• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nişanlanmak

E

emine

Kayıtsız
Misafir
esselamü aleyküm.ben rüyamda eşimle tekrar nişanlanıyorum .kırmızı kumaş beyaz tülden bir elbise.fakat kırışık.ütülemeye başladım abim başka elbise giy deyince tuvalete gittim ağzına kadar büyük abdest doluydu.ve suyla beraber yükseliyordu.sifonu çektim.saygı ve hürmetlerimle.Emine kalfa UŞAK

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Aleykümselam, Lütfen kurallar bölümünü dikkatli okumadan mesaj göndermeyin!

Mesajınızı kuralına uygun göndermediğiniz için cevaplanmayacaktır!

Mesajınızı düzeltip tekrar gönderebilirsiniz! veya eksik bilgileri bu konunun altına cevap olarak gönderin.

Kuralları buradan okuyun!===> Rüyanızı paylaşmak için uymanız gereken kurallar

kabil53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Nişanlanmak

Hayırlı günler,
Ben Almanya'dan katılıyorum ve kısa süre önce görmüş olduğum bir rüyanın yorumunu merak etmiştim.
Rüyamı sabah namazından sonra gördüm ve hem o gece yatmadan önce hem de sabah namazının ardından Allah'a aklımda olan birisiyle ileride evlilik durumumun olması halinde bunun hayırlı olup olamayacağı konusunda dua etmiştim. Sabah namazından sonra gördüğüm rüya ise:
Tanımadığım bir ortamdayız, iki yabancı erkek ve bir yabancı kadın var. Yabancı erkeklerden biriyle ben diğeriyle de o yabancı kadın nişanlanıyor. Kurdeleler orada , tam seçemediğim biri tarafından kesiliyor. Ancak sonrasında o yabancı kadının aslında benim nişanlandığım kişiyle nişanlanmak istediğini seziyorum ve bir anda kurdeleyi kesen kişi tarafından yüzükler değiştiriliyor. Bu durumdan kadın büyük mutluluk duyuyor ve ben de "olsun diğeri de gayet uysal iyi birine benziyor" diye içimden geçiriyorum.
Biraz karışık oldu belki ama şimdiden Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
fluecicek.jpg

Hayırlı günler, hos geldiniz kardesim desenize siz de benim gibi gurbetcisiniz..
Hayirdir insallah..
Rüyada nişanlandığını görmek; bekar icin evlenmeye; evli icin, yeni bir yaşam, yeni bir çevre anlamına gelir.
ayrica rüyada nişanlandığını görmek; işlerinde başanlı olmaya, düzenli bir hayata, umulmadık bir yerden gelecek yardıma işaret eder.

"yüzükler değiştiriliyor"
Allahu alem ileride aklında olan birisiyle ileride evlilik durumumun olması bu fikrinizi değiştireceginize yorumlanir..
Genc kardesim, bu dönemlerde emin olmadığınız hiç bir şey için karar vermemeniz... sizin icin daha HAYIRLI olacagina yorumlanir..
Kesinliğinden emin olmadığınız fikirlerin sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Kalbin kendine has nedenleri vardir ki, akıl hiç bir zaman anlayamaz... kalbinin mutmain huzurlu ve tam emin olmadigi seyleri meyl etmeyin...
yoksa kalbi KIRILAN siz olursunuz..
Hayirli gunler...

acilangul1

kabil53

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim , vakit ayırıp yorum yazıyorsunuz. Duacıyım...

HERŞEYİM1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleykum. Ruyada nısanlanmak. Babannem ruyasında benı nısanlanmıs olarak gormus bu ne anlama gelıyor acaba? Şımdiden yorumunuz ıcın tesekkur ederım. Hayrlı gunler..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Rüyaniz hayr olsun
Rüyada nişanlandığını görmek; bekar için evlenmeye; evli için, yeni bir yaşam, yeni bir çevre anlamına gelir.

Rüyada tanıdık biri ile nişanlanmak; sıkıntı ve üzüntü sonrasi ferahlik yaşayacağınıza, tanımadık biri ile nişanlanmak bir tehlike ile karşı karşıya kalacağınıza işaret eder,

"Babannem ruyasında benı nısanlanmıs olarak gormus "
beklediğin fırsatın geleceğine yorumlanir..

Sabreden derviş muradına ermiş..Her şeyin bir zamanı, gökler altında her işin bir vakti var..
İyice tanımadan hiçbir insana bağlanmayin!!!iyi niyetli bir şekilde sırlarınızı kimseyle paylaşmayın..
selametle..

Üst Alt