• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada saksı görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada saksı görmek, bekar için evliliğe, evliler için kazanç elde etmeye veya ev halkından birinin evlenmesine işarettir.

Rüyalarda yasananlar inanilmayacak kadar hızli gelişir. Bir kaç dakikalik rüya esnasında bile çok uzun sürdüğünü sandığımız garip şaşırtıcı ve çok değişik olaylar birbirlerini izlerler. Bu nedenle rüyada zaman kavramı olusmaz. Ancak zaman kavramini biz uyandiktan sonra beynimizin öğretileri ve alışkanlıkları doğrultusunda saptadığımız bir anlar toplamıdır sadece.

“Rüyası en doğru olarak çıkanlarınız en doğru sözlü olanınızdır.” (Müslim Rüya 6)

- Bir hadiste Hz. Peygamber (asv) şöyle buyurdu: “Nübüvetten yalnız müjdeciler kalmıştır.
” Oradakiler “Ya Resulellah! Müjdeciler nelerdir?” diye sorduklarında “Salih rüyalardır.” buyurdu...
(Buhari Tabir 5; Muvatta Rüya 3)

Bu hadis-i şerifler de gösteriyor ki Allah ile kulları arasında iletişimi gerçekleştiren vahiy yolu kapandıktan sonra vahyin kırk altı parçasından bir parçası olan rüyalarla bu iletişim hattı devam edecektir.

gönülbagı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamınaleyküm
öncelikle bizleri aydınlattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
Kızımın sevdiği bir erkek arkadaşı var ve bu kişinin hayırlı mı değil mi olduğu öğrenmek için için istiare rüyasına yattım. Rüyamda iki tane saksı ve her iki saksının içinde dikilmiş taze yeşil soğanlar ve bu iki yeşil soğan saksılarının arasında dikilmiş gül fidanı gördüm. Rüyamı yorumlarsanız çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

gönülbagı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada saksi gorulmesi

selamunaleyküm yanlış anlaşılma oldu galiba üye olurken kızım kendi bilgilerini girmiş kusura bakmayın

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
selamunaleyküm yanlış anlaşılma oldu galiba üye olurken kızım kendi bilgilerini girmiş kusura bakmayın
Aleyküm selam kardeşim,
sizce yanlış anlaşılmama gibi bir durum varmı acep:imkansiz:.
Lütfen profilinize girip bilgilerinizi güncelleyin yoksa herkes yanlış anlayacak:D

gönülbagı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya yorumlaması

bilgilerimi güncelledim tekrar kusura bakmayın yanlıs anlaşılma için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada saksı görmenin tabiri

Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada saksı görmek bekar için evliliğe
evliler için kazanç elde etmeye veya ev halkından birinin evlenmesine işarettir.
lakin sizde iki tane var demek ki iki karar ve iki secim arasinda gel-git- lerdesiniz Allahu alem..
Rüyada soğan taze soğan görmek Ağlamak Gözyaşı .

"iki yeşil soğan saksılarının arasında dikilmiş gül fidanı gördüm. "
Kişinin umutlarının gerçekleşeceğine işarettir.
Gördüğünüz rüya, gerçek hayatınızda para ,maddi konusu hariç diğer her şeyin mükemmel derecede,
mutlu huzurlu yolunda gidecegine alamettir..

gönülbagım da Duygularım şaha kalktı yine
her daim elime yüzüme bulaştırdım sevdayı
bu sefer uzak eyle bana vedayı
Ey Rabbim sevdigime Hayirlisi ise Kavustur Beni...
amin...

Üst Alt