Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyada öldüğünü görmek :Bu yaşta Hayirdir!!
Genç yaşta ,ölüm rüyası, gerçek yaşamdaki bazı endişeleri simgeleyebilir yada kurtarma, yeniden doğuş veya bazı şeylere yeniden başlamayı temsil edebilir.
sizi derin endişelere sürükleyen durumla karşı karşıya bulunduğunuzu, kendinizi bu durum karşısında çaresiz hissettiğinizi temsil eder.
'"bir adam elindeki palayı benim boynuma doğru fırlattı ve boynumun geriye doğru kesidiğini hissettim.Simsiyah bir şey gördüm "
üzüntü, daralma,sıkıntı, stres,sıkıntılı olan ruh halinizi simgeler.
Bu Rüyadan sonra,kendinize çeki düzen vererek, yaşamınızı düzene sokmalı, her şeyi gözden geçirmelisiniz mesajı verir.
"Annem rüyasında benim makina mühendisi olduğumu görmüş.Ayrıca 3 tane çocuğu ve eşim varmış"
annenizin Sizin icin,umudu,hayali, duasini Bilinçaltı görmüştür.
Mühendis olmak : Rüyada mühendis olduğunu gören kimsenin, ömrü uzun olur. Çünkü mühendis uzun ümitli olur...
Anneniz Sizi Teşvik Etmeye de yorumlanir...
Çocuklarımızı teşvik etmek de bir eğitim şeklidir.
Çocuklarimiza ,Özgüven İnşaa etmek,icin teşvik ederiz..
zihinsel ve bedensel gelişiminde,sosyal ilişkilerinde
kendini ifade edebilmede,ailesi tarafından teşvik edilirse çok daha hızlı gelişir. Teşvik etmenin bir diğer anlamı çocuğumuzu sürekli desteklemektir.
Bizim kültürümüzde eğitim zaman zaman soğuk ve sert bir anlama geliyor. Anne babalar çocuklarına katı davranarak onları eğittiklerini düşünebiliyorlar.
Oysa teşvik etmenin içinde her zaman bir sıcaklık ve sevecenlik vardır.
Çocuklarımızın yeteneklerini, ilgi alanlarını, kişiliklerini iyi tanır ve bilirsek onları daha iyi teşvik ederiz.
Yapılarına uygun olanakları sunarak daha iyi teşvik eder ve bu sayede sağlıklı bir eğitim vermiş oluruz.
Hayirli Sabahlar.