• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada nehire girmek

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar Gönül Sızım ablam,nasılsın,iyi misin :)
Gerçek ismini bilmiyorum kusura bakma,rumuzunla hitap ediyorum sana... vvcc..

malum konumuz yine rüya,ama bu kez annemin rüyası... :) bana anlattı rüyasını,yorumunu da merak ediyordu açıkçası ama söylemedi işin o kısmını... Benim de aklıma direkt siz geldiniz,en güzel bir biçimde Gönül Sızım yorumlar bunu dedim,benim rüya yorumlatma geçmişine bakaraktan :) :)

Annem ev hanımı , 48 yaşında
Rüyada ablam ile annem bir ırmağın yanındalar. Ama sis çökmüş etrafa,göz gözü görmüyor gibi... Sonrasında yürümeye devam ediyorlar ama ablam çok sıcak hava yandım sıcaktan diyip nehre giriyor. Ama nehirde başka erkekler filan var ve ablam afedersiniz mayolu bir şekilde nehre giriyor annem kızıyor nehirden çık diye ama çıkmıyor. Sonrasında annemin elinde ablama ait kitaplar varmış elindeki kitapları yere koyuyor ama kitaplar suya düşüyor. nehirde bir tane esmer erkek kitapları alıyor annem nehrin kenarından o çocuğa kitapları ver diyor ama çocuk inat ediyor vermiyor gel kendin al diyor. Annem de nehre girip çocuğu biraz hırpalıyor tokat atıyor ama çocuğun yüzünden kan akıyor annem de fazla vurmuyor kitapları alıp sudan tekrar çıkıyor. Kenara koyunca kitapları kitaplar tekrar suya gidiyor ama...
Sonrasında ablam nehrin içinde avucuna su doldurmuş tam yüzüne serpecekken bir el bileklerini yakalıyor ve ablam suyu yüzüne serpemiyor muş...

Annem rüyanın kötü olduğu ve yorumunun da kötü olacağı kanısında, o akşam ablama sinirlenmişti sinirli halde uyudu ve bu rüyayı görmüş...
Ablam tamamen dinine göre yaşayan birisi değil. Annem de dini hassasiyeti olmasını istiyor. Bu konuda tartışmışlardı annemin sinirinin de sebebi bu, işinizi kolaylaştırır diye her ayrıntısı ile yazdım Gönül Sızım abla...

Şimdiden teşekkür ediyorum,hayırlı günler...Sağlıcakla..:)

kgüll.., baybyy

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
_??

Uzgunnn Bir şeyleri eksik mi yazdım acaba rüyam neden cevaplanmadı ki_?

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin

minayildiz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler yöneticim :) ayrıca özür dilerim kusura bakmayın... :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Gönül Dostum.. bazen ruyalari okur okumaz kalbime ne gelirse veya bir hadis veya Ayetti Kerimeyi hatirlatiyorsa ;
yorum yerine onlari yaziyor ve Ruya sahibin kaderince, kadarinca imani kadar nasiplenmesi icinde Dua ediyorum..

"Ne dersiniz? Birinizin kapısının önünde bir nehir olsa da, o kimse her gün bu nehirde beş defa yıkansa, kirinden bir şey kalır mı?"
- "Beş vakit namaz işte bunun gibidir. Allah beş vakit namazla günahları silip yok eder"
"Beş vakit namazın benzeri, sizden birinizin kapısı önünden akıp giden ve her gün içinde beş defa yıkandığı bol sulu bir ırmak gibidir."
Hadisi serif..
ablaniz iyi bir insan ama nefsi ile imani arasinda kalmis zayif iradeli olduguna isarettir.. Allah cc. cumlemize Hidayet versin amin.. selametle...

duaa..

Üst Alt