• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Nüfus cüzdani görmek

maxwell

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Rüyamda gelinlik giymis bir halde kiz kardesimle birlikte eve geliyoruz.Bulundugumuz mekan tanidik degil.Orda birkaç ay önce tanistigim fakat aramizda herhangi bir iliskinin olmadigi kisiyi görüyorum ve begenip begenmedigini soruyorum,bana sadece gülümseyip hayranlikla bakiyor..Onunla evleniyormusum ve elimde nüfus kagidimi görüyorum fakat rengi mavi.Neden mavi diye sasiriyorum ve yanlislik yapildigini düsunüyorum.O kisinin soy ismini almisim fakat kendi soyismimde var kartta.Bir anda dügün bitmis ve biz evliymisiz fakat ben ailemin ysninda kalmisim.O arkadas sandalyede oturmus ben arkasindayim ve altinlardan bahsediyorum.Elli iki buçuk diyorum sonra yok 80.5altinimiz var onlari bozdursammi diyorum fakat sonra altinlari saklamaya yani bozdurmamaya karar veriyorum.O ise sen bilirsin nekadar akilli bir insansin diyor.Ilginiz için simdiden tesekkür ederim.Hayirli Ramazanlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirli Ramazanlar..Hayirdir insallah..
Rüyada gelinlik giymek bekar kimseler için evliliğe evli kimseler için de çocuk sahibi olmaya işaret eder.
Gelin; neşe huzur güzel haber ve mutlu zamanların yaklaşacağı anlamına gelir.

Rüyada evlenmek, evlendiğini, evlilik yaptığını, görmek; gerçek yaşamınızda önemli bir gelişimsel aşama geçiriyor olduğunuzu bağlılık, uyum veya geçiş anlamına gelir..

Bir kimsenin rüyasında kendisine veya çocuklarından birisine bir nüfus cüzdanı çıkardığını görmesi; Aileye yeni bir fert katılacağına işaretle tabir edilir. (Doğum veya evlatlık gibi) veya uzak bir yerden bir yakınının yurda döneceğine yada da çok sevinçli bir haber alacağına işaret şeklinde de tabir olunur.
niyetin aramaksa aramak sebeptir bulmayı Allah bahşedecektir
niyetin bulmaksa Allah arattıracaktır nitekim Allah her şeyi bilendir...

Rüyada altın görmek birkaç şekilde yorumlanır. Rüyasında Altın görmek ümit iyi sıhhat demektir yada Rüyalarda altın ile ilgili herhangi bir şey görmek
maddi manevi ve sağlık yönünden istenilen şeylerin gerçekleşeceği çevreden iyilik ve yardım görüleceği bir döneme girildiğini gösterildigi gibi ayrica
bazen Rüyada Altın görmek;Gam, keder dedikodu söylenti boş lafı işaret eder.

beyazid-i bistami hz.lerine ait pek hakikatli bir soz.
"aranilen meta bozuk para,altin kiz arkadas gibi seyler degildir.
hakikattir marifettir asktir ve hatta aslinda sadece rab'dir. "

niyetin aramaksa aramak sebeptir bulmayı Allah bahşedecektir
niyetin bulmaksa Allah arattıracaktır nitekim Allah her şeyi bilendir...
Hayirli geceler...

Üst Alt