• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada saldırıya uğramak

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler ablacım, rüyamda odamın etrafını sarmış silahlı adamlar görüyorum, hepsi belli bir hedefe silah doğrultmuşlar. Korku içinde ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Rüyam bu şekildeydi. Birde hocam size bir şey danışmak istiyorum. İki gecedir birileri annemi rüyalarında görüyorlarmış. Birini teyzem görmüş, annem balkondan düşüyormuş ve hayatını kaybediyormuş. Çok üzülüp aglıyorlarmış. Bir diğeri ise babamın patronu bizim evden silah sesi geldiğini duymuş, koşturmuş lar evin etrafı çok kalabalıkmış. Annem ortalarda yokmuş. Açıkçası alakasız insanların rüyalarında annemi böyle görmeleri beni biraz huzursuz etti, sizce bunlar ne anlama geliyor? Sizin yorumlarınızı merakla bekliyoruz, şimdiden teşekkürler.:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler Okyonuss yüreklim..Hayirdir insallah.
Rüyada Silahlı Saldırıya Uğramak ;Hayatında ortaya çıkan gerek kendisine ait gerek başka insanlara ait sorunlardan ötürü kendisini ;
sürekli baskı altında hissettiğine ve bu yüzden kendisini yıprattığına ve sıkıntıli,Şaşkınlık,geçirdiğine işaret eder..

"korku içinde ne olduğunu anlamaya çalışıyorum." emniyet ve güvene, tövbe etmeye delalettir..

Rüyada balkondan düşmek; farkli, farkli yorumlari vardir;
söz ve davranışlarına dikkat etmesi gerekli yoksa Halkin, gözünden düşebilir....seklinde de yorumlanir..
başkaları bize karşı farklı farklı tavırlar sergileyebilirler. Fakat el âlemin yanlışlığı bizi hiçbir zaman başka bir yanlışlığa sevk etmemelidir.vicdan çok önemli bir hakemdir..

"babamın patronu bizim evden silah sesi geldiğini duymuş "
Düşmana galip gelmeye, güç ve kuvvete, her çeşit marazdan ve üzüntüden kurtulmaya, Silah ilme, din hayatının güzelliğine, doğru habere delalettir..
Selametle Hayra kalin...

AdRa32

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada silahlı saldırıya uğramak

Selamün aleyküm
Dün gece çok korktuğum ve kalkınca kaskatı kesildiğim rüyamı anlatmak istiyorum.
Alt katta oturan dayım ve yeni eşi ile sorunlar yaşıyoruz bi süredir..
O kadın eşime iftira atıyor ve erkek kardeşine haber veriyor. sonra eşim evde yokken erkek kardeşi bizim balkondan eve elinde silahla geliyor camlara ateş edip içeri giriyor. sonra kafama silah dayayarak zorla başıma bişey gelirse bu kişi sorumlu değildir diyerek bi kağıt imzalanıyor. o esnada eşim gelerek duruma müdahale ediyor ve ben çok ağlıyorum. diyor ki kardeşime böle yapmış ben de diyorum öyle bişey yok iftira atıyor. çok korktum uyandığımda rabbim hayra çıkarsın lütfen yardımcı olun.

Üst Alt