• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada peygamber efendimizin kabrini görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz hayr Olsun ,
Çocuklarınızı ve Ailenizi Hayatınızda kalbinize yakin ve Güvenli Tutun...
Rüyada Efendimizin Kabrini Görmek;
Mübarek kabr i şerifin, içeriye girmeden, dışarıdan ziyaret ettiğini görmek, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak için ibadetini sıklaştırmasına ve
Peygamberin yolunu takip etmede Allah'ın rızasını kazanmak da Sevgili peygamber efendimizin
sünnetini yani Hadisleri bilmeye, öğrenmeye ve öğrenmeye bağlı olduguna delalet eder.

Rüyada iğde ağacı görmek:
huyu güzel, sohbeti tatlı, yumuşak başli, herkese hayır ve iyiliği dokunan, ama istediği kadar iyilik yapamayan kişiye delaletir..
"Sizin en hayırlınız eşine (ailesine) iyi davrananızdır. "Hadisine de yorumlanir..

"Odaya yürüyerek değil sürünerek giriliyormuş. Eşimle ikimizde sürünerek kapısından giriyoruz "
bu hadisi uygulamazsaniz iki tarafda sizde Eşiniz de kaybder ruhsal, fiziksel hasta olabilirsiniz olarak yorumlanir...

"Peygamber Efendimiz(s.a.v)' in kabrinin Türkiye' de olmadığını geçiriyorum"
Huzuru,sadece uzak yerlerde aramayın. Huzur, sizde, sizin içinizde, sahip olduğunuz mukaddes değerlerinizde...
Huzur zihnin ,ruhun, kalbin aradığı bir şeydir aslında, normalde huzur içinizde, dışarıda bir yerde değildir.
Siz içsel çatışmaları (Nefis ve Ruh )bitirin heryer cennettir. ..selametle...

mehmet45

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada peygamber efendimizin kabrini gormek

Selamun aleykum, 2 oldu peygamberimizin kabrini gürüyorum rüyada. Rüyalar biraz farklı gercek kabri mi bilmiyorum ama peygamber kabri deniliyor. ilkinde mezarının yanına gidiyorum ve adımlarım beni geri itiyor, ileri geri gidip geliyorum ve sonra serzeniste bulunuyrum. Kendi kendime bu mezara laik değilim vs derken, yanına varıp selam veriyorum. Sonra karışık tavaf, tavafta coğu yer usulene güre değil. 2 ci de peygamber efendimizin kabrine gittim, selam verdim ve rüyada selam verirken hadisi şerif düşünerek benim kabrimi ziyaret eden kişi ben sağmışım selamını alırım gercekte beni ziyarette bulunmuş gibidir duyuyordu. Derken arkadşlar geldi top oynuyalım dediler bende saygılızlık olur dedim sonra ruyada top oynuyorken dağ gibi yerde buldum karısk vs iyi calışmalar.

aseka

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Peygamberimizin mezarını görmek

Merhaba, rüyamda peygamberimizin mezarını gördüm. Ben bir ev içindeydim. Camın ardından bakıyordum. Peugamberimizin mezarı bahçe içindeydi. Birden merzarın üstünde tavus kuşu tüyleri ve tüyün üzerinde nazar boncukları belirmeye başladı. Çok güzel görünüyordu. Mezarın yanında bir fare acı çekiyordu. Peygamberimiz acıya dayanamayıp mezarından çıkıyor ama ben sadece baş kısmını kemik olarak gördüm.Daha sonra korkup kaçtım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba, rüyaniz Hayr olsun aseka,
Rüya sahibinin dindar olmasına, dinin emirlerine göre yaşamayı seçmesine ve peygamberimizin izinden gitmesine tabir edilir.
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda kimi endişeler taşıdığınızı ancak Hurafe ve batıl inançlardan arınarak manevi gücünüz,
kuvvetli inancınız sayesinde hepsini aşacağınızı temsil etmektedir
.

Rüyda Tavus Kuşu Görmek;
Rüyada tavus kuşu görmek hayırlı ve güzeldir yeterki etrafındaki negatif enerji yayan insanlardan, kurtul..selametle..

