Selamün Aleyküm
Hocam rüyamın hikmetini öğrenmek istiyorum. Eşimin yüzünü görmüyorum rüyamda, ama boyu, ten rengi, başının arkasındaki şişlik aynı (Bu arada gerçekten eşim çocuk ruhlu, dini yönü zayıf, ama hiç aileden görmemiş, belki de dini eğitim görse bu şekilde olmazdı özünde iyi biri aslında), kız kardeşi de rüyamda gördüğüm kişiyle aynı kişi, yüzü, boyu felan. Bana gelince ben namaza başlar sonra bırakır dururdum ama kalbimde hep vardı ve çok şükür artık Rabbimin izniyle 5 vakit namazımı kılıyorum ve Kur'ana da başladım okumayı yeni öğrendim çok heyecanlıyım, yeni yeni dini bilgiler öğrenmekten o kadar zevk alıyorum ki anlatamam. Boşanma nedenimiz araya başka kadınların girmesi, bu kadınlar ahlaktan yoksun evli olduğunu bildiği halde bir erkekle beraber olacak kadar pislik insanlar. Hocam bu kadınlardan tiksiniyorum ben çünkü özellikle iki tanesi evli olduğumu bildikleri halde utanmadan devam etti hatta bi tanesi bizi ayırmak için çok uğraşmış bu kadın da evli ve bir kız çocuğu var bu arada. Ne utanmaz insanlar bunlar, iğreniyorum onlardan. Evli olanı daha biz nişanlıyken eşime asılmıştı ve eşim hep inkar etti birilerinin olduğunu. Çok sonraları öğrendim tüm bunları bu yaz.
Bu rüyanın tabiri benim için gerçekten çok önemli zira buna göre hareket edeceğim. Ya affedeceğim her şeye rağmen bu adamı Dinimizi öğrensin diye mücadele edeceğim (Zinanın günahını idrak edemiyor, Cehennemi bilmiyor, ALLAH(C.C.) korkusunu kalbinde hissetmiyor çünkü aileden görmemiş) ya da bırakacağım pislikte boğulacak, çünkü etrafında temiz,ona yardım edebilecek biri yok, din yoksunu ALLAH (C.C.) korkusu olmayan insanlar etrafında zaten nerede pis, kötü huylu, ahlaksız insan varsa mıknatıs gibi çekiyor ve zaten ahımı da alacak -affetmezsem- ahım onu bu gidişle cennete götürmez.O kadar canımı acıttı ki (6 aydır cehennem azabı yaşattı, travma geçirdim, ilaçlarla ayakta kaldım) affedersem sadece ALLAH (C.C.) için affederim o da ALLAH (C.C.) yoluna girerse, Rabbimin razı olduğu bir kul olursa o yola girerse olur başka türlü yolu yok. Kalbim onun için arafta. Lütfen bu rüyamın hikmetini bana anlatın. Şimdiden ALLAH (C.C.) razı olsun, iyi ki varsınız.