• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada risale görmek.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Bir kimsenin rüyasında bir basımevinde bir risale (küçük kitap) bastırdığını görmesi; o kimsenin uzaktan gelmesini beklediği sevindirici bir haberi alacağına, kişinin rüyasında bir risaleyi düzenlemeye çalıştığını görmesi; o kimsenin düşündüğü birtakım işleri yapmak için plan hazırladığına işaretle tabir olunur.

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Risale-i Nur okumak

Selamün Aleyküm. Kaç seferdir rüyamda Risale-i Nur'u ya okuduğumu ya da sohbette olduğumu görüyorum. Cemaatte olduğum için bilinçaltı olabilir diye düşünüyorum ama eskiden olmuyordu. Son zamanlarda görmeye başladım. Rüyayı tabir edebilir misiniz? Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
İnsanın içinde varsa, dışına onu yansıtır, fikri neyse zikri odur ve testinin içinde ne varsa dışına onu sızdırır..

Rüyada Risale-i Nur okumak ;
Rüyanız hayırlı olsun mübarek.Ne güzel rüya bu böyle ,kardeşim inşaallah Allah cc. herkese nasip eder.
Risale-i Nur'u okumak ,okumaya veya anlamayada siz açmaya çalısınız ve iman hakikatleri,bu devirde bütün insanlığa lazımdır

Rüyayı gördüğün gecenin sabahında istekli ve zevkele Risale-i Nur okuyacağınıza ve hep Risale-i Nur ile o gününüzü geçirdikten sonra
buna bağlı mükafatlı tatlı bir yorgunluk duyacağınızın işaretidir..selametle..

acilangul1

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Bu aralar bir iştiyak var üstümde gerçekten. Allah herkese iman hakikatlerini ve Risale-i Nur'u anlayabilmeyi ve okuyabilmeyi nasip etsin. Amin.

zypat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Risale-i Nur okumak

Rüyada risale görmek, rüyada risal-i nur okumak tabiri.
Selamın aleyküm. Bu gece rüyamın içinde rüya görüyordum ve o rüyada Risale Nur okuyordum yada okutuluyordum. Yani kendi bilincimin yaptığı şekilde değildi rüyamdaki rüyadan uyandım ve şaşırdım nasıl okudum bunları biri okuttu bana diye düşündüğümü hatırlıyorum. Sonra uyandım bunun anlamı nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
İnsanın içinde varsa, dışına onu yansıtır, fikri neyse zikri odur ve testinin içinde ne varsa dışına onu sızdırır..

Rüyada Risale-i Nur okumak ;
Rüyanız hayırlı olsun mübarek.Ne güzel rüya bu böyle ,kardeşim inşaallah Allah cc. herkese nasip eder.
Risale-i Nur'u okumak ,okumaya veya anlamayada siz açmaya çalısınız ve iman hakikatleri,bu devirde bütün insanlığa lazımdır

Rüyayı gördüğün gecenin sabahında istekli ve zevkele Risale-i Nur okuyacağınıza ve hep Risale-i Nur ile o gününüzü geçirdikten sonra
buna bağlı mükafatlı tatlı bir yorgunluk duyacağınızın işaretidir..selametle

Üst Alt