• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada minibüse binmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm Gönülsızım abla, nasılsın?

Öncelikle bugünlerde kafamın biraz karışık olduğunu anlatmak istiyorum. İngiltere'de abim var. Orada ingiliz bir hanımla evli. Birkaç aylığına yanlarına gidip yabancı dilimi geliştirmek istiyorum ama bu konuyla ilgili kafam karışık. Gidersem mutsuz olacakmışım gibi bir his var içimde. (birde işsizim iş arıyorum ama yok malesef :( )

Gece rüyamda kendimi ilköğretimi okudugum yerde öğrenci olarak görüyorum. Okul çıkışı herkes servislerine binmiş. Bende çıkıp bir dolmuşa biniyorum. Ama o dolmuş yanlış arabaymış. Bunu farkedip çok uzaklaşmadan surdurup iniyorum. Doğru arabayı buluyorum. En arka koltuğa iki türbanlı bayanın arasına oturuyorum. Sağımdaki bayanın kucağında küçük bir kız çocuğu var. Hayır olsun inşallah.

Yorumlarsan çok sevinirim. Allah'a emanet ol.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Kardesim Hosgeldiniz Bu Ruyanizi ilk basligini okudugumda biraz sasirdim cunku diger ruyalarinizdan farkli idi.. sonra okudukca Sebebi hikmettini anladim..
ne olursa olsun Hakkinizda hayirlisi kardesim..
Bazen Şer sandıklarımızda hayır .. Hayır sandıklarımızda şer vardır .. Kabullenmesi zor oluyor bazen ama insan zamanla farkına varıyor ve gercekten herseyde bir ...Hayır vardir..
Ruyada Otobomil kişinin geçim vasıtalarına, minibüs ,otobüs yolculuğa delalettir..ayrica
içinde bulunduğun beklentilerden kurtulmaya ve bir seye karar vermeye ya da yeni bir iş için enerji toplamaya delalet eder...
Kardesim her seyin Hayirlisi ama biraz degisiklik size iyi gelirdi..
hem ingiltere yakin gidiniz baktin begenmedin, alisamiyorsun geri gelirsiniz..
her yenilik bir tecrube ve insana bir sey ogretir..
insan bazen yanlislardan da dogrutyu ogrenebilir.. Siz oldukca akilli, olgun yetiskin bir insansiniz..
kendi kararinizi kendiniz verseniz en dogrusu olur...
Bu yolculuk sirasinda cok ilginc olan zorluk icinde yeni insan, Rizk ve bir olgunlasma arasinda kendinizi bulacaginiz..

Mevla görelim neyler Hak şerleri hayreyler Zannetme ki gayreyler Arif anı seyreyler
Mevla görelim neyler Neylerse güzel eyler..
hayirli gunler..

misafir1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, rüyamda annem ve ablamla minibüse biniyorum, öncelikle ayaktaydık çünkü boş yer yoktu, sonra bir yer boşaldı tam annem oturacakken genc bir kız geldi annemin oturacağını göre göre oraya oturdu ve annem yere düştü ve kız sinsi bir şekilde güldü utanmadan, ben de tabiri caizse delirdim, annemi o durumda görünce, kızla başladım kavga etmeye, kaldırdım onu annemi oturttum, sonra devam ettim yakasına yapıştım kızla fena kapıştım, bu şekilde değişik bir rüyaydi, bu arada normalde de çok agresif bir yapım var, gerçekte olsaydı yine aynı şekilde tepki verirdim. Cevap verip yorumlayabilirseniz çok sevinirim, Allah razı olsun

Üst Alt