toprak88

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar, bende peygamber Efendimiz (sav)'in kabrini rüyamda gordum. Yalnız dağın başında çorak toprakların üzerinde bir mezardı. Rüyamda emin değildim. Yalnız kabirin yanına oturup üstünde ki toprağı kiri temizlemeye başladım. Şeytan bana seslendi bu onun mezarı değil diye. Çok korktum çok iğrenç bir ses tonuydu ama gitmedim bekledim. Sonra çok güzel ve şefkatli bir ses duydum. Beni lütfen affet dedim. Ağladım. Sonra bana 2 koyun geldi biri pis, kafası siyah bir kötülük vardı onda, daha sonra daha güzel temiz bir koyun geldi onu aldım bir de kaplumbağa geldi onu da aldım küçük bir arabaya binip gittim. Hayırdır inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar rüyaniz Hayr olsun
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda kimi endişeler taşıdığınızı ancak Hurafe ve batıl inançlardan arınarak manevi gücünüz,
kuvvetli inancınız sayesinde hepsini aşacağınızı temsil etmektedir.
Son günlerde yanlış ile doğru ,Gerçek ile vesvese arasında sinirsel, ruhsal gidip geldiğinize yorumlanir..

"daha sonra daha güzel temiz bir koyun geldi"
Rüyada güzel temiz Koyun Görmek;
kişinin saygınlık ve itibar kazanacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işarettir ..

Rüyada kaplumbağa görmek;
azim, kararlılık ve uzun ömür simgeler. Bilindiği gibi gerçek hayatta da kaplumbağalar uzun ömürleri ve sabırla, azimle ilerlemeleri ile bilinirler.
rüyayı gören kişinin yavaş da olsa hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine,
dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına tabir edilir..selametle..

breath

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada efendimizin kabri şerifini görmek

Selamünaleyküm Allahın rahmeti ve bereketi sizin ve tüm müminlerin üzerine olsun.
Rüyamda bir kişi bana içinde dini bilgiler yazılı olan bir kitap veriyor, onu başka bir kişiyle Peygamberimizin(as) kabri şerifine götürüyoruz. Fakat efendimizin(as) kabri şerifi başka bir yerde, çöl gibi bir yerde. Kitabı oraya bırakıyoruz. Sonra ben içimden her zaman buraya gelebilirim burası yakınmış gibi şeyler söylüyorum. Rüyam bu kadar kardeşim, elinizden geldiğince yorumlarsanız çok sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allahın rahmeti ve bereketi ,Hidayeti sizin ve tüm müminlerin üzerine olsun.
Kimse bilmez ama ben de hafızlığımı sağlık sorunumdan dolayı yarıda bırakmıştım..
Doktorlar Stress demişlerdi Ben ise Kendimi, Yer İle Gök Arasında arıyordum!! Meçhule giden rotasız bir gemi gibi gideceği limanı belli olmayan gemiye hiç bir rüzgar yardım etmez!misali...

Rüyalara Eğer ibret gözüyle bakarsak dersalırsak ,alabilirsek... Ama biz rüyayı kendi kafamıza göre yorumlarsak o rüyanın anlamını bozabiliriz.
Her insan rüyalar vasıtası ile, can'ıyla bağlantı halinde. Eğer biraz tefekkür ederse bir bakıyor ki bir davranışı ile ilgili uyarıları, düzeltmeleri gelmiş.
her Rüyanin cevabida Yorumu kendi yaşantınız içinde olduğunu unutmayınız..Benim rüya yorumlarından her kes ancak kabınız/kapasiteniz /idrakiniz kadar alıyorsunuz...
benim yazdığım kadar değil!!
her şey nasip, kismet, idrak, meselesi ve Allah-in lütfettigi kadardir...Her insan,kendi kabı kadar mana ve Hikmet doldurur...

Rüyaniz Hayr olsun
"Rüyamda bir kişi bana içinde dini bilgiler yazılı olan bir kitap veriyor "
Rüyanız, gerçek hayatınızda manevi yönden önemli bir gelişim içinde olduğunuzu, bu gelişimle birlikte yaşamınızı daha da düzenli bir hale getireceğinizi ifade ederken sadece O kitabı ,okumak,sahip olmak değil kitabı bir yaşam biçimine dönüştürmek gerekir..Bunun için okumak yetmez; yaşamak da gerekir..

Rüyada efendimizin kabri şerifini görmek;
Peygamber Efendimiz'in kabrini rüyâda görmek, her zaman için hayra vesiledir..
Gerçek yaşamınızda kimi endişeler taşıdığınızı bunlardan arınarak manevi gücünüz, kuvvetli inancınız sayesinde hepsini aşacağınızı temsil etmektedir.
Son günlerde yanlış ile doğru ,Gerçek ile vesvese,Nefsiniz ile Ruhunuz arasında sinirsel, ruhsal gidip geldiğinize yorumlanir..
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali
seyyidina muhammed.

acilangul1

ukar34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Hz. Muhammed s.a.v'in kabrini görmek

