Selamün Aleyküm Rüya, gerçeğin dokusundan taşan büyülü bir âlemdir. Ne zamana, ne mekâna ne de bizim için çizilmiş sınırlara;
yada bazen kelime ve yorumlara siğdiramayiz!!
Gündelik hayatın ve bütün zamanların mirası olan belleğimizin yarattığı şablonları da kullansak da..Rüyadaki olay örgüsünü benliğimizi oluşturan o karmaşık örgünün zihnimizin yerçekiminin ortadan kalktığı büyülü süreçlerdir...
Rüyalar, hem baştan sona “hakikat” hem de kurgu, psikoloji, duygu, hayal ve gerçeküstü. Üstelik biraz “ben’sinizdir rüyada biraz da evren biraz da; İçinizdeki İç aleminizdir..
Rüyalarınız size bir şey anlatmaya çalışıyor olabilir ama bunu ancak Rabbim ve Siz bilebilirsiniz...
Siz kendinizi değiştirmedikçe rüyalarinizda değişmiyecektir.
İşte bu doğru söyler ve yorumlar... Dedirteceksin.. Her ne kadar doğru söz eğri, incitici görünse de!! doğru olduğu eninde de sonunda fark edilecektir dostum.
Kimsenin hatırı kırılmasın diye değil!! Allah'ın hatırı için Doğru söyleyeceksin ve ALLAH (azze ve celle) seni de sevecek, anlamana vesile olani da...
Rüyalar hakkında ;Ben söyledim söyleyeceğimi her kes kadarınca, kabınca, imani, idraki ve aklinca nasiplenir ..
O yüzden Lütfen Rüyalariniz hakkında sorulari bana tekrar, tekrar değil kendi kalp ve vicdaniniza sorun!! Ve Kendinizle Yüzleşin..
Yazılanlardan kendince, kabınca doldur bir şeyler...
'Demediğim şeyleri dedim.. demiyeceydim ama dedirttiler.. delirttiler.. Hakkınızı Helal Edin.
Selametle Hayra kalin...