• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sahil görmek

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,

Ruyamda sahildeyiz bi masada oturuyoruz hic tanimiyorum ama arkadaslar vardi ruyamda taniyordum tabi, tesetturlu bi bayani hatirliyorum sadece.
Otururken yemek yemisiz tatlilarimiz gelmis, onumuzde icecekler.
Bi ara ayaga kalktim bir yere gittim masama geri donuyordum, sahilde insanlar vardi, denize iki tane kiz normal kiyafetle motorun ustunde denize girmislerdi.
Neyse sonra birden bire arkadasimin evindeydim ve konusuyorduk bana kagitlardan fal bakiyordu aglamaya basladi ben bu fali bozarim dedi, bende kagitlarami inaniyorsun dedim ( not bu arkadas eskiden ugrasirdi kendisi uc harfler tarafindan rahatsiz ediliyordu simdi kurtuldu Allah'a sukur ) yukarda Allah var dedim, aglama dedim bak dedim kagit bunlar yine kaldiriyim baska cikar simdi dedim kaldirdim bakti hakketten oyle oldu degisik kagitlar cikti, kisacasi ispat ettim inanmicagina, sonrada sordum neydi seni bu aglatan dediki kardesin istanbula gitmesin ( not kardesim istanbula staj icin gitmek istiyor ) eger giderse orda olcek diyor. Onu dediginde uzulmustum. Disardanda siren sesleri geliyordu. Temiz bir hava aliyim dedim, balkona ciktim, disarda yolun ustunde polis helikopteri vardi, bi yan balkonda elinde fener polis vardi, yuzu gozukmuyordu bende cekinip iceri girdim bana seslendigini duydum geri ciktim, bana bir isim sordu onun nerde oturdugunu biliyormusun diye sordu.. Bende oyle uyandim..

Bilal Basoglu
Yas 24
Hollanda/Rotterdam

Hayirdir insAllah diyorum..
Sizede Allah kolaylik versin diyorum..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Hicret Ehli Kardesim...
Hayirdir insallah...
Rüyada sahil görmek: sizin iki ayri yonunuzu veya ozelliginizi sembolize eder.
KUM sizin mantiksal dunyanizi, akli basinda olmanizi, dusunce dunyanizi yani manevi ve ruhsal durumuzu
SU ise sizin mantik disi , akilla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsiz, degisken, sabit olmayan, oynak ve bir dalda durmayan yani dengesiz kisilik yonunuzu sembolize eder.
Sahil maddi ve manevi degerlerin birbiriyle bir araya geldigi bir yerdir.
ayni zaman da su anda meydana gelecek olan buyuk bir degisimin oldugunu haber verir.

Ruyada Sahille dogru bakiyorsaniz , bu sizin daha once yasamakta oldugunuz hayat tarzina geri doneceginizi haber verir, bu ruyanin baska bir yorumu ise su andaki hayatinizda olan degisiklere sizin riza gosterdiginizi yani butun bu degisiklikleri kabul ettiginizi ve yeni hayat sartlarina uyum sagliyacaginizi gosterir.

O fal KISMI ise:Bizler her zaman HAKKI ve Hakikati cevremizdekilere anlatmaliyiz..
Hayra vesile olan Yapan gibidir...
Gelecekten ne cinler, ne insanlar, ne melekler;
hiç kimse ALLAH izin vermedikçe haber veremez.
Falcılık ve fala inanmak, Tevhid inancıyla çelişiyor. Tevhid inanci;gelecek, bütün yönleriyle ALLAH’ın ilminde, elinde ve takdirindedir Ancak !!
insan, ALLAH’tan gelecekle ilgili her şeyi, her değişikliği isteyebilir; bunun için de kavlî ve fiilî duâ kapısı RAHMAN KAPISI sürekli açıktır.
fala inanma falsızda kal !!(acı kendine) sirke girme !!Kardesim..
Herseyin hayirlisini Allah tan dileyin..
O'na tevekkül eden asla kaybetmez
Dua ve Kullugunuzda Samimi olun..Hayirli gunler...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ben bu ruyadan ne anliyim simdi? :) :) :) :)
Sahile bakmiyordum masaya geri donerken motorun ustunde iki kiz denize girmislerdi, bende tovbe estafrullah demistim. :) :) :) masaya dondugumde tesetturlu bayani hatirliyorum, yuzunu cok az gordum, tatlidan bir parca almistim yemistim. Icimdende hos bir duygu gecmisti :) budami kurtarmiyor ruyami :) :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sırıtık.:,Bilal kardesim ben ruyalari kendimce yorumlarim Okuyan her kes de kendince Kendi Kabi, hacmi kadari ile
Allahin onlara takdir ettigi kadari ile Nasiplenir...
ruyanin baska bir yorumu ise su andaki hayatinizda olan degisiklere sizin riza gosterdiginizi yani butun bu degisiklikleri kabul ettiginizi
ve yeni hayat sartlarina uyum sagliyacaginizi gosterir...Rüyada sahil görmek: sizin iki ayri yonunuzu veya ozelliginizi sembolize eder.

