• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öleceğini söylemek

Damlaemir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Ruyamda dayımın kızına öleceğim gibisinden biseyler söyledim tam hatırlayamıyorum, cok etkilendim acaba doğrumu. Birde benim anksiyete rahatsızlığım (ölüm korkusu) var lütfen cevaplarmısınız.??

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Selamun aleykum. Ruyamda dayımın kızına öleceğim gibisinden biseyler söyledim tam hatırlayamıyorum, cok etkilendim acaba doğrumu. Birde benim anksiyete rahatsızlığım (ölüm korkusu) var lütfen cevaplarmısınız.??
Aleyküm selam. Kardeşim, böyle rüyalar bilinç altından kaynaklı. Hep ölümden korktuğun için etkileniyorsun rüyanada yansıyor herşey. Yani tabiri filan yok, ölmeyeceksin. İlk kez karşılaşıyorum böyle birşeyle, insanda ölümden yani bu derecede korkarmı.
Anksiyete bozukluğu, kaygı bozukluğudur. Herşeyden endişe etmektir.
Ama ölümden bu derece korkmak başka birşeydir. Doktora gözükmenizi öneririm.

Son düzenleme:

Damlaemir

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam. Kardeşim, böyle rüyalar bilinç altından kaynaklı. Hep ölümden korktuğun için etkileniyorsun rüyanada yansıyor herşey. Yani tabiri filan yok, ölmeyeceksin. İlk kez karşılaşıyorum böyle birşeyle, insanda ölümden yani bu derecede korkarmı.
Anksiyete bozukluğu, kaygı bozukluğudur. Herşeyden endişe etmektir.
Ama ölümden bu derece korkmak başka birşeydir. Doktora gözükmenizi öneririm.
Ne gibi başka biseydir mesela?Ewet doktora gidiyorum zaten yoğun kaygı bozukluğu yaşıyorsun dedi

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Ne gibi başka biseydir mesela?Ewet doktora gidiyorum zaten yoğun kaygı bozukluğu yaşıyorsun dedi
Bu normal bir anksiyete değil. Buna, "Ölüm Anksiyetesi" daha açık dersek "Thanatophobia" denir. Kişinin öleceğini düşünüp kaygılanması, endişelenmesidir bu. Sizdede bu var.

Üst Alt