Rüyada Peygamberimizin türbesini görmek, rüyada Hz. Muhammed s.a.v'in kabrini görmek tabiri.
Selamün aleyküm, aslında bu tür rüya tabirleri çok var ama benim sormak istediğim sorular farklı. Ben rüyamda hz Muhammedin türbesinin yanında dizlerimin üzerine çökük bir vaziyette sürekli ağlayarak türbenin etrafını dönüyordum. Dizlerim yerde, istesemde ayağa kalkamıyordum, ağlamamın nedeni ise aşırı korkmamdı. Neden peygamber efendimizden korktuğumu da bilmiyorum, türbe bir odanın içindeydi. Her yer, türbe dahil beyaz ve aydınlık odanın kapısının (büyük bir kemer) dışında annemi gördüm (orasıda gene aydınlık ve beyaz) o da hafif gülümseyerek bana bakıyordu ama ben aşırı korktuğum için onun yanına gitmek istiyordum, gidemiyordum, türbeden ayrılamıyordum. Ben genel olarak rüyamın anlamını ve annemin neden türbenin içine girmediğini, benim neden hz Muhammed den o kadar korktuğumu, neden yanından ayrılmak istesemde ayrılamadığımı merak ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Rüyaniz Hayr olsun zaten rüyada Peygamber efendimizi,görmek her zaman hayırla yorumlanir..
hayırdir ruh haliniz biraz üzgün ve belirsiz bir korku içerisindedisiniz sanki..ama merak etmeyin Allah-in izni ile bu sıkıntıların akabindeki rahatlığa, nimetlerin artmasına yorumlanir..
rüyada Peygamber Efendimiz'i görmek ; gamdan sonra feraha, bir sıkıntının akabindeki rahatlığa, nimetlerin artmasına ve bir müjdenin habercisidir..Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Mübarek kabr i şerifin, içeriye girmeden, dışarıdan ziyaret ettiğini görmek, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak için ibadetini sıklaştırmasına ve
Peygamberin yolunu takip etmede Allah'ın rızasını kazanmak da Sevgili peygamber efendimizin
sünnetini yani Hadisleri bilmeye, öğrenmeye ve öğrenmeye bağlı olduğuna delalet eder.

"ayrılmak istesemde ayrılamadığımı "
bir durum ,bir Ortam ,bir davranış,bir insan dan ayrılmak isteseniz de ayrılamıyor olmaniza .. Siz kendi kendinize, engel Sizsiniz!!!
Farkında olalım veya olmayalım, koyduğumuz koşullar,şartlar bizi kısıtladığı ve artık hapsettiği yerde irade sizde değil, egonuz da dır.

İçinizdeki korku size ne anlatmak istiyor ? Onu duyabiliyor musunuz?
bugün kendiniz için vakit ayırın ve korkunun hayatınızda oynadığı rolü düşünün. Bırakın,KORKUNUZ konuşsun onu dinleyin. sizde korku yaratan nedenlerin üzerine gidin, onlarla yüzleşir ve bilinçaltınızda bir temizlik yaparsınız,huzuru bulabilirsiniz..........
“Kişi kıyıyı kaybetmeyi göze almadıkça, yeni okyanuslar keşfedemez”

KENDİNİZİ DİNE BIRAKIN!...BIRAKIN Kİ İÇİNİZDEKİ KORKU ,ÜZERİNİZDE Kİ KORKUNÇ GÖRÜNTÜYÜ YOK ETSİN!...
" SİZ KENDİ İÇİNİZDE OLANI DEĞİŞTİRMEDİKÇE , ALLAH SİZİN HAKKINIZDA OLAN HÜKMÜ DEĞİŞTİRMEZ ." ( RA'D :11 - ENFAL .53 )

HAYDİ ! BİSMİLLAH ,DİYEREK BİR YERDEN , ÖNCE TEVBE EDEREK ayağa kalkarak!! BAŞLAYIN !

Selametle...

duaa..

beratts

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Peygamber Efendimizin Kabrini Ziyarete Gitmek.

