• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada okul görmek

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
islami rüyada okul görmek, rüyada okula gitmek, rüyada ders çalışmak, rüyada boş okul görmek

Rüyada okul görmek, iyiliğe, nizam ve intizama işarettir.

Bazen okul yüksek bir mevkiye, ilim ve irfana, hürmet ve itibara işaretle tabir edilir.

Rüyada bir okul görülmesi; bilgi ile de tabir edilir.

Rüyanızda bir okulda okuduğunuzu görmeniz, yakında başlamayı hedeflediğiniz yeni bir iş için gereken bilgiyi almaya çalıştığınıza yorumlanır. Kültür ve eğitim konusunda yeni olanaklara kavuşmaya işarettir.

Rüyanızda okulda arkadaşlarınız arasında ders çalıştığınızı görmeniz; bulunduğunuz işinizde başarılı olacağınıza ve insanların takdirini kazanacağınıza işaret eder.

Rüyada okulu pis, bakımsız ve boş görmek; ahlakın bozulmasına ve fakirlik çekmeye işarettir.

Rüyada okul görmek, okul yaşını geçmiş kimseler için uyarı niteliğini taşır. Hal ve hareketlere dikkat edilmesine işaret eder.

Konuyla ilgili okuduğunuz çeşitli yorum ve tabirlerden sonra, gördüğünüz rüyadan kendinizle ilgili bir fikir edinebilmek için aşağıdaki yazıyı da mutlaka okuyunuz...
İslam'a göre rüya üç çeşittir.

1- Salih rüya

2- Şeytani rüya

3- İnsanın içinde yaşadığı olaylardan, etkilenmesi sonucu doğan rüya.

Salih rüyalar hem müjdeleyici hem de korkutucu olabilir. Bu tür rüyalar manevi özellik kazanır ehline tabir ettirilmesi gerekir.

Rüya yorumlamak ile rüya tabir etmek aynı şeyler değildir. Tabir etmek tabircinin o an kalbinde hissettiğidir. Yorum ise daha çok nesnelere verilen anlamdır.

Hiç bir rüya yaşanılan ortamdan bağımsız bir sekilde yorumlanamaz.

Rüyayı gören kişinin yaşı, medeni hali, cinsiyeti, O An içinde bulundugu maddi ve manevi durumu mutlaka göz önüne alınmalıdır.

Zaman zaman başkaları ile ilgili rüyalar da görebiliriz; bizi hiç ilgilendirmeyen bir rüya, bir başka yakınımızı ilgilendirebilir.

Bu nedenle, her rüya aynı şekilde tabir edilemez..

Aynı rüyayı farklı kişiler farklı mekan ve konumlarda gördüklerinde tabirleri de farklı olacaktır.

Bundan dolayı da, rüya yorumu özünden bir şey kaybetmese bile, yansıması farklı olabilir…

Rüyaların bir kısmı anlamlıdır. Bir kısmı ise anlamsızdır.

Rüya tabirleri-yorumları uzmanına sorulmalıdır. Herkesin rüya tabiri (yorumu) yapamayacağını aklımızdan çıkarmamalıyız.

Rüyalarda çeşitli hikmetler vardır. Kimi için bir müjde, kimi için bir ikazdır. Kur'an-ı kerimde rüya ve tabiri ile ilgili bilgi vardır.

Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Güzel rüya müjdedir.) [İbni Cerir]
(Salih rüya rahmani, karışık rüya şeytanidir.) [Buhari]
(En doğru rüya seher vakti görülendir.) [Beyheki]
(Kıyamet yaklaştığında, Müslümanın rüyası ekseriya yalan çıkmaz.) [Müslim]
(Sözü doğru olanın, sadık kimselerin rüyası da doğru çıkar.) [Buhari]
(Gündüz görülen rüyalar doğru çıkar.) [Hakim]
(Kötü rüya gören kimseye söylemesin, şeytandan da Allahü teâlâya sığınsın.) [Müslim]
(Rüyasında hoşa gidici güzel şeyler gören, görüşü isabetli salih birine anlatsın! O da hayra yorsun!) [Beyheki]
(Rüya, tabir ilmini bilen bir dosta veya akıllı bir zata anlatılmalıdır!) [İ.Ahmed]
(Rüya nasıl tabir edilirse, öyle çıkar. Bunun için rüyanızı nasih veya âlime anlatın!) [Hakim] [Nasih, insanlara iyilik tavsiye eden, kötülükten sakındıran, nasihat eden kimsedir.]

