• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada peynir görmek

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
402
Tepkime puanı
26
Rüyada peynir almak, rüyada peynir görmek, rüyada peynir yemek tabiri.
SelâmünAleyküm, Sevgili Gönülsızım hem seni hemde kendimi uğraştırmamak ve vaktini çalmamak adına hem annemin hemde babamın rüyasını aynı yazıda anlatacağım.Yorumlaman dileğiyle...

Annem rüyasında bir dükkandaymış. Dükkandan peynir alıyormuş. Dükkan sahibi aldığı peyniri överek daha da al diyormuş, o da almış. 1.rüya bu.

Babam ise rüyasında bir sofrada oturuyormuş önünde güzel bir kümes hayvanı mı balık mı artık hatirlayamıyor, onu yiyorlarmış. Yanındakiler diyormuş ki bu etin beyazı daha güzel olur kimiside kırmızısı demiş. Bol bol et yemişler sonrasında ise babamların kurumunda uzun süredir görmediği bir daire başkanı haber vermiş eve ziyarete gelmek için. Evin bahçesinden içeri girmişler ve babam uyanmış.

Sevgili Gönülsızım rüyalar bu kadar. Ama benim sana sormak istediğim daha önemli bir şey var. Senin zikir ehli olduğunu düşünüyorum. Bende zikir çekmeye başladım ama Esmaların etkisi çok yüksek olduğu için işin ehlinden yardım alınması gerektiği söyleniyor. Bende senden yardım istiyorum ne önerirsin ?

Allah'ın rahmeti ve bereketi üstüne olsun... Doğum günün kutlu olsun.Rabbim hayırlar nasip etsin.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla.

Elhamdilillah, Elhamdülillah, Elhamdilillahi Rabbil Alemin.Vessalatu vesselamu ala resulina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.Yerin arşın ve arasındakilerin Rabbi olan Allah'a Resulunu bize gönderip bizi Islamiyet ile şereflendirmesi dolayısıyla binlerce kere şükürler olsun...Allah; Resûlüne ve onun Ehl-i Beytine rahmet eylesin.Bugün Mevlid Kandili Allah bütün ümmeti affeylesin. Amin..
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam, Rüyaları,hayr olsun.
Annenin de babanın rüyası;
rahata, sağlığa ,mala,nasip ve kısmete ,huzura,berekete delalet eder. ..

Esmaların etkisi çok yüksek olduğu için işin ehlinden yardım alınması gerektiği söyleniyor. işin ehli olan ve Size yakın bulunan birinden yardım almanizi öneriririm..

Allah'ın rahmeti ve bereketi üstüne Olsun Allah razı Olsun..hayırlı kandiller kardeşim.
Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. selametle..
 

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
4 Aralık 2014
Mesajlar
402
Tepkime puanı
26
Hocam yanarken kor olmakta var kül olmakta kor nasıl olacagız. Meşe odunu olmakta gazete kağıdı olmakta. Hep şunu söylüyorsun. Kalbinize bakın ben bakıyorum benim namaza başlamama kalbimin huzurla dolmasına sen vesile (Tabirle) oldun ve ben yine inaniyorum ki beni bu yola sevk eden Allah (C.c) bana yine hissettiriyor ki o ehilde sensin. Buna yürekten inanıyorum çünkü araştırdım ehil kimseyi bulamadım.

Selam ve dua ile.

Saygılarımla.
 
Üst Alt