• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sancak görmek

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
GönülSızım SelamünAleyküm,

Bahar ayında gördüğüm bir rüyam var.Teşekkürler

Bir tepe gibi yüksekçe bir yere araba yolundan çıkıyorum, asfalt yada düzgün olan yol bitiyor , sanki yolu zincir gibi bir şeyle kapatmışlar ama üstünden yürüyerek geçilebilecek bir şey, öyle sağlamda değil, bir şekilde ordan geçiyorum, yol stablizeye dönmüştü galiba. Derken keşke annem babamda buralara gelse görse diye geçiriyorum. -Sanki bunu düşünürken kutsal toprakları düşünüyormuşum, hac belki umre. Halbuki çevremde öyle bir şey yok-

Zirveye ulaşıyorum, kapalı bir yere giriyorum galiba hani müzelerde camekanlı kapalı şeyler olur üsten içindekine bakarsınız ya. Yanımdaki adam camekan içinden çok düzgün bir şekilde katlanmış sancağı alıyor götürecek oluyor. Bende nereye götürüyorsun onu diyorum elinden alıyorum. İki elimle itina ile alıp doya doya koklayarak yüzüme gözüme sürüyorum. Çok koyu yeşil renkte bir sancak, peygamberimiz Sav in sancağı imiş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
"Bir tepe gibi yüksekçe bir yere araba yolundan çıkıyorum, asfalt yada düzgün olan yol bitiyor"
artik aile ve cevrenizin arac olarak size destegi bitmis..bundan boyle Kendi kendinize kalmaniza delaletir...
Zorluklar ve engeller zekâmızı çalıştırmamıza sebep olur...bir engel bin imkan yaratir...
Fertlerin ve toplumların hayatında en büyük atılımlar, onların en büyük sıkıntılara maruz kaldığı anlarda olmuştur.
Kahramanlar ve liderler felaketli anlarda ortaya çıkar. Çünkü sıkıştırma genişlemeyi doğurur. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez.
Zahmet ve sıkıntıdan sonra rahatlık gelir. En büyük acılar en büyük sevinçleri doğurur. En yüksek dağlar en derin uçurumların yanındadır.
İnsanlar felaketini zafere çıkarabilirse işte o zaman hiçbir şey onları yenemez. “En büyük yenilgim en büyük zaferimdir” diyebilene ne mutlu!
Her istediğinizin yerine gelmesi durumunda hayat ne kadar sıkıcı olurdu!

Geçmişim geleceğim değildir.
Hiçbir sorun kalıcı değildir. Hiçbir sorun tüm yaşamımı etkileyemez. Yoğun, olumlu, yapıcı eylemleri sürdürürsem, sorunlarım çok hafif kalır.
Özgüven kişinin ‘Yapabileceğini görmesi ve yapabilirim’ demesidir..
Hayattaki engeller aşılmak içindir.. takılmak için değildir diyerek Ya Allah tek basiniza ilerlemeniz gerekli...

Rüyada görülen peygamberimiz Sav in sancagi:Yüksek makamlara,şerefi,namusu veya ihtişamı,imani,hidayetti simgeler..
Rabbim Peygamber Efendimiz aleyhissalatu vesselam'in sancagi altinda;
büyüklerin, sahabelerin, salihlerin yaninda hasrolmayi nasib etsin..
Hayirli Geceler...
âmiin :

murg

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Cevabınız için teşekkür ederim.

Bu arada yolun sonu hayır diyebiliriz inş. öyle değilmi ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Bunu zaman ve Zamanin Sahibi gösterecek...
Mümin Allah'a güvenecek ve gücü ve sonucu Allah'tan isteyerek elinden gelen çabanın en fazlasını gösterecek..gerisi Allah kerim diyecek olgunluktadir...

Kişi kendisini bahaneler ve Nefsin savunma mekanizmasi ile oyalar durur!!ve sürekli olarak istediği O şartların’ oluşmasını bekler.
Asıl olarak hedefe yönelip o konuyu halletmek yerine tüm dikkatini öncelikle kendi kafasındaki şartların oluşup oluşmadığına verir.
Bu yanlış dusuncesi sebebi ile de bir türlü asıl göstermesi gereken gayreti gösterecek gücü kendinde bulamaz.
Ve bu şekilde aylarca yıllarca oyalanıp durur...
Siz elinizden geleni yapin gerisi Allah Kerim...

Üst Alt