• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş dayıya sarılmak

Seymanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ölmüş dayıya sarılmak, rüyada vefat eden dayıya sarılmak.
Selamun aleyküm. Dayımı birkaç ay önce boğulma kazasında kaybettik. Arada bir rüyamda sarıldığımı görüyordum fakat dün gece daha farklı bir şey oldu. Dayımla birbirimize sarıldık ayrılınca ben ağlamaya başladım dayımın öleceğini biliyordum bir daha sarılayım çünkü ölecek ve sarılamayacağım diye düşündüm. Dayım da ağladığım için ne oldu sana dedi, sarıldık tekrar bu kez sırtımda bir acı hissettim dayım tırnaklarını sırtıma batırmış ve kanlar akmaya başladı, çok acı çektim dayımın da tırnaklarında kan vardı rüya o şekilde bitti. Çok merak ediyorum yorumlarınızı bekliyorum dayımı çok seviyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun..Allah cc. dayiniza Rahmet eylesin..
Rüyada ölmüş birine sarıldığını görmek;
insanda negatif bir enerji, hasret,özlem hisseder ve ümidini kaybettiğini sandığın bir konu tekrar canlanir!!
Rüyada birinin boynuna sarıldığını görmek sarıldığınız kişinin niteliğine göre hasret giderme veya yardımlaşmaya işaret eder.
Dayiniza ve cümle ölmüşlerimizin Ruhuna dua edelim..
şu anda yaşadığın bazı sıkıntılarından kurtulacağınızi da simgelemektedir..Allahu alem..
Rüyada bir ölünün boynuna sarıldığını görmek;
kısa dünya yaşamında hiç kimseyi kırmanın, üzmenin anlamsızlığını anlamanız gerektiğine de işaret edebilir..

Rüyalarda ölmüş Dayi ile kucaklaşmak, sarıldığını görmek; Yeni bir aşamanın başlangıcını temsil eder, gerçek yaşamınızda yeni bir döneme girdiğinizi, bu dönemin aydınlanma, manevi açıdan zenginleşme ve gelişme getireceğini, hayata daha gerçekçi bir açıdan bakmaya başladığınızı ifade eder.
İNSAN ACILARIN İÇİNDE YAŞAMIN ANLAMINI ÖĞRENİR.selametle..

Lila91

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda ölmüş olan dayımı gördüm sarılıp öptüm.

Selamunaleykum hayırlı geceler.. Rüyada ölmüş dayıyı görmek ona sarılmak neye işarettir?
Rüyamda gece dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla bir eve gidiyoruz. Tesadüfen bir akrabamı görüyorum o da oradaymış, annemden büyük biri bu kişi. Ona diyorum ki ne olur annemi ikna et dışarıda kalmam için. O da tamam diyor, tam annemi arayacakken kızkardeşi neriman onu arıyor. Filiz doğuma girecek abla diyor. (filiz gerçekte hamile ve dayımın kızı) Ben de, kapat telefonu sonra konuşursun annemi ikna et önce diyorum. Telefonu kapatıyor tam annemi arayacakken biri ona başın sağolsun diyor. Filiz in düşük yaptığı haberi geliyor. Ev bir anda doluyor herkes eve geliyor, Filiz de geliyor eve. Sonra ben salona bakıyorum Ahmet dayım koltukta oturuyor.(Filiz in babası,benim de rahmetli dayım) salonda oturuyor. Ama kimseyle konuşmuyor, rüyamda onun öldüğünün bilincindeyim. Sonra bir bakıyorum evden çıkıyor peşinden koşuyorum kapıdan çıkıyor, apartman boşluğunda dayı diye sesleniyorum bana dönüyor sarılıp öpüyorum. Kendi konuşmuyor ama bana nasıl söyledi bilmiyorum "Bana dua edecek bir sen mi kaldın" diyor.
Yaklaşık yarım saat önce uyandım daha yeni kendime geliyorum çok ağladım uyandıktan sonra ve çok etkilendim. Gerçek gibiydi teninin kokusunu burnumda hissettim resmen.Ve rahmetliyi de çok severdim.

Üst Alt