Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada ölmüş akrabaları görmek ;
Eğer rüyanızda gördüğünüz akrabalar sizin sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kişiler ise bu gerçekten iyi olarak yorumlanır.
Bu aynı zamanda akrabalarınıza olan vazifelerinizi yerine getirdiğiniz anlamına da gelir. Ayrıca sıla-i rahimi de devam ettirdiğinizi gösterir.
Rüyada ölmüş akrabaları görmek ;
Bazen de ümidini kestiğiniz bir sey veya olayin tekrar canlanmasına, yorumlanabilir.
görüşmediğiniz ve hayatta olan 3 akrabaniz ile barışmaniz Sizin için daha hayırlıdır..
Rüyada zeytin, peynir, reçel, yağ gibi kahvaltılık yiyecekleri görmek;
Başlangıç, Zindelik, Rısk anlamlarını simgeler.
Yeni bir proje,yeni bir Hayat düzeni başlatmak ve hayatınızda yeni bir aşamanın başlangıcına delalettir.
Sen Değişmedikçe Hiç Bir Şey Değişmeyecek ...
Her şey senin içinde,senin özünde bitiyor… Anahtar senin elinde… Sorun da Çözüm de sensin yine..
Her derdine çare yine kendinde… Olaylar yine aynı olacak sen bir şeylere dur demedikçe !!Değişmedikçe..
Kendini bilmeyi, tanımayı, aslında kim olduğunu ve ne istediğini bilmedikçe…
Evet hep öyle düşünmeye çalışıyorum kendimce… Ama ben de insanım değil mi neticede…evet insansin ama iradesi zayif bir insan!!
Biliyorum Bu kolay bir yolculuk ,değişim değil elbette… iman ,Sabır gerektiriyor, azcık da kararlılık ve inat belki de…
Yüreğim başka başka söyleyip düşünürken, mantığım bambaşka ,Nefsin ise başkaseni telden çalıyor…iken Sen nerdesin Allah aşkına..
Bahane üretmeyin, çözüm üretin çözüm..!. olaylara farklı açılardan bakıp farklı çözümler üretmeniz daha mantıklıdır. Her şeyde bir hayır vardır selametle..