? İslami rüya tabirleri-Rüyanızın islami açıdan yorumu

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
s.a
ben dün rüyamda benim okuduğum ilköğretim okulundaydım en yakın arkadaşım yanımdaydı dışarıya çıktık okulun bahçesi değişmişti ağaçlar çiçekler güller vardı bakımlıydı ve çok güzelde arkadaşım emine beni beklemeden koşmaya başladı ben emine ye beni bekle dedim bahçenin yan tarafına geçtik sonra benim sevdiğim hocayı gördüm bankta erkek arkadaşı vardı benim hocam oda beden hocasıydı ikisi oturmuşlardı benim arkadaşımı çağırmam ile birlikte ikisi de bana baktı bende baktım ama hemen dışarı çıktım arkadaşımı yavru ev köpeği gibi ama tatlı kahverengi bir köpek olarak karşımda buldum ve ona dedim ki sen kendi evine git bende kendi evime ama sen beni benim evime gel ve al beni dedim ben sen gelmeden okula gelmem seni beklerim dedim sen geldiğin zaman birlikte gideriz dedim ve itiraz etmemesi için evime doğru koştum oda kendi evine doğru koştu.Herhalde sevdiğim hoca için gidecektim okula. sonra yolda emine nin annesini gördüm ve dedim ki emine beni kesin almaz annesi onu görmüştür annesi izin vermez dedim ve okula doğru koştum.Ben bu rüyamın yorumlanmasını istiyorum iyi veya kötü ne olur yorumlayın.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz Kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada okul sınıf görmek; iyiliğe nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sınıf görmek okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel .manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...
ayrica hareket ve davranışlarınız a biraz daha dikkat etseniz ve emin olmadan bazi seylere karar vermeseniz SIRRINIZI kendinize saklasaniz en buyuk iyiligi kendinize ve sevdiklerinize yapmis olursunz seklinde yorumlanir...

her seyin bir zamani var!! ve bu zamanda Sevgi de Siz de Ruhen ve karakter kisilik olarak filizlenir ve olgunlasirsiniz in...
Ham sevgi. ve sabirsizlik karinda kalp da agritir..

Biliyormusunuz irmak kardesim Sizin icin Dua ediyoum..
Akıl, kalp, ruh gözünüzün açılması,icin...
iyi ile kötü ,dogru ile yanlisi anliyabilmeniz icin...

Sizin su an sadece nefis pencereniz cok acik...
kalp gözü açılmamis ise..beden gözü ile HAKKI gercegi göremiyorsunuz...
Size de bol temizlik yapmanızı tavsiye ederim.

Aklınizi,kalbiizi, ruhunuzu, gözünüzun seyrini temiz tutun kardesim.. yoksa varacaginiz yer de Temiz olmaz..

ırmak

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Dediklerinizden hiç bir şey anlamasam bile teşekkür ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kardesim ben acikca yazdim ama Allah istemedikce Biz anlatamiyor ve Siz idrak edip nasiplenemiyorsaniz..
hersey nasip kismet, himmet meselesi ve Sizin HAZIR olma durumunuzdur..

Hiç kimseyi değiştiremezsiniz. Değişecek ve yaşamınızda size zarar vermelerini engelleyecek kişi sizsiniz.
Kaldırın artik gözünüzdeki Nefs perdesini..

