• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pembe güller görmek

Sinoplu57

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm hayırlı ramazanlar ve hayırlı geceler ben dün gece bir rüya gördüm bu rüyayı yorumlamanızı rica edicektim.

Ben bir belediye otobüsünün içinde şöförün hemen arkasındaki koltukta oturuyorum otobüste şöför yok ve biz bir durakta duruyoruz.Ben telefonla oynarken sevdiğim kız bana kalp yolluyo seviyorum diye mesajlar atıyo sonra ben kafamı bir kaldırıyorum kız durakta oturuyor sonra birbirimize bakıyoruz uzun uzun gülüyoruz sonra yan koltuktan birden annem kalkıyor ben arka tarafa doğru gidiyorum bu sırada sevdiğim kız anneme sevgilisi burda utandı kaçtı diyor. Sonra otobüsün arka kısmında bir gül buluyorum bunu hemen koşup ona vermek istiyorum ama kapıya gelince bir arkadaşımı görüyorum. İlkokuldan beri aynı sınıfta olduğum bir arkadaş bu giderim gelirim konuşurum ama çok sevmem yani normal bir arkadaş. Sonra zorla gülü istiyor ben vermek istemiyorum ama alıyor. Sonra o gülü alınca tüm otobüs gül doluyor burda uyanıyorum. Bu arada güller pembeydi şimdiden teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam hayırlı ramazanlar ve Size de hayırlı geceler ..
Hayirdir insallah..Rüyada otobüs gormek: otobüsüne göre değişir.
normal otobus:Arkadaşlarınız ve sizin aranızda birtakım yanlış anlamalar olacak. Yanlış vaatlerde bulunmaktan kaçının. Dikkat edin.
araçta yolcu iseniz hayatta pasif bir rol aldığınızı gösterir...

rüyada Belediye otobüs görmek:Bereket ve yeni devlet isi veya memurlugu ile Tabir edilir Allahu alem...
Rüyada sevdiği kişiyi görmek o kişiden güzel bir haber alacağınızın işaretidir .Allahu Alem..

Sabir edip olgunlasirsaniz inşallah.kalp kapilarinin acilmasi seklinde yorumlanir...
Herşey gönlünüzce olsun RABBİM güzellikler ihsan eylesin ..

Rüyada pembe renk görmek gerçekleşmeyecek, boş hayallerin peşinde olmayı ifade eder.
Rüyada pembe gül görmek taze bir aşk ve yeni romantizm demektir. Yeni biriyle tanışmak yada halen ilişkiniz olan
kişiyle bir şeylere yeniden başlamayı işaret eder.

Nasipte varsa zaten mutlaka O sizin olacaktir..hic kimse,kimsenin nasibini alamaz...
dualarım kabul olmuyor diye üzmeyin kendinizi, Unutmayın ki Rabbim'in sizin için çizdiği daha güzel bir yol vardır...
Ne güzel demiş Şems;

'Olduğu kadar' , olmadığı "KaDer"...diye
Rabbim en iyisini bilir şüphesiz...
hayirli geceler..

Üst Alt