• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada öldüğünü görmek

rascho34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendinin öldüğünü görmek, rüyada ölmek, rüyada öldüğünü görmek rüya tabiri.
Değerli kardeşlerim rüyamda önce bir doktorla konuştum ne konustugumuzu hatırlamıyorum ama konuşmamız sonunda öldugumu söyledi. Ardindan rüyayı gördüğüm yatağıma uzandim ve öldum her yer karanlıktı. Bismillah Bismillah sesleri geliyordu sonra o karanlıkta beyaz yazıyla Arapça Allah yazısını gördüm ardından uyandım. Ve 2 hafta sonra 4 yıl önce yakalandigim hastalık nuksetti sürekli midem ağrıyor kusmam geliyor. Sizce bir bağlantı var mı? Lütfen değerli yorumlarinizi esirgemeyin psikolojik olarakta çok kötüyüm.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Değerli kardeşim Selam vermeden söze,kelama başlamayın bu size bir uyari!!ayni rüyaniz gibi......
rüyaniz Hayr olsun
rüyada öldüğünü görmek ;
İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..İçinizden ölen nedir..? kimdir..yoksa.........

bütün karmaşadan, stresten, aşktan meşkten ,kendinden uzaklaşıldığında, şöyle geriye çekilip bakıldığında, o eskiden kalma ve o en ufak şeylere sevinebilen,
hayata toz pembe gözlükleriyle bakan, herkese inanan ve insanlara güvenen çocuksu halinin kalmadığı bir şimsek gibi beyninde çaktığında
sarfedilebilecek cümlecik. 'içimde biri ölüyor'...........

Dince eksik olmasina ve ömrün uzadığına yorumlanır.eğer ölümden sonrası da görüldüyse görülenlerden ders çıkarılmalıdır zira ilahi bir uyaridir..
"her yer karanlıktı. Bismillah Bismillah sesleri geliyordu sonra o karanlıkta beyaz yazıyla Arapça Allah yazısını gördüm "
içinde bulunduğun ve bulunacağın; karanlık,korku, hastalik gibi durumlardan ,ancak Allah dilediği kulları kurtarır...

Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..

Ölüm haberi gelmeden, Ecel yakamız almadan, Azrail hamle kılmadan, Gel dosta gidelim gönül!
Vakit çok geç olmadan SİLKİNİN VE KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE...

Rüyada Arapça Allah yazısı görmek;
en hayırlı rüyalardan biridir ve hayırlara işaret olup, maneviyat ve ilahiyat hakkındaki temiz duygularınızı ifade ederken aynı zamanda korunduğunuzu, bela ve musibetlerden uzak durduğunuzu gösterir..

-Rüyada Arapça Allah yazısı görmek;
Duygu ve düşüncelerini doğru ve faydalı yönde kullanmak gerektiğini ve böylece her şeyin hayırlı gelişeceğini işaret ederken, hayırlı işler yapmak, hayır işlemek gerektiğini temsil etmektedir...
demem o ki hayatınızı esas alan, tüm ebedi hayatınıza yön verecek Hayırlı bir başlangıç yapın!!Selametle..

rascho34

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun uyarınizi dikkate alarak Özür diliyorum hastalık heyecanima verin.Peki sizce bu rüya bir uyarı ve hastaligimin nuksetmesi bir uyarımidir? Yada sıkıntılarimin son bulacağı gibi bi sonuç çıkarabilirsiniz?

Gönül sızım...
Ben söyledim söyleyeceğimi

Esmar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum kız kardeşim benim intihar ettiğimi ve öldüğümü görmüş ve sonradan annemin ağladığını, kalabalık olduğunu, yasımı görmüş, dağlık gibi bir yerdeymişiz bu rüyayı görürken. Bende yine bu yaşta öldüğümü gördüm. Annemin mezarımın yanındaki mezarda duruyordu kabirde onu gördüm anne diye seslendim ama beni duymuyordu ben onu görüyordum. Mezarımda küçük bir pencere vardı mezarım beton, geniş ve temizdi. Mezarda ayaktaydım anne diye cok seslendim annemi cok özlemiştim ancak o beni hiç duymadı.(27 yaşındayım) yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyasi hayr olsun

rüyada öldüğünü görmek ;
İnsanın iç dünyası manevi hayatıyla ilgili mesajlar verir..İçinizden ölen nedir..? kimdir..yoksa.........

bütün karmaşadan, stresten, aşktan meşkten ,kendinden uzaklaşıldığında, şöyle geriye çekilip bakıldığında, o eskiden kalma ve o en ufak şeylere sevinebilen,
hayata toz pembe gözlükleriyle bakan, herkese inanan ve insanlara güvenen çocuksu halinin kalmadığı bir şimsek gibi beyninde çaktığında
sarfedilebilecek cümlecik. 'içimde biri ölüyor'...........

rüyada ölmek;bir başlangıç ,hayatının önemli bir dönüm noktasıdır
Ölüm gerçekte hayat dediğimiz uykudan bir uyanıştır
Ölüm,bir uyanış bir diriliş bir yeniden doğuş bir besmele çekip hayatta ,sevdaya, sevgiye, imtihana yeniden Başlayış,İkinci Bahardır..

Rüyada intihar eden kişi görmek;
intihar eden kişideki;umutsuzluk ,yalnızlık, çaresizlik işaretidir, gerçek hayatın hakikatlerinden kaçmak, içe kapanmak gösterir.
Bu rüya aynı zamanda kötü bir haber almak, üzülmek manası taşır.

Taktire şayan bir yalnızlık varsa;
- bilinmeli ki bu, sadece ALLAH ile kul arasındaki o mübârek yalnızlıktır …

Ya Rabbi! Beni göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa nefsime bırakma.

Rüyada intihar etmek, intihar ettiğini görmek;soruna farklı bir açıdan yaklaşıp, çözmek gerektiğine yorumlanır.
Bu rüya gençlik yıllarının hızlı ve sorunlu geçmesi, yaşlılığın ise rahat geçeceğine işaret eder.

Rüyada intihar eden birini görmek;
intihara kalkışan kişiyi tanıyorsanız o kişi için endişeleri vurgular. O kişinin özellikleri ve niteliklerini göz önünde bulundurun ve hangi konuda
endişe duyduğunuzu tespit edin şeklinde yorumlanır.
Hiç Kimse Yalnız Değildir !.. Kiminin Ardında Şeytanı Vardır; Kiminin de Yanında, ALLAH'ı !..

Boşlukta olan Allah’a tutunsun.....Gönlünden geçen duâlara sesizce amin diyorum Esmar ...

acilangul1

Üst Alt