• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada sabun görmek tabiri

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42
Rüyada sabun yemek sabunla el yıkamak kalıp sabun görmek renkli sabun görmek rüyada sabunla yıkanmak
Genel anlamda rüyada sabun görmek/sabunla yıkanmak veya birşey yıkamak, kiri giderdiğinden kederlerin gitmesine, üzüntü ve sıkıntıların bitmesine, temize çıkmaya yorumlanır. Kir keder ve sıkıntı olarak tabir olunur.

Yorum yaparken rüyadaki diğer unsurlar ve olaylar hep birlikte değerlendirilmeli ve yorumlanmalıdır. Rüyada sabun görmekle ilgili yorumlar yüzeysel olarak şu anlamları taşır;

Rüyada sabun görmek, saygınlığınızı korumanız için dikkat etmeniz gerektiğine, Mala, üzüntü ve kederin gitmesine,

Rüyada Sabunlanmak/Görmek, Yine temizlenip arınmaya, üzüntüden, gam ve kederden kurtulup refaha kavuşmaya işaret eder.

Sabun satmak ya da almak, kazancını başkasına kaptırmaya, kalıpla sabun almak/görmek, kötü veya istenmeyen bir haber almaya/duymaya, sabun kaybetmek ise hastalığa delalet eder.

Birine sabun vermek, bir yakınınıza, eşinize, dostunuza kırılmak, darılmak, aranızın bozulması anlamına gelir.

Bir başkasının elbisesini sabunla yıkamak görmek, birini kötü bir işten alıkoyacağınıza, onu ikna edeceğinize veya onu kötülüğe uğramaktan kurtaracağınız işaretle tabir edilir.
Bazı durumlarda rüyada sabunla elbise yıkamak, hastanın iyileşmesine, günahkarın tövbe etmesine, üzüntüden kurtulmaya, borcu ödemeye işaret eder.

Sabun yemek/görmek, haram bir şey yiyeceğinize, harama yönelmeye, harama bulaşmaya işarettir.

Rüyada herhangi bir nedenle sabun kullanmak, gereksiz yere hakkınızda şüphe edileceğine, töhmet altında kalmaya veya suçlanmaya işarettir.

Bazı durumlarda Rüyada sabun görmek, dine dönmeye, doğruyu bulmaya, inkardan dönüp imana kavuşmaya, affedilmek için tövbe etmek gerektiğine işaret ve uyarı olarak kabul edilir.
 

kalpsızısı

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
29 Aralık 2014
Mesajlar
27
Tepkime puanı
1
rüyada el sabunlamak

Merhabalar , Nasılsınız ?
Ben rüyamda yanımda bir bayanla tuvalete giriyorduk onu tanımıyorum. Lavaboda ellerimi sabunla yıkıyordum iyice temizliyordum havluyla kuruluyordum tertemiz oluyordu. Yanımdaki bayanda aynısını yapıyordu rüyamda onu tanıyorum ama gerçekte tanımadığım bir bayandı.
Rüya yorumunuz için teşekkür ederim.
 
Üst Alt