• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş yakınlarını görmek

elif24

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler. Rüyada ölmüş yakınlarını görmek ne demektir? Rüyamda annemin yaşlı ölen teyzesini fakat ölmemiş gibi ve iki teyze kızını gördüm.Güya hamamdan çıkmışız ama hamama dair hiçbirşey görmedim.Dördümüz önlerimize kıyafetlerimizi koymuşuz kirliler yıkanacaklarmış.Annemin teyzesinin kızı bana diyorki [gerçekte ölü]olan teyzesinin çamaşırlarınıda sen yıka bende diyorumki hayır ben yıkayamam kabul etmiyorum.O arada elimde iki kibrit oluyor ve ben tülbentimin ucundan yakıyorum kıyafetlerimi ateşe verecekmişim güya.Fakat oarada eşimin eşofmanınında yaktıgım kıyafetlerin içinde oldugunu görüyorum.Rüyamda üzüntü korku gibi hiçbirşey hissetmedim.Şimdiden yorumunuz için teşekkür ederim ALLAHA emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler ,Allah cc ölmuşlerinize rahmet bizlere de hatta ve gunahlardan arinma firsattini versin ins.
Hayırdır insallah..
"önlerimize kıyafetlerimizi koymuşuz kirliler yıkanacaklarmış."
ölmeden önce tövbe edip,hata ve günahlardan temizlenip,insallahu Rahman hayırlı ve yararlı işlere
yöneleceğinize delalettir..

Gördüğünüz rüya Hayatınızda bazı dengesizlik ve düzensizlikler olduğunu ifade etmektedir.
Bunları yoluna koyduğunuzda herşey Allah-in izni ile iyiye gittiğini göreceginize yorumlanir Rabbim her seyin en iyisini bilendir..
hayatta her sey belli bir ölçü ve denge üzerine kurulmuştur..

Rüyada kibrit yakmak ;beklemediğiniz bir anda hayatınızda önemli bir değişiklik olacağına işaret eder.
eşiniz ile olan ilişkilerinizi sıcak tutun. Hiçbir şekilde arayı açmayın.
Konuyu inatlaşmaya, diremeye, kavgaya taşımayın.yoksa zararli yine Siz cikarsiniz !! Sorunun geçici olduğunu unutmayin!!

Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini veya sevdiğinizin birinin iyi haberlerini almayı haber verir. Yani ölü diri getirir.
veya ölmüs bir hayal ve umudunuzun canlanmasina da yorumlanabilir..
iyi gunler.

Humayzc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler kardeşim. Rüyafa ölmüş yakınlarını görmek neye alamettir? Ben geçen bir rüya gördüm ve çok değişik geldi bana ve çok etkilendim kadir gecesi olduğu gündü.
Rüyamda vefat etmiş babaannem sanki bizi ziyarete gelmiş ölü olduğunu biliyoruz ama O kadar güzel ki yüzü. Ben çok mutluyum yerimden diyor, ben de diyorum babaanne oralar nasıl kimler var. Çok güzel kızım burası hem biliyor musun Zeynep annemiz sana çok dua ediyor diyor. Kim diyorum o. Peygamberimizin soyundan gelen anneler işte diyor.
Ben bı mutlu oluyorum selam söyle nene gidince falan diyorum. Sonra o sırada yengem geliyor o da ölmüş sanki o da aynısını diyor. Zeynep annemiz sana çok dua ediyor diye. Allah'ım diyorum ne güzel bir haber.
O sırada annem geliyor annem de diyor ben öyle seylere inanmam. Anne inkar etme bak ölüm anı bir şey olur imansız gidersin diyorum yok diyor inanmıyorum annelere falan. Güya anneme ecel geliyor canını alıyor annem cam çekişirken babam elinde bir yığın altın bilezikle geliyor onalari annemin üzerine atıyor. Annem güya kendine geliyor. Diyorum ki babama sen ne yaptın böyle! Babam da diyor ki böyle yapınca ölümden vazgeçti bak diyor.
Allah hayır etsin rüyam bu şekilde idi. Yorumlarsaniz çok sevinirim. Es salamu aleyküm.

Üst Alt