapka giymek, sıkıntı ve kedere yorumlanır.

Rüyada yeni bir şapka aldığını veya birisinin kendisine hediye ettiğini görmek, memuriyete, yeni bir mevkiye veya menfaate işaret eder.

Yeni bir şapka, aynı zamanda, taşınacağınızın veya işinizi değiştireceğinizin habercisi olarak da yorumlanır. Şapka kaybetmek, işyerinde sıkıntılar yaşayacağınız anlamına gelir.

Rüyada şapka görmek, şapkanın değerince saygınlığınızın artacağına yorumlanır.

Başınızda ipekten bir şapka olduğunu görmek; hayra, Başınızda altından bir şapka olduğunu görmek; mala, Başınızda inciden bir şapka olduğunu görmek; saygınlığınızın artacağına, Başınızda demirden bir şapka olduğunu görmek; söz sahibi birinden kuvvet ve destek alacağınıza işarettir.

Kış mevsiminde yazlık şapka taktığınızı görmek; murada ereceğinize. Yaz mevsiminde kışlık şapka taktığınızı görmek; bunun aksine işarettir.

Başınızda gerçek hayatta da sahip olduğunuz siyah bir şapka olduğunu görmek; menfaat elde edeceğinize,

Başınızda şapka olduğunu ve düştüğünü görmek; üzüleceğinize,

Birilerinin başınızdaki şapkayı aldıklarını görmek; makamınızı yitireceğinize,

Başınızda yeni bir şapka olduğunu görmek; saygınlığınızın artacağına,

Başınızda beyaz bir şapka olduğunu görmek; inancı temiz biri olduğunuza,

Başınızda yeşil bir şapka olduğunu görmek; itaatkar biri olacağınıza,

Başınızda kırmızı bir şapka olduğunu görmek; inancınızın eksik olduğuna,

Başınızda sarı bir şapka olduğunu görmek; hastalanacağınıza,

Elinizde veya başınızda altın işlemeli bir şapka olduğunu görmek; gördüğünüz şapkanın değerince saygınlık kazanacağınıza işarettir.
 

3 mevsim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
22 Nisan 2014
Mesajlar
9
Tepkime puanı
0
Rüyada şapka görmek, rüyada karton şapka görmek, rüyada yazılı şapka, isim yazılı şapka görmek.

Sevgili Gönül kardeşim merhaba,

Öncelikle yardımların için tekrar teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun.

Rüyamda uzun aydınlık bir koridordayım. Koridordaki kapılardan bir tanesi açık ve kapı ağzında yengem duruyor. İçerisi çok karanlık ve konuşan adam sesleri duyuyorum. Çanakkale savaşları benzeri bir geçmiş tarihin yazılı olduğu ama benim siyah yazıları okuyamadığım bir karton şapkayı yengeme uzatıyorum, yengem alıp tekrar bana geri veriyor. Şapkayı aldığımda üzerinde günlük hayatta kullanmadığı ama nüfusta yazılı olan kırmızı ile parlayan onun isminin yazılı olduğunu görüyorum. İsmin yanında 3 nokta ve 1 çizgi var. Altında mavi ile yazılı bir şey daha var ama okuyamıyorum. Bana biraz alaylı ve kızgın gibi şapkayı uzatıyor ve şimdiki nişanlım bana bu yazıları yengemin okup okumadığını sorduğunda okuduğunu düşünmediğimi söylüyorum. Biraz ileride gri takım elbiseli, beyaz gür saçlı bir adam gelip benimle tokalaşıp Dış İşleri Bakanlığı'ndan olduğunu söylüyor ve daha önce de tanıştığımızı söyleyip tekrar görüşmek üzere ayrılıyor. Sonra bir odada gri betondan suratlı medusa ile aynı saç ve surata sahip gülümseyen bir kadın görüyorum. Saçları betondan ve alıp alıp onun önüne koyuyorum ve bak alnın açıldı diyorum. Aklımdan ne kadar kolay olduğunu geçiriyorum. Akabinde zorla yengemden mavi uzun kurdelayı alıp bukle yapıp kızımın saçına takmaya çalışıyorum ama pembe olduğunu görüyorum. Kızıma çok güzel siyah bir gece elbisesi giydirmeye çalışıyorum.

Şimdiden çok teşekkürler.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Merhaba Gönül Dostum Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda uzun aydınlık bir koridordayım "
rüyayı gören kişinin, aile hayatı ve sosyal hayatı, hayat yolu sıkıntılardan ve sorunlardan tamamen kurtulmaya delalet edilir.
Geçmişi arkanızda bırakın ama gerçeklerden de kaçmayın. evlilik kararinda kızının, rızası da önemli..

Rüyada şapka görmek;
feraha ve huzura ermeye, yeni bir işe, hayatta, evlilikte yeni rızalar,kurallar ,yasaklar, olaylara ve insanlara farklı yorum ve bakış açıları vardır...
"Biraz ileride gri takım elbiseli, beyaz gür saçlı bir adam gelip benimle tokalaşıp Dış İşleri Bakanlığı'ndan olduğunu söylüyor"
rengin belirsizliğe işaret etmesi sebebi rüyayı
görenin duygu anlayışında olarak belirsizlikte seyir ettiğine ve bu evliliğe dışaridan müdahale edileceğine yorumlanir..
Kıssadan,Rüyadan Hisseler..

hakkınızda her şeyin hayırlısı olur inşallah Rabbim hayırlı eşten ziyade, hayırlıysa eş nasip etsin. Belki evlilik hepimiz için hayırlı değildir, biz bilemeyiz selametle...

duaa..
 

şiran

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
27 Mart 2015
Mesajlar
14
Tepkime puanı
0
Rüyada şapka GÖRMEK

Rüyada şapka görmek, rüyada şapka giymek.
Allah'ın selamı üzerinize olsun kardeşlerim.
Ben rüyamda vefat eden anneannemin köydeki evindeydim. Evde 30 kişilik bir insan topluluğu ama hepsi tanımadığım yabancı kişiler. bir fötr şapka var şapka uçuyor şapkayı koruyan bir köpek ve bir yaşlı amca var. herkes şapkanın peşinde. insanlar şapkayı kovaladıkça şapka uçuyor ve insanlardan kaçıyor. ben de şaşkınlıkla bunu izliyorum kapı eşiğinde. köpek sürekli insanlara havlayıp şapkayı korumaya çalışıyor derken şapka geldi benim başıma kondu. sonra şapkayı elime aldım. Bu sefer köpek ve yaşlı amca şapkayla beraber beni de korumaya başladılar. Orada bulunan şapkayı elde etmek isteyen insanlar bunu görünce şapkayı benden almak için bana doğru koşmaya başladılar. Ben de anneannemlerin sürekli oturduğu odaya doğru kaçtım girdim ve kapıyı kapattım. Köpek de benimle beraber odaya girdi. Yaşlı amca kapı dışında kaldı kimseyi içeriye sokmuyor arbedeye engel olmaya çalışıyordu. odaya girdiğimde bir boydan bir boya aynalı bir dolap vardı ama dolabın her yeri aynaydı. Aynanın önüne diz çöktüm köpek de yanıma oturdu aynaya bakarak niyet ettim Allahım senin rızan için ben bu şapkayı takmaya dedim. ve şapkayı başıma taktım.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Allah'ın selamı ,rahmetti, bereketi ,hidayetti üzerimize olsun Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada şapka görmek;
iş veya eğitim hayatında ilerleme, özel hayatında olgunluğa erişme manalarına gelir.
feraha ve huzura ermeye, yeni bir işe, hayatta, evlilikte yeni rızalar,kurallar ,yasaklar, olaylara ve insanlara farklı yorum ve bakış açıları vardır...

Gördüğün rüya genel hatlarıyla bir gelişim, değişim dönemi yaşamakta olduğunu, bu geçiş döneminin sende dalgınlık, unutkanlık gibi kimi zorluklar yarattığını temsil etmektedir

"Allahım senin rızan için ben bu şapkayı takmaya dedim. ve şapkayı başıma taktım. "

Allah rızasi için bir sorumluluk, görev ,hizmet alacağiniza alamettir.. selametle..
 
Üst Alt