Hayırlı günler. rüyamda sahabe i kiram gördüm, bir sahil kenarında duruyordum denizin içi salatalık doluydu. 50 metre ilerde bir sedirin üzerinde abimin baygın bir halde gözleri kapalı hasta olduğunu görüyordum başında bir kaç Sahabe-i Kiramın olduğunu fark ettim bunlardan birisi HZ.ÖMER,diğeri HZ.EBUBEKİR di fakat 3.nün kim olduğunu fark edemıyordum. bana denizden salatakları toplamamı ve bununla abime ilaç yapacaklarını söylüyorlardı.Toplamaya devam ederken karanlık oldu gece çöküyordu yavaş yavaş ve bende tek başıma olduğum için korkuyordum daha sonra Sahabe-kiramın olduğu yere bağırarak ''ÖMER BİN HATTAB GELSİN'' diye bağırdım .Sonra Hz.Ömer efendimiz koşarak yanıma geldi ve başımda bekledi ve bana toplamaya devam et dedi, bende topladım tam bir ara tam fırsat tanımalıyım hz.ömerle konusmalıyım diyerek arkamı döndüm ve benim ona soru soracağımı anlayıp kaçmaya başladı, bende peşinden koştum ama ona ulaşmamam için onun bastığı kayalıklar birden kum gibi oldu ve uyandım .Yorumunuzu bekliyorum. selamunaleyküm..