• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölümcül hastalığa yakalanmak

Ggggonca

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyamda eşimle hastanedeyiz, ölümcül bir hastalığa yakalandigimizi öğreniyoruz, cok ağlıyorum nefes alamıyorum kapıya çıkıyorum, annemle babamı yanımıza gelirken görüyorum, iki kızım var onlar da yanlarında bana doğru geliyorlar.

Daha sonra eşim resim yapıyor görüyorum, onu da projeksiyon ile bekleme yerinde bize gösteriyor bir kaç sayfa resimden en dikkatimi çeken yeri ikimizin resmini yapmış arka arkaya durmusuz klasik bir hatıra resmi gibi fakat yüzümüzde dövme var bunlar ne diyorum, yanyana uçan üç kuş çocuklarımız yanındaki dört sembol ise anababalarimiz diyor, aynı dovmeden ikimizdede var resimde.
Aglamaya devam ediyorum, sonra yine hastanede bekleme odasındayiz yanima esmerce bir adam oturmuş beni bir şeylere güldürüyor hemde çok güldürüyor, annem babamla aramda mesafe var annem normal hayattaki gibi yine üzülerek sikayetleniyor yine duymuyorum ya yine duymuyorum ama üzgün moralsiz hasta gibi gördüm annemi. Allahim mübarek günler yüzü suyu hürmetine hayırlara çıkarsın, yorumlar mısınız?

Üst Alt