"Sahile bakmiyordum masaya geri donerken motorun ustunde iki kiz denize girmislerdi, bende tovbe estafrullah demistim."
hem tevbe cekiyorsunuz hem de masallah etrafinizda olup biten guzelleri de kacirmiyorsunuz..cddvb..aassd..sırıtık.:,

Gecenlerde Bir arkadasim dediki ne guzel kariyeriniz oldukca basarilli ona tebessum ederek sunu soyledim..
ahh kardesim kariyer, diploma, makam, mevki insani yuceltmez.. belki cok az bir zaman icin guzel ve gecerlidir.. ama onemli olan sizin icinizde hissediginiz,
yasadiginiz ic dunyaniz ve cevrenizdeki insanlara ne kadar El uzatip maddi, manevi destek olup yardim edebiliyorsunuz..
Peygamber efendimiz sav, buyurmustur ki:"Sizin en hayırlınız,insanlara en faydalı olanınızdır."

cursed39

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm, rüyada sahil gördüm, akrabalarımla bir sahil gibi bir yere gidiyoruz ama bu sahil kumdan yüksek bir tepe gibi, deniz bayağı aşağıda ve dalgalar neredeyse 10 metre gibi birşey, zaman zaman yanımıza kadar ulaşıyor. Bizde kuzenimle o sahilin, dağ gibi tepenin ucuna geliyoruz ve birden benim ayağımdaki kum kayıyor ve tutunuyorum, kuzenime tutmasını söylüyorum tutuyor ama ikimizinde gidiceğini anlayınca beni bırak diyorum ben aşağıya kayarken ölceğimi anlıyorum ve ardı ardına şehadet getiriyorum ve bir anda anlayamadığım sesler geliyor ve dalgalar bir anda duruluyor. Sonra ordan tırmanıp kenara çıkıyorum o ses tekrar geliyor, sahilde dalgalar yine çok büyük boyutlara geliyor,rüyada ağlayıp secde ediyorum ve şükür ediyorum. Rüyamı Yorumlarsanız Çok Memnun Olucam Şimdiden Teşekkürler .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, rüyaniz hayr olsun..
Rüyada sahil, görmek; sizin iki ayrı yönünüzü veya özelliğinizi ifade eder.
Kum sizin mantıksal dünyanızı, aklı başında olmanızı, düşünce dünyanızı yani manevi ve ruhsal durumuzu temsil ederken
Su ise sizin mantık dışı , akılla ilgili olmayan, sizin duygusal, kararsız, değişken, sabit olmayan, oynak ve bir dalda durmayan yani dengesiz kişilik yönünüzü ifade eder.
Rüyada sahil, maddi ve manevi değerlerin birbiriyle bir araya geldiği bir yerdir...

Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek; en hayırlı rüyalardan biridir ve dünya ve ahiret yaşamında hayra ermeye işaret ederken
aynı zamanda inancında güçlenmeye, iman tazelemeye, üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder..
Rüyada kelime-i şehadet getirdiğini görmek, sevinç ve sürura, selâmete, hidayete, geniş ve helal rızka, üzüntü ve kederden kutulmaya korkulardan emin olmaya işaret eder.

Neden? Niçin? Niye? Hep bana ! demeyeceğim…hakkım yok…Ben bana sokakta yol verene bile bin bir kibarlıkla
TEŞEKKÜR ederken ,sahip olduğum bu sonsuz nimetlerin Sahibine bir kere bile teşekkür edemedim…
elim ayağım tutarken..gözüm görüp , kulağım duyarken…sağlığım yerindeyken..ailemle sıcacık evimizde keyif yaparken unutuluşa terk ettiğim şükrü ..
teşekkürü edemediğim Rabbime karşı anlatılmaz mahcubiyetteyim..
küçücük dertlerle dertlenip birde utanmadan her ufak engel de '' neden hep benim başıma geliyor ? niye bir işim de düzgün gitmiyor ? niçin sıkıntılarım bitmiyor ?
BIKTIM! YORULDUM! DAYANAMIYORUM! '' diye diye şikayetlerimi nasıl da dile düşürdüm…

Sana sunulan gözleri aç…görebilme yeteneğini faaliyete geçir! Bak kainat sana sunulmuş…Hadi teşekkür Et!...Gör ve duy ayetin sana anlattıklarını..yansıttıklarını;
"Öyle ise siz beni (ibadetle) anın ki ben de sizi anayım. Bana şükredin; sakın bana nankörlük etmeyin!"(Bakara-152.)

Sana nankörlük ettim Allah'ım…varlığıma kattığın hayat ..ve hayatıma kattığın tüm varlıkları hiçe sayıp teşekkür etmeyi..şükrü dilime dolamayı unuttum…
Ve şimdi Senin affına sığınıp şükre duruyorum ;
Verdiğin vermediğin…sahip olduğum olmadığım..Sen'ce bilinen her şey için… Sen'ce bilinen her şeyin sayısınca sonsuz şükür…
Beni her seferinde;kurtardığın için ELHAMDÜLİLLAH!!!! Sana cc. şükr ediyorum....

Üst Alt