Hayirli aksamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gaflet hepimiz için hak,var olan ama gaflettin farkina varip tekrarı ise edepsizliktir..

ihsannnn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada okul görülmesi

selamun aleyküm böyle bi site için şimdiden teşekkürler

ben rüyamda;

sevdiğim için şehir merkezine geçtim ve sevdiğim okuldaydı o esnada okul kapısından girdim ve ,okulun bütün öğrencileri pencereden kafasını uzatıp bana bakıyodu,bakış sebeplerini anlamadım ve okul bahçesinde sadece iki kız vardı birisi hem benim köylüm hemde sevdiğimin arkadaşıydı o köylüm olanla konuştuk ve sevdiğim kız bana siz önden gidin ben geliyorum dedi çıktık okuldan tam eve geldik sevdiğim geldi ve elindeki telefona atarak baban aradı dedi ama banamı dedi hocayamı bilmiyorum sonra kapıyı açtı ve hocaya aşkım canım gibi kelimeler kullandı bende sen nasıl konuşuyosun aşkım canım diye dedim şimdi çeker giderim dedim ve sonra uyandım lütfen bu rüya neye çıkar şimdiden ellerinize sağlık

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz gecikmeden dolayi kusura bakmayin bugun biraz mesguldum..
Hayirdir insallah..
Rüyada okul görmek kültür bakımından yeni ve engin olanaklar, maddi, manevi Firsat, gelisme nizam ve intizama işarettir.
insallah siz her gun daha fazla olgunlasip kendinizin ufak tefek hatalarida duzelteceksiniz seklinde yorumlanir..

Şunu sakın unutmayın ki; bir şeyin düzelmesini istiyorsanız zamana, bir şeyin sizin olmasını istiyorsanız sabra ihtiyacınız var..
Size Saygi duyulmasini istiyorsaniz ilk once kendinizi saymasini, sevmesini bileceksin!!
ve her şeyden en önemlisi ;dileyip, olmasını istediginiz gibi degil hayırlısını her daim istemelisiniz..

Her geçen gün insana yeni birşeyler kazandırır..ogrettir!
kimi zaman ufak kazançlardır bunlar. Kimi zaman ise kalıplaşmış fikirlerinizi yada hayata bakış açınızı tamamen değiştirecek türden şeyler...
Her seyin bir bedelli olur da Hayat okullunun bedeli olmaz mi?
Bedel odiyerek ogrendiklerimize tecrübe denir.
bazen bu tecrübeler ağır bedeller ödenerek kazanılır.ama her Tecrube cook degerlidir...

Okul hayatında sınavlar önceden haber verilerek yapılır ve notumuz yüzümüze söylenirdi.
Oysa hayat okulunda insanlar bizi habersizce "sınava çekiyor" ve ve yargılarını genellikle içlerinde tutuyorlar...
veya arkamizdan malesef soyluyorlar..

Okul hayatında soruların tek doğru cevabı vardı. Hayat okulunda kişiye göre değişen doğru cevapları bilmeniz gerekiyor.
Okul hayatında önce dersimizi öğrenir sonra sınava girerdik. Hayat okulundaönce sınavca çekilip sonra "dersimizi alıyoruz."
Hayat okullu bana neler ögretti..
Kendimi neşelendirmek istediğim zaman en iyi yolun başka birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim.
-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu
Hayirli gunler kardesim..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada yeni okul görmek

Merhaba. Nasılsınız? Rüyamı paylaşmak istiyorum.
Rüyamda okulumuz tamir edilmiş,yep-yeni,daha büyük okul olmuşdu.Sınıfımıza gitmek isterke orasını öğretmenler odası yapmışlardı. Başka bi sınıfa geçtik. Sevdiğimin sınıfa bizden bir az uzakdaydı. Pazartesi günüydü,onların 5,bizim 6 dersimiz vardı,dolayısıyla da onlar erken çıkıyorlardı. Ben de onu görmek için 1-ci kata inmişdim.amma göremedim,sonra -ci kata çıkarken erdivenlerde karşılaştık, aşağı iniyordu O zaman yanımda sınıf arkadaşımda vardı. Sevdiğim aşağı inince ben de 1. kata gitdim,yanimdaki sinif arkadaşımda yanlış hatırlamıyorsam "çabuk,çabuk" diyordu.