Selamünaleyküm değerli hocam;
Bir önce ki anlattığım rüyadamdan yaklaşık 1-2 sene sonra tekrar bir rüya gördüm ;
Rüyamda HZ. MUHAMMED (S.A.V)’min kabrini ziyarete gidiyorum. Bomboş bir arazi var hocam. Arazinin ortasında aşağı doğru inen bir merdiven vardı. Toprakla basamak yapılmış bu merdivenlerden yavaş yavaş aşağı indim. Karşıma uzun bir koridor çıktı. Koridorun sağında ve solunda karşılıklı olarak küçük küçük karanlık odalar vardı. Ağlaya ağlaya PEYGAMBER’imizin kabrini görmeye geldim diyordum hem ağlayıp hem yürüyordum. Koridorun sonuna geldim. Her yeri mermerle olan büyük bir oda vardı. Odanın tam ortasında mermerlerden örülmüş yüksek bir yer vardı. Bu yüksek yerde biri secdee kapanmıştı. Yoksa bu PEYGAMBER’İMİZ mi ? dedim. Sonra secceden başını kaldırdı. Biraz sakallı genç bir 30-35 yaşınlarındaydı. Sonra bu PEYGAMBER’İMİZ olamaz dedim. Ve ağlayarak ben daha önce PEYGAMBER’İMİZİN kabrine gelmiştim nerdeydi bu oda diyerek ağlaya ağlaya uyandım. Değerli ve içten yorumlarınızı bekliyor saygılarımı sunuyorum. Selametle.

şengüll

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada peygamberimizin kabrini görmek

Merhabalar ben rüyamda peygamber efendimizin mezarını açmak istiyordum.Tabirlerde bulamadım. Rica etsem yorumlayabilir misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba ,Rüyaniz hayr olsun.
Rüyada peygamber efendimizin mezarını açtığını görmek;
Bir kabri açmak istediğini görmek, orada yatan rahmetli kişinin iş, meslek, sanat, iyi huy veya karakterine hayranlığı, onun gibi olmak, onun gibi yapmak arzularını gösterir.

Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda kimi endişeler taşıdığınızı ,sıkıntılar cektiğinizi ,ancak manevi gücünüz, kuvvetli inancınız sayesinde hepsini aşacağınızı temsil etmektedir.

bu dünyadan sadece maddi, manevi hak ettiğimiz kadarına talip olmak...
Talip olmak hoştur amma, dengini bulmak,layık olduğuna talip olmak bir başkadır bir başka....selametle..

K

Kayıtsız Üye

Kayıtsız
Misafir
Rüyada peygamber efendimizin kabrini görmek

Rüyamda peygamber efendimiz (s.a.v) in kabrini gördüm dua etmeye çalıyıordum ama edemiyordum. Bazı harf ve sesleri çıkaramıyordum, sanki sesime birşey olmuş gibiydi 2 denemeden sonra vazgeçiyorum.

V

vethek23

Kayıtsız
Misafir
Peygamber efendimizin kabrinde ihramlı olarak ben sağında oda solunda

Selamun aleyküm kardeşim. Rüyamda eşim, ben, annnem ve babam hacca gitmiştik. Gece olmuştu, ihramlıydık. Peygamber efendimizin kabrinde ihramlı olarak ben sağında, eşim solunda uyuyorduk.
Annem ve babamın nerde olduğunu hatırlamıyorum. O kadar huzurluydum ki, hayatımda o kadar harika, dingin bir his hiç yaşamadım. Sonra sabah oldu ben uyandım biraz yürüdüm bir adamın hasta bir kuzusu vardı fakirdi, parası yoktu tedavi ettirmek için. Ben de hemen arabamdan ilaç alıp kuzuyu iyleştirdim . ( normal hayatta veteriner hekimim ) sonra tekrar kabre gidip uyudum.

H

Hatice yıldırım

Kayıtsız
Misafir
Rüyada Peygamberimiz in mezarını görmek

Hocam ruyamda peygamberin izin mezarını gördüm peygamberimiz in mezarının yanında ölmüş olan kardeşimin mezarı da vardı dışarı çıkıyorum türbenin peygamberimiz in mezarını kucagımdaki oğluma gösteriyorum yorumlarsanız sevinirım

Gizew

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda eski ve büyük bir camiye giriyorum içinde efendimizin kabride varmış. Kabrine sadece genç yüzü tertemiz evliyalar girebiliyor başka kimse içeri giremiyor. Kapısı da kapalıydı bende dışardan şaşkınlık ve hayranlıkla kabrinin olduğu yere bakarken kabrin içinden evliya dışarı çıkıyor ama kapıyı aralık bırakıyor. Bende fırsattan istifade efendimizin kabrine giriyorum. Açıklarsanız sevinirim teşekkürler.

