• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi

Guner

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
6 Kasım 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada ölmüş eşinin ölmediğini görmek, rüyada ölmüş birinin ölmediğini söylemesi rüya yorumu.
Selamu Aleykum kardesim. Esimi cinayet sonucu kaybettim, Ruyami gordugum gun cok aglamisttim Allah 'a isyan degil Rabbim biliyor sesimi koydum agladim, cunku olumden sonra cook ustume gidiliyordu, Rahmetliye duami ederim kendim ve tum insanliga kalp gozum acik sayilir. Ruyamda ben bir buyuk salondaydim, beni alip esimin oldugu salona aldilar, esim buyuk salonda yere oturmus ve bir suru erkeklerle kursude konusan birini dinliyorlar, dini bir sohbet degil ama bilgilendirme diyebilirim. Bana bakti yanima geldi, niye bagirarak ismi sesleniyorsun, ben olmedim dedi, sonra gostereyim mi sana dedi, ispat icin saahdet parmagini yanagima dokandirdi, sonra kizginligi gecti aciyarak yuzume bakdi, agliyarak uyanmisim.
Allah razi olsun.
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun..
Allah eşinize rahmet, size, ailenizede sabır versin..
Onlara bir musibet isabet ettiği zaman; "Biz Allah içiniz ve biz O'na döneceğiz" derler. ... ve sabredenlere mükâfatlarının hesapsız verileceği Kuranda bildirmekte..

Ölmüş birinin ölmediğini söylemesi;
Onun nimetler içinde olduğuna ve şehitlerin makamında olduğuna delalet eder.

kendinizi suçlamayı bırakınız. Şüphe dalgalarına kapılma,onlar,seni Acaba denizinin derinliklerine çeker de vurgun yersin,yitip gidersin..
Bu alemde olan her şeyin,bir sebebi hikmetleri vardır..selametle.
 

gl60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Rüyada ölen bir kişinin ölmediğini söylemesi

Selamun aleyküm öncelikle, Rüyada ölen bir kişinin ölmediğini söylemesi neye işarettir? Ben babamı 3 yıl önce kaybettim,babamı kalp krizi sonucu kaybettik, babam 5 gün komada kaldı. Babam hastanedeyken onun için çok dualar edildi, namazlar kılındı, tesbihler çekildi yani gerçekten çok dualar edildi ve hayatını kaybetti. Rabbim böyle uygun görmüş ama benim babam gülerek vefat etmiş, onu yıkayan hoca, Amelleri salihmiş yüzünden belli demişti. Ayrıca hocam ben babamla her ezan okunduğunda dua ederim yatmadan önce namaz kılarım 2 rekatlık onun için ama hocam ben babamı rüyalarımda gördüğümde beni çok ağlatıyor, ya beni sevmiyor oluyor ağlıyorum beni takmıyor ağlıyorum, ya da babamı rüyamda görünce ağlıyorum. Hep böyle oluyor bunun sebebi sizce nedir? Az önce çok etkilendiğim bir rüyadan uyandım. Hocam ben babamı gördüm onunla alışverışe çıkmışız kapalı çarşı gibi bir yer, kendine 20 liralık terlik bakıyor ama bayan terliği, diyorum ki bi bayan terliği işte deniyor ama olmuyor ayağına sonra bi takıcıya giriyoruz diyorum ki baba sen ölmedim mi? Allah sana neden 2. bir şansı verdi. Ben aslında ölmedim, sadece herkesin bunu bilmesi gerekiyordu diyor sonra ben çok ağlıyorum diyorum ki ya ben sana hep dua ettim yatmadan önce hep namaz kıldım senin hayrına. Biliyorum diyor, annem biliyor mu diyorum, biliyor diyor daha cok ağlıyorum. Sonra oradakiler bana yazık falan diyorlar daha sonra bir yere giriyoruz cebimden benim olan bir şeyi çıkarıyorum oradakiler çaldığımı düşünüyor ve beni taciz etmeye başlıyorlar. Babamın arkadası dönük baba diye bağırıyorum duymuyor, ağlıyorum yine. Sonra adama tekme atıp kaçıyorum sonra dışarıda babamı görüyorum niye yardım etmedin diyorum, görmedim ki kızım diyor kaçıyoruz. Ben çok etkilendim inanın, bu rüya hayır mıdır nedir?
 
S

Samur06

Kayıtsız
Misafir
Annem babasının ölmediğini

Rüyayı bir yakınımız gördü. Annem babasının (ki 60 yıl önce vefat etmiş) vefat etmediğini elindeki telefonda babasının resmini göstererek söylemiş. Görüldüğü saat sabah namazından önce. Cevaplama nezaketinde bulunursanız memnun oluruz. İyi çalışmalar diler, saygılarımı sunarım...
 
Üst Alt