• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nikah hazırlığı görmek

üsküdar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum hayirli günler.
Durumuma bilgi vererek basliyorum : Bir arkadasimla karsilikli duygularimizin olusmasi sebebiyle iliskimize ad koyduk sevgili anlaminda sorana soyluyorduk artik. Universite ogrencisiyiz mezun olunca evleniriz diyorduk resmi olarak. Mezun olmamiza 4 sene var bu gecen surede gunaha girmemek icin imam nikahida dusunduk, nasip degilmis kiymadik kiyamadik. Ciddi dusunuyorduk biliyorduk iliskinin yanlis oldugunu ama girdik bu yola, 1.5 ay surdu surmedi, 2 aydir da bu durum devam ediyor. isteniyormus beni hersey bitti dun gece bu uygulamayi yaptim 3 salavat 11er Fatiha ve Ihlas 3 salavat ederek Peygamberimiz cumle evliya ve enbiya muslimine hediye ederek kizla ilgili duami ettim hayirli bir evlilik istedim o kisiyle ilgili ve istihareye yattim abdestli olarak.

Bir tanidigimin nikani olucak yakin zamanda, onu ruyamda gordum. Akrabalar toplanmis hazirliklar yapiliyor."kiz"benim yatagimda uyuyor ve nikah sahibiyle kardesi (akrabalarim) mustakbel yeni gelininiz diye tanitiyorum. Uyurken basi acik normalde basortulu ve basini oksuyorum uyandirmak icin o sirada kim oldugunu soyluyorum. Daha sonra kiz bana telefondan mesaj atiyor mesajda fotograflari var ama onceden gordugum fotograflarda var icinde,ben mesajina gec cevap veriyorum. Nikaha onun aileside gelicekmis ben yeni bir gomlek giyiyorum pantolonum varmis onceden ama annemde yanimda aynaya bakiyorum,sacimi kestirmisim var ama kisa sakal ve biyiklarimi kestirmisim aynaya bakiyorum boy aynasi..ailesi gorucek diye guzel giyiniyim diyorum.bundan once bir seyde var balkonda oturuyoruz ailemden ve akrabalarimdan bazilariyla komsumuzun balkonunda tanimadigim bir bebek ipin uzerinde yuruyor. Dusucek diye korkuyorum. Benim kuzenimde balkondan sarkiyor tutuyorum, sonra babama tutturuyorum kolum yoruldu diyorum. Birde kuzenim ve anneannem disardaykende onlari goruyorun el salliyorum ben camiye gidiyorum diyorum namaz icin. Yorum icin simdiden tesekkurler Allah razi olsun :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirli günler..Hayirdir insallah..
Hayra da şerre de yorumlanır. Rüya sahibinin ferahlığa kavuşmasına ve sıkıntılarını atmasına yorulduğu gibi aynı zamanda da darlığa düşerek, mutsuz ve zor günler yaşamasına yorulmaktadır.
Rüyada nikah hazırlığı görmek ;
İşin ,iç yüzü ortaya çıkmasına da yorumlanir..
selametle..

Üst Alt