• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada mor üzüm görmek

M

mişa06

Kayıtsız
Misafir
Selamunaleyküm öncelikle.Biraz kesik kesik olacak çünkü tam net hatırlamıyorumda rüyayı.ben ankaralıyım ama başka biryerdeyim gerçekte.rüyadada ankarada kale gibi bi yerin ordayız. eskiden yapılmış yapılar var. bi arkadaşımla geziyoruz.ve bir satıcı gibi biri eski osmanlı giysisi başında osmanlı padişahlarının taktığı şeye benzer bişey var ve elinde bi salkım üzüm var eflatun gibi üzüm ama çok güzel duruyor neyse bu eski yapılardan birindeyim içerden geçerken çocuklar var ve ben bunlardan birine ateş ediyorum elimde silah var ama ayağına doğru sanırım bişey olmuyor, ankarada gezdiğim arkadaşım gerçekte kapalı ama rüyada açık birde zayıf olmasına rağmen rejim yapıyorum diyor rüyada birde evleneceğini söylüyor gerçekte bekar. birbirinden kopuk oldu ama inşaallah yorumlayabilirsiniz inşaallah iyidir teşekkür ederim şimdiden. samsundan elif demir.yaş 29, memur,bekar, bayan.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir Insallah..
Rüyada Mevsiminde görülen üzüm rahat ve mutlu bir hayata, Rüyada mevsimi dışında görülen üzüm ise sıkıntıya delalet eder.
Rüyada mor üzüm görmek;belli bir SIKINTILARDAN sonra başarısızlıkların artık son bulacağına işarettir

hosgeldiniz hosgeldiniz..
gönlümüzü fethettiniz.."
- en büyük fetih,
insanin kendi vücudunda yaptigi fetihtir....
"hepimiz fatih oluyoruz o zaman."
-eger vücudumuzu madde ve manasi ile fethedebiliyorsak
büyük bir fatih olmus sayiliriz...
"nasil fethedecegiz?"

-islam`in kilici ile
gönlümüzdeki ve beynimizdeki Sek, suphe, vesveseleri
lokma lokma dograyacagiz.
zevki kara gereksiz aliskanliklarimizi gözünün yasina bakmadan tepeleyecegiz.
Ve Allah a tam Tevvekul Teslim olup O cc. Rahmet Kalesinde kendimizi guven de hissedecegiz..
Hayirli Gunler...

Üst Alt