Bir de rüyamda annemden izinsiz okula gidiyordum,okulumuz tail ve de çook uzak gibi görüyordum. Sonra geri dönerken yolu kaybetmiştim. Yolda bir adamda yardım istedim,amma yolu bilmediği için yardım edemedi. Sonra bi başka adamdan sordum,sanki,o onun yanına gelemesi istiyormuş gibiydi. Ben de bizim binayı gösterip "bakin,o bina,penceremizde gozukuyor .Beni oraya goturebilirmisiniz?" diye sordum,o da tamam dedi. Bir taksiye bindik.Aklima beni kaciracaklar gibi seyler geliyordu,inmek istiyordum.Yolda bir akrabamizi gordum,taksiyi durdurun,ben burada ineyim dedim ve indim. Akrabamizin yanina gitdim ,fakat onlar koye gidiyorladi,otobuse binmisdiler,otobusun icinde masalar vardi,masalarin icinde de pastalar. Sonra taksiye geri donmek isteyince taksi gidiyordu,parasini odeyememistim,beni eve goturen adama parasini verdiyseniz,sizinle bir gun yeniden karsilasirsam oderim dedim. Taksi gitti. Sonra "of ya, ben yolu nasil bulucam?" diye dusunurken bizim pazarin bir az asagisinda oldugunu fark etdim. Binalarin arasindan gecince tanidigim sokaga variyorudum,ama binalarin arasi cok ruzgarliydi,ama gecmeyi basarmisdim.
Zahmet olmazsa,lutfen ruyalarimin her ikisini de yorumlar misiniz,cok rica ediyorum.Ruyalarin her ikisini de yani gece gordum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hosgeldiniz Baku guzeli kardesim..
Hayirdir insallah..
Rüyada yeni okul görmek ;
kültür bakımından yeni ve engin olanaklar maddi manevi Firsat gelisme nizam ve intizama işarettir.
insallah siz her gun daha fazla olgunlasip kendinizin ufak tefek hatalarida duzeltecek
KENDİNİZİ YENİLEMEYE geregine isarettir!!

Her şey gibi insanoğlu da kendini yenileme mecburiyetindedir. Devletler, milletler duygu ve düşüncede, kalbî ve ruhî hayatta,
kendilerini yenileyip gençleştikleri nispette, dünya çapında mesuliyetler altına girip, cihanı fethetmeye hazırlanabilirler.
İlme aydınlık, tekniğe îman kazandırmak ve insanoğluna diriliş adına mesajlar sunmak suretiyle bir fethe...
Aksine, kendini yenileyemeyen kavim ve topluluklar ise esaret içinde ezilip gitmekten kendilerini kurtaramayacaklardır.
Kendini yenileme, yenilik hayranlığı ve moda düşkünlüğü ile de karıştırılmamalıdır.

Kendini yenilemek, tamamen metafizik çizgide cereyan eden bir hâdise ve rûh plânında bir diriliştir.
Mukaddeslerine,tarihine sımsıkı bağlılık içinde bir diriliş... Zaten, başka türlüsüne diriliş denmez ya!..
Bahar mevsiminde yeryüzü, her şeyin kendini yenilediği gibi Okullun tamir olup kendini yep-yenidaha büyük okul oldugu gibi Sizin de
Maddi, manevi, ruhsal ve duygu yonunden kendinizi yenileyip gelistirmeniz gerektigine alamettir..

bunlari yapmazsaniz bir gun bu gun olmasa Yarin ama bir gun kesinlikle yolunuzu kaybedersiniz!!!
Ruyalar sadece bugunu degil belki de cok uzun yillar sonrasini da Size beyan-i SIRR etmektedir...

Siz daha cok gencsiniz su an beni anliyamazsiniz..
ama Bugün yaptıklarınız, yarınınızı (geleceğinizi) belirler...

