• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Peygamber Efendimizi görmek

myusuf

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Efendimiz aleyhisselam i görmek

Iyi günler
Esimin rüyasını öğrenmek için yazıyorum. Rüyasında Efendimiz aleyhisselam in sehit olduğunu görmüş. Arkası dönük vaziyette yatiyormus. Eşim çok aglamis. Beni Hz. Ali yikasin demiş. Hz. Ali de oradaymis. Ama esim ruyada cok ağladığını üzüldüğünü soyledi. Bunu yorumlayabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

hakyolu44

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Peygamber Efendimiz s.a.v görmek

Rüyada Hz.Muhammed (S A V)'in akrabasini ( halasini ) görmek peygamberimizin adinin söylenmesi halasinin adinin, söylenmesi ne anlama gelir?

Can35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada peygamaber efendimiz

İyi gunler ruyamda peygamber efendimizin adiyla diye bir kelimeyi cok duydum. Onun adiyla namaz kilarken giydigi siyah elbise hakinda karanlik bir ortamda birseyler anlatiyordu ama korkunc degildi, yanliz rahatlik hisside vermiyordu. Birde peygamber efendimize ait altin kucuk bir oyuncak vardi sanki onunda namazla bi alakasi vardi ve bu kucuk sey sanki bir kopek oyuncagi gibi birseydi. Uyandigimda sanki sag kolumu omzuma yakin bir yereden biri tutuyordu ve ev serindi.

Zeynep.

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada peygamber efendimizi görmek

Merhaba; yeni bir rüya değil yıllar gecti fakat kimseye anlatmamıştım son günlerde rüyam gözümün önüne geliyor. Rüyamda Büyük bir bahcede namza kılıyordum, yeşilliklerde cimlerin üzerinde sol tarafıma döndüm ve Peygamber efendımız ayga kalktı arkasını döndü, yürüdü yüzünü görmedim. Ne anlama geliyor yardımcı olurmusunuz. Ben günahkar bir kulum ve son gunlerde hep gozumun önüne geliyor rüyam.

*dialektik*

Rüya Yorumları
Üyemiz
Hayrolsun inşallah.

Rüyada efendimizi görmek çok güzel. Damadı Ali efendimizi görmek de çok güzel. Rüyada ağlamak, mutluk ve manevi hayatta derinlik demektir.

Şehid, Şahid demektir. Eşiniz ibadetine ve manevi hayatına önem veriyor demektir. Efendimizi görmek her zaman hayra yorumlanır. Rüyada Efendimiz varsa o rüya sadık rüyadır.

İşlerinizin yolunda gideceği ve hayır hasenat yapacağınız anlamı da çıkar.

Ailenizde Allah Resul'ünün ve damadının çok önemli yeri var demektir.

Evinizde sesli olarak akşamları efendimizin hayatını birlikte okuyun. Bol bol salavat getirin.

Üst Alt