• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada patlıcan çiçegi görmek

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum Sayın Hocam;
Bu gün gördüğüm rüyayı sizinle paylaşmak istedim.
Hayrolsun İNŞAALLAH.

Rüyamda bitkilerle ilgili bir eğitim veriliyor bize, sınıf benzeri bir yerdeyim , masada bitkiler var ders anlatılıyor. Ders anlatan bayan bir hoca, patlıcan çiçeğindeki zararlı asalakları nasıl bulacağımızı anlatıyor.
Masada askerlerin kullandığı tipte bir dürbünde vardı, öğretmen bir tane daha dürbün almamız gerekli seninle alalım bu gün dedi.
Sonra yakın bir arkadaşımı gördüm, onun evinden okulda kullanmak için tamirat işlerinde kullanılan birçok malzeme aldım.
Sonra bir Pazar yerinden geçtim, çok güzel bir pazardı.
Bütün meyvelerin üzerinde etiket vardı, etiketlerde ürünle ilgili bilgiler vardı.
Pazarda eldiven satan bir tezgah gördüm. Bir eldiveni çok beğendim ama rengi yüzünden almadım. Rengi de güzeldi aslında pastel renklerindeydi. sırıtık.:,
Sonra eşimi, kızımı ve kayınbabamı gördüm, bir masada oturuyorduk. Kayınbabam okul kapanınca kızımı tatile götüreceğini anlatıyordu. Bende babacığım eğer dersleri zayıf olursa kızım Şevval (kızım olur kendisi::komik..) gelemez. Ona bilgisayarı da yasaklıyorum, bütün gün bilgisayarın başında diyorum.
Kızım ağlıyor biraz, kayınbabam da üzülüyor ama bir şey diyemiyor, belki destek verir diye eşimin yüzüne bakıyor.

Yorumlarsanız çok sevinirim.
Hayırlı Cumalar…
Allah’a emanet olun…
duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
displayimage.php

Aleykum Selam Hayirli Cumalar..rüyanız Hayrolsun İNŞAALLAH.
Rüyada sınıf görmek; iyiliğe nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sınıf görmek okul,eğitim sınıfı ;kişisel gelişime işaret eder. Kişisel.Maddi,manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...
etrafimizda verdiğimiz her zarar kendimize olan saygımizdan bir şeyler alir..götürür...
asalaklarda hep bizden şeyler alir..götürürler..
Çevremizde ne yazık ki var olan bu insan türlerini tepkisiz kalmayın!!edebinizden ödün vermeden haddini bildirin bildirin ki törpülensin;
yontulsun yoksa kendi bahçesinde dal olmayan sizin bahçenize girip ağaç olmaya kalkarlar...

Rüyada eldiven görmek genel olarak sıkıntıya işaret eder...iyi ki almamişsiniz..
Ne yaparsanız yapın önce kendinize güvenin, kendi işinizi kendiniz hal edin!!Sorunlarınız, çözüm için sabır gerektirecektir...
Çaresiz Değilsiniz Çare Sizsiniz
Sadece her yeni günün yeni bir başlangıç olduğunu kavrayabilir,
tartışmalara son vererek pozitif bir yolla iletişim kurabilirseniz...sırıtık.:,

Kalp nefsin şekline göre biçimlenince,kalbin nasibi de nefsin hazlarının şeklini alır...
o yuzden kalbinizi nefsinize degil ruhunuza gore sekilenmesi icin cokca Dua edin..
Hayirli ve Huzurlu gunler.

duaa..

regedit

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah (c.c.) Razı olsun hocam.
Allah'a emanet olun.

Üst Alt