Yolunu şaşırdıginda Durup Düşünmeliyiz...
Burasi nere Ben kimim?
Nerden Geldik Nereye Gitmekteyiz..?
Durmalı durulmalıdüsünmeli insan...
Sorunun cevabini bilmiyorsa!
O An durup bir bilene sormali..
Rehber olan kitap Kur`an kilavuzuna bakmali..
o zaman anliyacak ki;
Ne insan başıboş ne bu âlem sahipsizgayesiz sebepsiz yaratilmamistir...
kendi içinde yola çıkmalı!
Her kesi her şeyh-i her menzilli ziyaret ettik de!!
bir türlü kendimize gelemedik...
Hayirli Gunler..
acilangul1

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumladiginiz icin cok tesekkur ederim. 2. ruyami yorumlamamissiniz? Lutfen,onu da yorumlar misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bir sey degil aslinda 1. ruya 2. side devami sanki..
su an Vakiftayim..
Rüyada yolunu kaybettiğini gören kimse, batıl olan şeylere dalar.
Ancak sonradan doğru yolu bulursa selamete erişir.
Sakin okullunuzu her halukarda ihmal etmeyin..

Yolunu şaşırdıginda Durup Düşünmeliyiz...
Burasi nere Ben kimim?
Nerden Geldik Nereye Gitmekteyiz..?
Durmalı durulmalıdüsünmeli insan...
Sorunun cevabini bilmiyorsa!
O An durup bir bilene sormali..
Rehber olan kitap Kur`an kilavuzuna bakmali..
o zaman anliyacak ki;
Ne insan başıboş ne bu âlem sahipsizgayesiz sebepsiz yaratilmamistir...
kendi içinde yola çıkmalı!
Her kesi her şeyh-i her menzilli ziyaret ettik de!!
bir türlü kendimize gelemedik...
Hayirli Gunler..

Floral

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Cok tesekkur ediyorum.Ben okulumu asla ihmal etmem.Insallah ,her sey guzel olacak

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada okul ve okulda bir öğretmene ekmek vermek

selamun aleyküm hocam,

dün akşam rüyamda bizim evimizin yakınında bulunan lisedeydim öğrenciler böyle sıra olmuşlardı birden iki tane kız arkadaş saç baş birbirlerine girdiler bende bakıyordum uzaktan sonr gerçek hayatta ben lise okurken benim hiç sevmediğim sinirli ve asi hocamı gördüm o kız öğrencileri görüp döveceğini söylüyordu ben de o hocamın yanına gittim ve ona elimde bulunan bir çok ekmek verdim ufak ufak ekmek kırıntılarını da verdim hocam yapmayın dövmeyin çok pişmanlar diyordum ve hocam da biraz sakinleşti bu sayede (gönül sıızım hocam geçektede yılar önce bir hocam bu hiç ama hiç sevmediğim biri) SELAM VE DUA İLE hocam ....

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Aleykümselam parlakk. Hayırdır inşallah. Rüyan, gerçek hayatta karar vermek konusunda bazı sıkıntılar ve kararsızlar yaşadığın. Yine çevrendeki arkadaşların, ailen veya sevdiğin kişilerle bazı fikir ayrılıkları ve uyuşmaklıklar yaşadığının şeklinde yorumlanır. En doğrusunu Rabbim bilir.

Biz insanlar bir çok şeyde hep uyum ararız, elbisemizin, saçımızın, kullandığımız eşyaların uyum içinde olmasını isteriz de insanlar arasında olması gereken uyum konusuna gelince nedense hep bencil davranırız. Hayırla kalın

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm hocam gerçekten çok güzel ve doğru bir yorum bir konu hakkında çok kararsızım, karar verirkende karşımdakini kendimden daha çok önemsiyorum ALLAH RAZI olsun sizi gönülden seviyorum ...