Hmrc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda peygamberimizin mezarını yattığı yeri gordum

Selamun aleykum, ben ruyamda peygamber efendimizin kabrini gordum. Gorkemli iki katli, kapali turbe şeklindeydi. Ailemle ziyarete gitmisiz, ona salavat getiriyorum. Ailem oradan ayrildi ben geri dondum gitmek icin ailemi bekliyordum. Peygamberimizin kabri duvarla çevrili, girmekte cikmakta zor sıkisik bi yerdeydi. Orada yangın cikiyor yanginda sıkışıp kalıyor uc kadın, biri ben olabilirim tam bilemiyorum. Kadinlar yanmaya basliyor o sira ateslerin arasinda seytan gorunuyor akıllarını çelmeye calisiyor olum aninda sizi kurtarayim bana uyun diyor ama kadınlar hicbiri inanmadı birbirlerini telkin ederek allah diyerek yanarak can verdiler. Peygamberimizin kabrine hicbisey olmadi, yorumu nedir.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyada peygamber efendimizin kabrini görmek

Rüyamda peygamber efendimiz (s.a.v) in kabrini gördüm dua etmeye çalıyıordum ama edemiyordum. Bazı harf ve sesleri çıkaramıyordum, sanki sesime birşey olmuş gibiydi 2 denemeden sonra vazgeçiyorum.
Rüyada efendimizin kabri, kuvvete, izzete, her-türlü hayra, hep hayra işarettir. Dua okuyamamak refaha, huzura işarettir der bazı rüya tabircileri.

Peygamber efendimizin kabrinde ihramlı olarak ben sağında oda solunda

Selamun aleyküm kardeşim. Rüyamda eşim, ben, annnem ve babam hacca gitmiştik. Gece olmuştu, ihramlıydık. Peygamber efendimizin kabrinde ihramlı olarak ben sağında, eşim solunda uyuyorduk.
Annem ve babamın nerde olduğunu hatırlamıyorum. O kadar huzurluydum ki, hayatımda o kadar harika, dingin bir his hiç yaşamadım. Sonra sabah oldu ben uyandım biraz yürüdüm bir adamın hasta bir kuzusu vardı fakirdi, parası yoktu tedavi ettirmek için. Ben de hemen arabamdan ilaç alıp kuzuyu iyleştirdim . ( normal hayatta veteriner hekimim ) sonra tekrar kabre gidip uyudum.
Aleykümselam. Hacca gitmek gerçekten hacca gitmektir der rüya tabircileri.
Efendimizin kabri çok hayırlı bir rüyadır, izzettir, kuvvettir. Huzurlu olmakta iyidir. Kuzuyu iyileştirmek hayırseverliğe işarettir. Selâmetle.

Rüyada Peygamberimiz in mezarını görmek

Hocam ruyamda peygamberin izin mezarını gördüm peygamberimiz in mezarının yanında ölmüş olan kardeşimin mezarı da vardı dışarı çıkıyorum türbenin peygamberimiz in mezarını kucagımdaki oğluma gösteriyorum yorumlarsanız sevinirım

Efendimizin mezarı hayırdır, izzettir, kuvvettir. Rüyanız çok hayırlıdır.

Rüyamda eski ve büyük bir camiye giriyorum içinde efendimizin kabride varmış. Kabrine sadece genç yüzü tertemiz evliyalar girebiliyor başka kimse içeri giremiyor. Kapısı da kapalıydı bende dışardan şaşkınlık ve hayranlıkla kabrinin olduğu yere bakarken kabrin içinden evliya dışarı çıkıyor ama kapıyı aralık bırakıyor. Bende fırsattan istifade efendimizin kabrine giriyorum. Açıklarsanız sevinirim teşekkürler.
Efendimizin kabri hayırdır, mutluluktur. İzzetitr, kuvvettir.
Evliya görmekte hayır ve mutluluktur.

Rüyanız imanın artması, izzet. kuvvet, mutluluktur. Selametle.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyamda peygamberimizin mezarını yattığı yeri gordum

Selamun aleykum, ben ruyamda peygamber efendimizin kabrini gordum. Gorkemli iki katli, kapali turbe şeklindeydi. Ailemle ziyarete gitmisiz, ona salavat getiriyorum. Ailem oradan ayrildi ben geri dondum gitmek icin ailemi bekliyordum. Peygamberimizin kabri duvarla çevrili, girmekte cikmakta zor sıkisik bi yerdeydi. Orada yangın cikiyor yanginda sıkışıp kalıyor uc kadın, biri ben olabilirim tam bilemiyorum. Kadinlar yanmaya basliyor o sira ateslerin arasinda seytan gorunuyor akıllarını çelmeye calisiyor olum aninda sizi kurtarayim bana uyun diyor ama kadınlar hicbiri inanmadı birbirlerini telkin ederek allah diyerek yanarak can verdiler. Peygamberimizin kabrine hicbisey olmadi, yorumu nedir.
Aleykümselam. efendimizin kabri hayırdır, mutluluk, izzet, şereftir. Salavat getirmekte hayırdır.

Rüyada şeytan görmek, yanan kadınlar falan etrafınızda din düşmanı kötü birisine işarettir. Selametle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt