• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada şahin kuşu görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyanızda beyaz bir şahin kuşu tuttuğunuzu görmeniz; sizin kadrinizin yüksekliğine ve izzete ereceğinize işaret eder.

Bir kimsenin rüyasında elinde bir şahin kuşu olduğunu görmesi o kimsenin itibarının artacağına işaret eder.

Rüyanızda bir şahinin elinizden uçup gittiğini görmeniz; sizin şeref ve mevkinizin tükeneceğine, rüyanızda bir şahinin elinizden düşüp öldüğünü görmeniz; sizin mevkinizden düşeceğinize ve fakirleşeceğinize yorumlanır.

Rüyanızda av avlamak için bir şahin satın aldığınızı görmeniz; sizin bir işe gireceğinize, muradınızın hâsıl olacağına ve itibarınızın artacağına delalet eder.

Bir kadının rüyasında eteğinin altına bir şahinin saklandığını görmesi; o kadının bir erkek çocuk doğuracağına, eğer şahinin ayağında çıngırak varsa o kadının bir kız çocuğu doğuracağına delalet şeklinde yorumlanır.

dogukan_62

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada şahin görmek

Selamın aleyküm rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Rüyada okuldan eve dönerken geçtiğim tahta bir köprü var onun tahtalarının hepsi sökülmüştü.Bende karşıya geçmek için yandaki demirleri kullanıyordum tam sona vardığım sırada ağacın üstünde iri bir yılan vardı.Üstümde de şahin uçuyordu.Yılan tam atladı ve şahinin kanadına deydi.Yılan yere düştü fakat şahin az yere doğru inip devam etti.Bende yılana ne oldu diye aşağıya indim yılan orda bir fare ile boğuşuyor.Yılan fareyi öldürdü öldürdükten sonra beni gördü ama dokunmadı.Düştü dediğim yerde kıyının kenarı.Su da birşeyler yaptı ve rüyam bitti.

Birde rüyada cinsellikle ilgili bir şeyler görmek ne demektir?

İyi günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hos geldiniz nasilsiniz simdi ins..her sey daha iyi olacak siz sadece iman ve inancinizi sarsmayin..
Hayirdir insallah
Rüyada köprü görmek;okul ile ev arasinda eksiklikleri ve bocaladiginizi..delalettir..

"Bende karşıya geçmek için yandaki demirleri kullanıyordum "
köprüden geçtiğini görmek hayatta yaşayacağınız zorlukların üstesinden geleceğinize işarettir.
yilan gizli dusman veya insanin kendi nefsi ve hevesleri, cinselligi Cinsel yaşamda mutsuzlugu da isarettir..

Rüyada kuş görmek genel olarak, zihinsel fonsiyonları, hayattaki kısıtlamaları, gizli düşünce veya gizli isteklerini..
sınırlar ötesine taşımak istediğiniz hayal gücünüzü temsil eder. insanın iç dünyası ile ilgili de mesajlar verir.
Rüyada şahin gören kişinin çok dikkatli olması gerekir Aksi taktirde, bazı insanların size kötülük yapacak demektir.

buluğ çağında ;Ergenlik Döneminde
gençlerde,fiziksel ve hormonsal gelişimi ile;Cinsel ,cinselik ile ilgili Rüyalarin ,Görülmesi cok dogaldir..bu bir uyanis kendi bedeninin fizyolojik olaral idrak edilmesi gibi dogal bir olaydir!!
Hayirli gunler..

Üst Alt