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada kendini okulda görmek

Selamünaleyküm. Ben 18 yaşında lise öğrencisiyim rüyamda kendimi okulda görüyorum kız arkadaşımla bilikte koridorda geziyoruz. Ben rüyada kendimi normal hayattakinden daha güzel ve daha süslü olarak görüyorum ve biz öylece gezerken bir tane sınıf arkadaşım (erkek) gelip beni dudağımdan öpüyor çok güzel olmuşsun diyor ben şaşırıyorum utanıyorum sen ne yapıyorsun diye rüyada ona soruyorum.
Rüyam bu,yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı Ramazanlar... :.dost.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam..mina kardesim Hayirdir insallah..
Rüyada okul görmek kültür bakımından yeni ve engin olanaklarla karşı karşıya kalacağınıza işarettir.
insallah ilim ve bilgi sizi her gun daha fazla güzellestirip ilim ve irfan ile olgunluğa erme yoluna delalettir..

Her geçen gün insana yeni birşeyler kazandırır..ogrettir!
kimi zaman ufak kazançlardır bunlar. Kimi zaman ise kalıplaşmış fikirlerinizi yada hayata bakış açınızı tamamen değiştirecek türden şeyler...
Her seyin bir bedelli olur da Hayat okullunun bedeli olmaz mi?
Bedel odiyerek ogrendiklerimize tecrübe denir.
bazen bu tecrübeler ağır bedeller ödenerek kazanılır.ama her Tecrube cook degerlidir...

Okul hayatında sınavlar önceden haber verilerek yapılır ve notumuz yüzümüze söylenirdi.
Oysa hayat okulunda insanlar bizi habersizce "sınava çekiyor" ve ve yargılarını genellikle içlerinde tutuyorlar...
veya arkamizdan malesef soyluyorlar..

Okul hayatında soruların tek doğru cevabı vardı. Hayat okulunda kişiye göre değişen doğru cevapları bilmeniz gerekiyor.

Okul hayatında önce dersimizi öğrenir sonra sınava girerdik. Hayat okulundaönce sınavca çekilip sonra "dersimizi alıyoruz."

Hayat okullu bana neler ögretti..
-İyi kalpli olmanın mükemmel olmaktan daha önemli olduğunu..
dürüstlük ,iffet ve ahlaki değerlerin bir insani ne kadar da cok güzellestirip deger verdigini...

"ben şaşırıyorum " zor işlerin sonucunu almanın,da zor olduğunu, sabırlı olmanız gerektiğini temsil eder..bazen de gafletten uyanmaya da delalet eder.
bugün yaptıklarinin yarınini etkiliyecegini..olumlu veya olumsuz yön vereceğini, de UNUTMA!!!
bugün ektikleriniz YARININ meyvesidir..

Hayirli gunler..

love

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
okul

selamün alayküm kolay gelsin öncelikle.Rüyamda ben inegölde bir okul kazanıp gidiyordum.Labaratuvar teknikerliğini kazanmışım ve nişanlım beni terk ediyor.Bursada heryeri tek başıma geziyorum.Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar sevgiler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam tessekurler.. Hayirdir insallah..
Rüyada okul,sınıf görmek; iyiliğe nizam ve intizama işarettir..
Rüyada sınıf görmek okul sınıfı kişisel gelişime işaret eder. Kişisel .manevi ve ruhsal gelişiminizin halen devam ettiğini gösterir...
Kendinizi rüyada terk edilmiş görmek;bir kac sekilde yorumlanir... gelişmenize engel geçmiş duygu ve alışkanlıklarınızı bırakma vaktinizin gelmesine..
Bu rüya, aynı zamanda, yakın zamanda kaybettiğiniz ya da kaybetmekten korktuğunuz sizin için önemli bir kişiden de kaynaklanabilir.
Terk edilme ya da yalnız kalma korkunuz kendisini bu şekilde dışa vurabilir. Bu, aslında sevdiklerimizi kaybetme ile baş etme konusundaki bir iç savunma mekanizmamızdır.
Bu içsel hesaplaşmanın kökleri çocukluk çağına kadar inebilir. Rüyanızda birilerini terk ediyor görmek ise, hayatınızda problemle ve kararlar karşısında bunaldığınız şeklinde yorumlanır.
Rabbim hakkinizda ne hayırlı ise onu versin inşallah.

Üst Alt