• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölü köpekbalığı görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum. Hayırlı Cumalar, cok garip bir rüya gördüm hemen anlatıma geçiyorum. Gece arabanin icinde 4 kisi toprak bir yolda gidiyoruz ama arabadakileri tanımıyorum. Sonra hafif bir yukseklik karşımıza çıkıyor arabanin altı değer diye ben inip o cukur olan yeri dolduruyorum. iskele gibi yere geliyoruz arabadan inip köprüden geçiyoruz, karşıya geçtikten sonra ordakiler suda köpek balığı oldugunu ve köyü rahatsiz ettigini söylüyor biraz korkuyoruz. Sonra suya atlıyorum köpek balığının üstüne ve kopek balığını ölmüş halde görüyorum (yaralanarak ölmüş). Herkes bana hayran kalıyor ve uyanıyorum. film gibi ruyaydı. :) yorumlayabilirseniz sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayırlı Cumalar Hayirdir insallah
Rüyada köpek balığı görmek; zor veya duygusal anlamda kötü dönem geçirmekte olduğunuzu;ayrica Nefis, öfke, düşmanlık duygularını belirtir ve şiddet anlamıni simgeler...

Rüyada Ölü (Ölmüş) Köpek Balığı Görmek ; finansal külfeti olan kimseden uzaklaşmaya, yetenekli bir kişiye, kolay elde edilen servete,
samimi bir insana, feraha kavuşmaya, sağlığını kazanmaya, kazanca gelecek fazlalığa, yüksek makama yorumlanir..
Başka görüşlere göre de sırların meydana çıkmasına, korkuya, isarettir..
Bazen de Bu rüya uzun bir bekleyişin sonunda ümit ettiği zafere, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak özlediği ferahlığa,
uzun süren çabaların sonunda hasret duyduğu iyiliğe, zahmetle hayalini kurduğu hünere işarettir.

ama benim Kalbimden Aklıma Düşenler farkli yorumu var.. ölü köpekbalığı sizin kontrol altina aldiginiz Nefsiniz dir!!
Nefis yalandan hasta olur, yalandan mahzun olur, yalandan aşık olur, yalandan sever, hiç bu nefsin dolapları bitmez.
Nefis kötü fikirlidir. Yolda bırakır insanı.
Herhangi bir yasağa, harama, mekruha meyletmen onun hileleridir. Onun hilelerinden Allah muhafaza eylesin. AMİN...
Nefsinizden kaçmayın,korkmayin onu iman ile ,Allahın kitabı ile peygamberin sünneti ile eğitin...Dizginleyin!!
nefsi öldürmek o Köpek Balığıni öldürmekten zordur!!
nefsi öldürmek, bu dünya da günah sayılabilecek şeylerden uzaklaşmak ve bunu istemli olarak yapmaktır.
şöyle ki; artık zina işlememek değil !!artık zina işlemeyi istememektir.
ne yapacağına karar verebilirsin fakat ne isteyeceğine karar veremezsin..
nefsi öldürmek ne isteyeceğine karar vermektir..
iman, Sizi iç ve dış âlemindeki düşmanlara karşı koruduğuna alamettir..

Anla ki; bedelini ödemedigin hiçbir seye sahip olamazsin!
Hakkini vermedigin her sey sana sadece yuk ve zahmettir
Anla ki; dünyayi bize bizler zindan ediyoruz.. ihmallerimiz, enaniyetimiz, samimiyetsizligimiz..
oysa Allah`a teslim olsaydik kendi kendimize refah ve huzurlu,korkusuz bir dunya kurardik..
Anla ki; Eyüp gibi sabir erbaini doldurmadan, Yusuf gibi kuyu diplerinde yillarca çile çekmeden,
Yakuplar gibi gözlerini hasrete kurban etmeden ,olmaz!
Allah`a HAKKI ile kul olup O`ndan Razi olmadikca O da Senden RAZI olmaz!!...
selametle...

numan58

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz

Bu rüya uzun bir bekleyişin sonunda ümit ettiği zafere, çektiği sıkıntıların meyvesini alarak özlediği ferahlığa,
uzun süren çabaların sonunda hasret duyduğu iyiliğe, zahmetle hayalini kurduğu hünere işarettir.
inşAllah 2 bucuk yıldır beklediğim olur insAllah hayalini kurdugum hasret kaldığım kişi var. insAllah ona işarettir. :)
Bu arada sizin yorumunuz cok guzeldi sanki icimi okudunuz dusunup hic aklimdan cikmayan bir konuyu ben değil siz söylediniz. :) cok teşekkür ederim yorumunuz için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt