• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öleceğim söylendi

gündüz düşü

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar,

rüyamda eşim ve eşimin ailesiyle büyük bir sınıfa benzer ortamdayız ve arkaya doğru yükselen sıralarda oturuyoruz. hoca(dini hoca) benim kim olduğumu soruyor herkese ben yanına gelip 'sorduğunuz kişi benim' diyorum. doğum yerimi, kütüğümü soruyor. cevaplıyorum. ben hocanın yanındayken diğerlerine dönüp işlerinize devam edin ne olursa olsun diyor. ben de 'neden yoksa ben ölecek miyim' diyorum. 'evet yarın sabahtan öleceksin, ben öyle gördüm'diyor. ağlamaya başlıyorum. 'korkma hidayetle öleceksin' diyor. seviniyorum. 'Allah bilir' diyorum. beni okuyor yüzüme üç defa üflüyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim
Ölüm tarihini sadece Allah bilir..
acaba kimi veya kim tarafindan incindiniz..ki Ölümu kafaniza takmis olabilirsiniz,,
bunlarda gecer ..gececek Ya Hu.. biraz Sabir ve Dua..
Öleceğimiz tarih bizlere ayan olmaz. Bu bildirim varsa keramettir ki bizde keramet Sahibi olacak kadar saf apdal ve masum insanlar degiliz..
Gördüğünüz rüyada verilen mesaj belki ölüm hakkında dikkatinizi çekip, ahireti aklınızdan çıkarmamanız, ibadetlerinizi tam yapmanız konusunda olabilir...
Allah Size Hidayetti nasip etsin...

profilinizden Gazeteci oldugunuzu okudum..
Bazen Herşey Göründüğü gibi degil dir!!
Firtina gibi sinirlenince kIRIP geciyorsunuz..sonra hemen yaptiginizdan pisman olup vicdanen rahatsiz oluyorsunuz..
Siz yarin öleceginizi bilseniz bu huyunuzdan vaz gecermi idiniz..
Hayat bizlere verilmiş en büyük nimet ve fırsattır!!
Hayatımızı iyi kullanalım....Yoksa elden çıkması an meselesidir....
Tabiki bir anda 4 4 lük olamayız ama herkesin iyiliklerini artırmaya ve kötülüklerini azaltmaya gücü yeter...

Hayirdir insallah...
bugun yaptiklariniz haal ve davranislariniz yarininizi iyi veya kotu yonde etkiliyecegi seklinde ruyaniz yorumlanir..

tertemiz kalpli bicak dilli elestirmeyi seven yapici olayim derken YIKICI olan kiran, guzel kardesim..
Neticede hiç kimse hiç kimseyi incitmez ve biz sadece kendimizi incitiriz incittiginiz yerden incitilirsiniz...
Hayirli Gunler...

slmn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda öleciğim söylendi

rüyamda mekkeye gidiyorduk dua edıyorduk ordan bi imam bana dediki dua etme boşuna sen öleceksin ddi boşuna dua etme dedi . bende önceki zamanlarda staj yerımde 2032 de ölcem demiştim ve rüyamda onu tekrarladm anne me ben 29 yaşmda ölcem dedim o imamda ewet 20 li yaşlarnda ölçeksin dedi ne anlama geliyor çok etkisinde kaldm yarmcı olursanz çok sevinirim ...

YÖNETİM/EDİT: https://www.islamiforumlar.net/forum-kurallari/31103-mesajim-neden-cevaplanmadi.html

tavşankardeş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada öleceğim söylendi.

bir kaç hafta önce rüyamda doktora gittiğimde bana kanser olduğumu öleceğimi söyledi doktor.bekarım ama rüyamda hamileydim ve bebeğime ne olacak diye çok üzülüyordum.bir kadınla büyük yeşillikli bir bahçede yürüyordum ve ben öldüğümde bebeğime sen bak diyordum.dünde rüyamda ailemle oturuyorduk ailevi sıkıntılar yüzünden çok gergindik.babam sert konuşuyordu.bende ona kırgınlığımı iletip odama gittim.bu iki rüyamı yorumlarsanız çoook sevinirim.Uzgunnn

tavşankardeş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada öleceğim söylendi.

selamün aleyküm.
bir kaç hafta önce rüyamda doktora gittiğimde bana kanser olduğumu öleceğimi söyledi doktor.bekarım ama rüyamda hamileydim ve bebeğime ne olacak diye çok üzülüyordum.bir kadınla büyük yeşillikli bir bahçede yürüyordum ve ben öldüğümde bebeğime sen bak diyordum.dünde rüyamda ailemle oturuyorduk ailevi sıkıntılar yüzünden çok gergindik.babam sert konuşuyordu.bende ona kırgınlığımı iletip odama gittim.bu iki rüyamı yorumlarsanız çoook sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyaniz Hayr olsun
Unutmayınız ki rüyalar içinde bulunduğunuz ruh halinin uykunuzdaki yansımasıdır.

Rüyada öleceğinizi haber almanız ;
sadece ve sadece sizin gerçek yaşamınızda negatif enerji ile dolu bir ortamda bulunduğunuzu, bazı bıkkınlık ve yorgunluklar yaşadığınızı,
yaşamınızda bir değişiklik ihtiyacı içinde olduğunuzu simgelemektedir.
Derhal negatif enerjiyi üzerinizden atmalısınız yoksa Ruhsal ve manevi sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır...

Rüyada kanser olduğunu görmek;
sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır. Kendinize iyi bakmadığınız taktirde sağlığınızın ve hayatınızın kötü olacağına işarettir.
Ruhsal ve manevi sağlık durumunun bozulmasına yorumlanır.
Kendinize iyi bakmadığınız,kendinize gelmediğiniz taktirde sağlığınızın ve hayatınızın kötü olabileceğine ve deprasyona işarettir.
bir an önce hayatınızdaki negatif bakış açısını değiştirip olaylara pozitif olarak yaklaşmanız gerektiğini göstermektedir...yoksa Kendinize de sevdiklerinize de yazık edersiniz..

Rüyada asabi gergin olduğunu görmek ;
gerçek yaşamınızda aklınızdan ziyade hisleriniz ve duygularınız ile hareket ettiğinizi ve bunun sonucunda sık sık sorunlar yaşadığınızı ifade eder.

"ailevi sıkıntılar yüzünden çok gergindik.babam sert konuşuyordu "

çevrenizdeki birilerinin aklısız bir davranışı, bir sözü veya eylemi Yanlış anlaşıldığınızı düşünüyor olmaniz nedeniyle canınızın sıkılacağını işaret eder...
tavşan kaç tazı tut..Aile hayatti oyun değil..Sahip olduğu nice değerli şeyleri yitirince anlıyor insanoğlu. ... Sevdiğimiz
insanın kıymetini onu kaybettikten ya da ayrıldıktan sonra anlarız..
selametle..

Üst Alt