• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada pazardan sebze almak

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm, dün gece rüyamda pazardan eve sebze alıyordum sebzeleri arabaya yüklüyorum ama ayrıldığım eşimin işyerinin önündeyim ona gözükmemeye çalışıyorum. Arabanın arkasında onun resmi var ona ne kadar değer verdiğimi kendi görsün diyorum. Daha sonra eve geçtim ev karanlık, tanımlıyamayacağım varlıklar vardı onlardan saklanıyordum. Daha sonra onlar çıkıp gittiler onlar gittikten sonra affınıza sığınarak kulağımdan kir çıkartıp temizledim. Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah..
Siz her ruyanizda ayrıldığıniz eşinizin olmasi dikkatimi cekti.. Hayirdir belki ileride tekrar barisir bakarsiniz beraber cocugunuz da olabilir..
Neden ayrildiginizi bilmiyorum ama Bu konun Sizi bilincalti rahatsiz ve huzursuz ettigini fark ettiniz mi?

rüyada Sebze görmek
Mevsiminde ve taze olarak görülen ve yenen sebzeler rızka, mevsim dışında görülmeleri üzüntü ve kedere
"ev karanlık tanımlıyamayacağım varlıklar vardı onlardan saklanıyordum "
Karanlık ev sıkıntı ,gam, keder, endise anlamındadır.
"tanımlıyamayacağım varlıklar vardı onlardan saklanıyordum "
onlarda sizin korku ve endiseleriniz ve SIRLar..
kardesim Sorunlardan kaçarak veya saklanarak sorunları çözemezsiniz.
Sorunları çözmek için farklı yöntemler kullanmak ve sabırlı olmak gerekiyor...
umudu olanın ise her şeyi vardır. Sakın umudunuzu yitirmeyin.
Ve cocugunuza her an iyi bir baba olmayi ihmal etmeyin..
Siz esinizden ayrildiniz cocugunuzdan degil..
Her seyin Hayirlisi bakarsiniz da yinede cocugunuz icin de tekrar
ileride bir Aile de olabilirsiniz..Veya yeni bir Aile kurarsiniz..

Rüyada kulak temizlediğini, görmek iyi haber alacağınıza, bu haberin sizi çok mutlu edeceğine işarettir.
aynı zamanda gerçek yaşamınızda çevrenizdeki bazı kötü sözlere, dedikodulara kulağınızı kapatıp, duymamazlıktan gelmeniz gerektiğini de ifade edebilir..
Cevreniz ne konusuyor ne istiyor pek de onemli degil onemli olan Sizin Cocugunuza karsi gorevlerinizdir...
hayirli gunler..

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün ALeyküm

Selamün Aleyküm ablacım

Öncelikle yorumların için allah razı olsun
Evet son zamanlarda rüyalarımda hep ayrıldığım eşim var samimiyetine güvenerek sana durumumu anlatayım ben 1 sene boyunca eşime maddi konular ile alakalı yalan söyledim sonuçta büyük bi maddi sıkıntı içine girdik ve eşim ona yalan söylediğim için artık beni sevmediğini ve ayrılmak istediğini söyledi bende buna saygı duydum ve evden ayrıldım kendisi şuan annem ile beraber oturuyor bana maddi durumum düzelince ben çıkarım sen gelirsin bu eve dedi bende tamam büyük bir hata yaptım ama ayrılmayalım el ele verip beraber çözüm bulalım dememe rağmen hala bana karşı soğuk durumda..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim samimiyetime güvendiginiz icin Allah RAZI olsun..

keske eşinize maddi konular ile alakalı yalan söylemeseydiniz..
simdi eşiniz diğer konularda da bir güvensizlik içine
girmis olmasi Maddi konuda yalan soyliyen kim bilir daha ne konullarda yalan soyluyordur diye dusunmesi.. normal...
esiniz Cocugunun babasini sevmez mi sadece KIZGINLIKTAN dolayi oyle soylemistir.. kadinlar KIZINCA cook da acimasiz olabildikleri gibi akillari degil de
nefisleri ve KIZGINLIKLARI konusur..
kardesim bu durumda yapabileceginiz tek sey.. Ona karsi samimi olup güvenini tekrar kazanabilmek...
O sizi Sevmezse coktan Annenizin evinden cikip kendine yeni bir hayat baslardi ki yapmamis Anneniz ile oturuyor ve cocuguna annelik yapiyor..
sadece Size bir ders vermeye calisiyor..
Siz de inanin Hak ettiniz bunlari..Maddi konularda yalan soyliyeceginize Onun ile paylassaydiniz..
Onun icin karar vermek yerine Onun ile karar verebilseydiniz..

Hayat müşterektir..evlilikte ve ilişkide kullanılan herşeyi beraber yapma, hayattaki zorluklara beraber göğüs germe beraber yapılmalıdır,
'adı üstünde'', belli başlı nadir kelimelerden olan ''müşterek'' kelimesinin anlamı, '' iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta '' dediği veyahut
diyebileceğini düşündüğü insan var olduğunda tam olarak anlam kazanır.
o kadar büyüktür ki bu kelimenin anlamı, hayat o insanla müşterek ise!! artık planlar yapılırken, yani her şey yaşamaya değer olduğunu hissetmeye
başladığınızda, bir hayat yani tek vücut olarak paylaşılmaya başlanır.
''sen'', ''ben'' kavramı tam bu noktada biter ve her şey ''biz''den ibaret olmaya başlar.
sevilen insanla hayatı birleştirmenin en güzel yanı da bu olsa gerek.. artık iki kişinin kalbinde yarattıkları aşk bir dünya olmuştur.
yediğin, içtiğin bir boğaz olur ve dünya'da yer olarak bir karınca çapı bile oluşturamayan aile kendileri için kocaman bir hayat olur.
bu anlayışa sahip olan her insan ömürleri boyunca şükretme yetisine sahip ve elindekilerin kıymetini bilen insanlardır.
evet hayat müşterektir ve bu hayatın en güzel yanıdır..

Sabir ,dua ile Ona karsi hep iyi davranin ve Guvenini sarsacak SAKIN bir hata daha yapmayin..
Ayri da olsaniz her seyinizi onun ile paylasin..
Ona sakin bir daha yalan soylemeyin..
Onun guzel bir anini yakaladiginizda yaptiklarinizdan cok pisman oldugunuzu ve ailesini yani onu ve cocugu olmadan yasiyamiyacaginizi,Sizi Affetmesi icin ,cocugunuzun hatiri icin tekrar Aile olabilmek icin Ona yalvarin..
Tehdit, zorlama degil insanlik ile merhamet ve vicdanli bir suclu olarak ona yaklasmaya calisin..
bakin evladiniz var Onun hatiri icin Sabir ile Onun kalbinin yumsamasini bekleyn..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun.. ins. tez zamanda tekrar mutlu bir aile olursunuz..

"ayrılmayalım el ele verip beraber çözüm bulalım dememe rağmen hala bana karşı soğuk durumda" Sizi affetmeye HAZIR degil ama
Siz kendinizi duzeltir ve guvenini geri kazanabilirseniz Sizi af eder.. ins.
Bin kapıdan, yüz bin kaleden içeri girebilirsin de / küçücük bir gönülden içeri giremezsin...O KAPI anca icerden acilmali...
Hayirli Gunler...

Üst Alt