• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ördek görülmesi

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ördek ısırması rüyada siyah ördek görmek rüyada ördek kesmek görmek rüyada yeşil ördek görmek rüyada ördek avlamak rüyada ördek yemek

Rüyada ördek görmek, Mal sahibi, güzel bir kadına, Beyaz ördek almak eline çokça mal ve mülk geçmesine, Ördeklerin ötüşmesi kadınların ağlaşmalarına; yangın, su baskını vs. gibi üzüntülü durumlara, Ördek otlatmak yöneticilik veya liderlik yapmaya ve bu sayede kazanç elde etmeye veya rüya sahibinin çokça sevildiğine işaretle tabir edilir.

Yaban ördeği ticaret maksadı ile yolculuk yapan kimselere, evcil ördekler eşe, hizmetçiye, bekçiye, mülke, aileye ve bazen üzüntüye delalet eder.

Bir yerde ördeklerin sesli olarak Ötüşmeleri, kadınların sesli ve feryat edercesine ağlaşmaları ile tabir edilir.

Ördek görmek, bazen çok güzel veya şişman bir kadına, bazen de bir yerde bağırmaları ise yangın, boğulma ve ölümden dolayı üzüntü ve kedere işarettir.

Beyaz ördek aldığını gören kimsenin eline çok mal mülk geçer.

Rüyada beyaz ördek görülmesi mala ve zenginliğe, siya ördek görülmesi yardımcıya yorumlanır.

Bir kimsenin rüyasında bir ördek keserek etinden yediğini görmesi o kimsenin eşinden çok miras alacağına işaret eder.

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda Yumurtadan Çıkan Ördekler

S.a Hayırlı Günler,

Ablacığım ben çok garip bir rüya gördüm sizinle paylaşmak istedim

Rüyamda kocaman güzel bir kuş, rahmetli dedemin eski evinin banyosuna gelmiş çok evcil hiç kaçmıyor bende elime alıp seviyorum sonra o beyaz pamuk gibi bir şeylerden yuva yapmaya başlıyor evdekiler burada olmaz dışarı çıkartalım yapmasın diyor fakat ben engel oluyorum daha sonra o yumurtalardan sarı kanatları olmayan ördek yavruları çıkıyor aslında çok sevimliler ama kanatları yok... Böyle garip bir rüya gördüm etkilendiğim için sizinle paylaşmak istedim. :tamam:. şimdiden teşekkür ederim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
"sonra o yumurtalardan sarı kanatları olmayan ördek yavruları çıkıyor "
biraz gam, keder veya duyacaginiz uzucu bir habere isarettir!!
Rüyada ördek, ördekler görmek manevi bölge ve fiziksel dünya arasında bir bağlantı olarak hizmet verir.
İki konu arasında dengeyi kurmanız gerektiğini, o zaman gerçek mutluluğu yakalayacağınızı ifade eder.
Rüyada Yavru ördek gerçek yaşamınızda yapmanız gereken bir yüzleşmeyi, bir sorun veya durumdan kaçmanızın

Rüyada ördek yumurtası görmek Doğurganlık, yenilik, degisim,Yaratıcılık, Potansiyel, Laf duyma anlamlarını simgeler.
Rüyada ördek yumurtası dolu bir yuva görmek, Maddi kazancı bol bir İşi sembolize eder.

Üzülme; varsa eğer bir yanda ümidin,
bir yanda korkun;
iki olur kanadın…
Böylesi daha iyi değil mi?..
Hem, tek kanatla uçulur mu ki?..

Aşka uçma kanatların yanar." (Sadi Şirazi)
"Aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar!" (Hz.Mevlana)
"Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar?" (Yunus Emre)

Aşk muhteşem bir deryadır
"dalmasını bilen"e
Amma tereddütsüz kendini "teslim eden"e
O denizin derinliğinde
ne inciler mercanlar var "gören"e
Lakin ;Burda yüzmek kolay değil
atıveriyor "şüphe taşıyan"ı suyun yüzüne
Ya da 'sen boğulmaya mahkumsun diyor "yüzme bilmeyene"
Genç aşıklar takılır mı hiç engellere
Mest olmuştur o deryaya
devam eder hiç durmadan yüzmeye
Ne boğulandan ne atılandan
"Mevla" o deryaya
dalanlardan eyleye
Amin... Amin ... Amin....
Velhamd'ülillahil Rabbil Alemin
ALINTI

sena

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim... zaten belliydi güzel bir rüya olmadığı ama moralım bozuldu :(

Üst Alt